GLIWICE.11LETNIA KICIA MA DOM

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 12, 2011 15:53 Re: GLIWICE.11LETNIA KICIA SZUKA DOMKU MA CZAS DO KOŃCA WRZEŚNIA

Ewidentnie to kocia jedynaczka, trzeba szukać niezakoconego domku, tylko kto zechcę 11 letnią koteczkę :(
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Pon wrz 12, 2011 21:20 Re: GLIWICE.11LETNIA KICIA SZUKA DOMKU MA CZAS DO KOŃCA WRZEŚNIA

Dzisiaj znowu najpierw lizala 8O :) mi rece, a potem warczala na Milusie, ja Jej tlumacze, Ona przestaje ,patrzy mi niewinnie w oczy, potem warczy i fuka na Misiunie, ja tlumacze, Ona przestaje ...i tak w kolko....prawie caly dzien spedzila mi na kolankach, pieszczocha jedna.

barbarak8

Od: Sob mar 05, 2011 15:04

Post » Wto wrz 13, 2011 6:40 Re: GLIWICE.11LETNIA KICIA SZUKA DOMKU MA CZAS DO KOŃCA WRZEŚNIA

może nie doczytałam ale czy Pelusia ma porobione ogłoszenia? dużo ogłoszeń, im więcej tym lepiej
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto wrz 13, 2011 13:00 Re: GLIWICE.11LETNIA KICIA SZUKA DOMKU MA CZAS DO KOŃCA WRZEŚNIA

Izabela1234 twierdzi, ze Pelusia ma zrobione ogloszenia, ja widzialam tylko na FB.
Wskakuje smialo na lozko juz bez zachety, tuli sie, najchetniej przez caly czas
lezalaby na mnie , taka sie miziasta zrobila, ze az nie do wiary.

barbarak8

Post » Wto wrz 13, 2011 13:04 Re: GLIWICE.11LETNIA KICIA SZUKA DOMKU MA CZAS DO KOŃCA WRZEŚNIA

barbarak8 pisze:Izabela1234 twierdzi, ze Pelusia ma zrobione ogloszenia, ja widzialam tylko na FB.
Wskakuje smialo na lozko juz bez zachety, tuli sie, najchetniej przez caly czas
lezalaby na mnie , taka sie miziasta zrobila, ze az nie do wiary.

mnostwo ogłoszeń to ważna sprawa, tym bardziej, że Pelusia to typowa jedynaczka
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto wrz 13, 2011 23:51 Re: GLIWICE.11LETNIA KICIA SZUKA DOMKU MA CZAS DO KOŃCA WRZEŚNIA

Najlepiej by było, gdyby izabela1234 wstawiła listę portali, na której są ogłoszenia kici, może ktoś chciałby pomóc z ogłoszeniami i miałby ściągę, których stron nie dublować.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro wrz 14, 2011 7:50 Re: GLIWICE.11LETNIA KICIA SZUKA DOMKU MA CZAS DO KOŃCA WRZEŚNIA

barbarak8 czy jest szansa na aktualne zdjęcia Paluni? Zdjęcia dosłane przez byłą właścicielkę nie są zbytnio zachęcające. Co do ogłoszeń to w tej chwili dopiero widać że Pela sie przełamała. W wcześniejszych informacjach ogłoszenie brzmiące" kot który rzuca sie do twarzy przy każdym podejściu człowieka" nie brzmi zbyt zachęcająco jak dla mnie... tłumaczyłam to barbarak8 telefonicznie. W najbliższym czasie dostarczę linki z ogłoszeniami Peluni

izabela1234

Od: Nie lis 21, 2010 18:05

Post » Pt wrz 16, 2011 14:43 Re: GLIWICE.11LETNIA KICIA SZUKA DOMKU MA CZAS DO KOŃCA WRZEŚNIA

Nie mam mozliwosci doslania zdjec :( , niestety.
Pelusia caly czas albo lezy na mnie :D , albo wszedzie za mna chodzi i miauczy bez przerwy, zeby Ja wziac na raczki, jezeli nie moge tego uczynic natychmiast, miauczy coraz glosniej i natarczywiej, z pretensja! Gdy w srode wyszlam na kilka godzin, po powrocie nie zastalam Jej nigdzie, wolalam, szukalam po calym mieszkaniu - nie mogla przeciez wyjsc przez osiatkowane okno, a w ogole tylko jedno bylo otwarte! Sprawdzilam za wanna, pod wanna, w szafach, w pudlach na szafach, na karniszach, w bibliotece, w pralce, w lodowce nawet 8O ! Wiadomo, ze nic Jej nie grozilo, ale ja lubie wiedziec, co robia moje Kotenki. W koncu, po trzech godzinach, nagle Panienka pojawila sie, nie wiadomo, skad.... "Na obrazonych lapach", jak w wierszu naszej noblistki.Ucieszona glaszcze ja i przytulam, a Ona patrzy mi w oczy z wyrzutem - jak smialas zostawic mnie na tak dlugo :evil: ? Moje miejsce jest na twoich raczkach, NALEZY MI SIE !!!
Musialam dluuuugo tulic i przepraszac :mrgreen: .

