Betelgeuse pisze:Bazarek dla azylu:
viewtopic.php?f=20&t=133693

Pięknie dziękujemy.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
martaslupsk pisze:Anula 5 rano??Ty chyba kobitko spać nie możesz:)
Dyktatura pisze:W azylu marnie, marnie.
Sucha karma jest na całe szczęście, ale tez już w ilościach tzw. na wykończeniu. Puszki..., były ale się zmyły.
Betelgeuse pisze:Dyktatura pisze:W azylu marnie, marnie.
Sucha karma jest na całe szczęście, ale tez już w ilościach tzw. na wykończeniu. Puszki..., były ale się zmyły.
Będzie trzeba jakoś inaczej, bo bazarek wzięcia nie ma. Jak na razie będzie z tego 15zł
Dyktatura pisze:martaslupsk pisze:Anula 5 rano??Ty chyba kobitko spać nie możesz:)
O wielkie dzięki Lilowi, że mnie tak rano z łóżka wygonił. W nagrodę piękny kołnierz z kociego futra na zimę sobie sprawię.
martaslupsk pisze:Dyktatura pisze:martaslupsk pisze:Anula 5 rano??Ty chyba kobitko spać nie możesz:)
O wielkie dzięki Lilowi, że mnie tak rano z łóżka wygonił. W nagrodę piękny kołnierz z kociego futra na zimę sobie sprawię.
Z Nalci rękawiczki:P A Diega użyczę na czapkę i komplet jak znalazł:P
Dyktatura pisze:Zapomniałam napisać, że najbardziej narażony na pp jest Lik - biały koteczek, którego oczekuje Jacek. Kociaki piły mleko z jednej butelki.
default pisze:Dyktatura pisze:Zapomniałam napisać, że najbardziej narażony na pp jest Lik - biały koteczek, którego oczekuje Jacek. Kociaki piły mleko z jednej butelki.
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], puszatek i 184 gości