jokototo pisze:czy korzystasz już z własnego komputerka? pochwal się troszkę
Małgoś...chwal się...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
juana pisze:vip0 pisze:Bo to jest tak...jak komputer włączę i wejdę na forum, to najpierw zaprzyjaźnione wątki podczytam, poodpowiadam albo wtrącę swoje trzy grosze, no i na własny wątek czasu ni ma...
Ale właśnie postanowiłam to zmienić...najpierw własny wąteczek przejrzę, w potem inne.
Hej![]()
A to ja mam odwrotnie ...
vip0 pisze:juana pisze:vip0 pisze:Bo to jest tak...jak komputer włączę i wejdę na forum, to najpierw zaprzyjaźnione wątki podczytam, poodpowiadam albo wtrącę swoje trzy grosze, no i na własny wątek czasu ni ma...
Ale właśnie postanowiłam to zmienić...najpierw własny wąteczek przejrzę, w potem inne.
Hej![]()
A to ja mam odwrotnie ...
Cześć Asiu.
No a widzisz, u mnie to tak właśnie....zresztą dostaję też nieraz całkiem dużo pw na temat biżuterii, a skoro chwilowo tylko z tego się utrzymuję, więc odpowiadam najpierw.
jokototo pisze:ośmiornica jest pierwsza klasa, z czego ma oczy?
vip0 pisze:jokototo pisze:ośmiornica jest pierwsza klasa, z czego ma oczy?
Asia jest wogóle megazdolna...zazdraszczam.
vip0 pisze:po czy mi bluznął: " Cholera jasna, gówniaro jedna, patrz jak chodzisz, zabiłabyś człowieka !!! ".
Bazyliszkowa pisze:vip0 pisze:po czy mi bluznął: " Cholera jasna, gówniaro jedna, patrz jak chodzisz, zabiłabyś człowieka !!! ".
![]()
![]()
![]()
No proszę, jak młodo wyglądaszBardzo miły pan
![]()
A co u mnie? Mamy nową lokatorkę
Bazyliszkowa pisze:Klakierek na razie zadziwiająco spokojnie. Myślałam, że będzie koczował pod drzwiami łazienki, ale nie. Jest czujny, ale nie wygląda na szczególnie zestresowanego. No ale na razie nie mają bezpośredniego kontaktu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 95 gości