barbarak8

Post » Pt wrz 16, 2011 17:51 Re: GLIWICE.11LETNIA KICIA SZUKA DOMKU MA CZAS DO KOŃCA WRZEŚNIA

barbarak8 pisze:Nie mam mozliwosci doslania zdjec :( , niestety.
Pelusia caly czas albo lezy na mnie :D , albo wszedzie za mna chodzi i miauczy bez przerwy, zeby Ja wziac na raczki, jezeli nie moge tego uczynic natychmiast, miauczy coraz glosniej i natarczywiej, z pretensja! Gdy w srode wyszlam na kilka godzin, po powrocie nie zastalam Jej nigdzie, wolalam, szukalam po calym mieszkaniu - nie mogla przeciez wyjsc przez osiatkowane okno, a w ogole tylko jedno bylo otwarte! Sprawdzilam za wanna, pod wanna, w szafach, w pudlach na szafach, na karniszach, w bibliotece, w pralce, w lodowce nawet 8O ! Wiadomo, ze nic Jej nie grozilo, ale ja lubie wiedziec, co robia moje Kotenki. W koncu, po trzech godzinach, nagle Panienka pojawila sie, nie wiadomo, skad.... "Na obrazonych lapach", jak w wierszu naszej noblistki.Ucieszona glaszcze ja i przytulam, a Ona patrzy mi w oczy z wyrzutem - jak smialas zostawic mnie na tak dlugo :evil: ? Moje miejsce jest na twoich raczkach, NALEZY MI SIE !!!
Musialam dluuuugo tulic i przepraszac :mrgreen: .

a moze kotka zostanie u ciebie? nie masz wyrzutow sumienia zeby ja oddac?
gerardbutler

Post » Pt wrz 16, 2011 18:04 Re: GLIWICE.11LETNIA KICIA SZUKA DOMKU MA CZAS DO KOŃCA WRZEŚNIA

A Ty nie masz wyrzutów sumienia ciągle rzucając takimi tekstami? Takie pytanie zadaj może pierwszej opiekunce Pelci, a jeżeli los kici tak leży Ci na sercu może pomożesz jej znaleźć dom, w którym będzie się czuła dobrze, w którym będzie jedyna - choćby przez zrobienie kilku ogłoszeń.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pt wrz 16, 2011 19:33 Re: GLIWICE.11LETNIA KICIA SZUKA DOMKU MA CZAS DO KOŃCA WRZEŚNIA

Ręce opadają, jak się czyta te komentarze .
Gerardbutler, może byś się czasem zastanowiła, co piszesz?
Zajrzałam tu i szlag mnie trafił.
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Czw wrz 29, 2011 20:29 Re: GLIWICE.11LETNIA KICIA SZUKA DOMKU MA CZAS DO KOŃCA WRZEŚNIA

Anitko :piwa: :1luvu: !
Bylam z Pelusia do kontroli u wetki, wszystko w porzadku, zostala zaszczepiona przeciwko bialaczce czyli ma juz teraz wszystkie szczepienia.
Spi na mnie w nocy i tak ladnie mruczy, rano kradnie mi z talerza parowki ( chude) i szynke z indyka, jak tylko sie odwroce, a kiedys nawet udalo sie Jej zwinac i pozrec malego herbatniczka 8O .
Gdy wychodze, to juz sie nie obraza, tylko kladzie sie do lozka dokladnie na moje miejsce.
Ladnie kuwetkuje i natychmiast o tym zawiadamia - przybiega, miauczy i" prowadzi" do kuwetki.
Jedyny problem to ten, ze nadal zapamietale goni Rezydentki, zwlaszcza Milusie, ktora sie Jej tak boi, ze na sam widok zwiewa biedna ile sil w lapkach......A Pelunia tak patrzy na Milusienke, tak patrzy.....jak Kot na myszke, jakby Milusia byla Jej lupem!!!

barbarak8

Post » Śro paź 19, 2011 1:46 Re: GLIWICE.11LETNIA KICIA SZUKA DOMKU MA CZAS DO KOŃCA WRZEŚNIA

:kotek:

barbarak8

Post » Pt paź 21, 2011 8:05 Re: GLIWICE.11LETNIA KICIA SZUKA DOMKU MA CZAS DO KOŃCA WRZEŚNIA

Co tam słychać u koteczki, jest w Krakowie czy wróciła do Gliwic?
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pt paź 21, 2011 11:05 Re: GLIWICE.11LETNIA KICIA SZUKA DOMKU MA CZAS DO KOŃCA WRZEŚNIA

viewtopic.php?f=13&t=134370&start=15
zerknijcie prosze , doradzcie cos :((((((
gerardbutler

[poprzednia][następna]