Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
milu pisze:Zgodnie z radą Annyzoo ja będę zamawiała Biodora, bo potrzebuję (moja kotka ma czasami zwyczaj sikania poza kuwetą) - z 4 żeby była darmowa wysyłka, czyli min. 3 do rozdysponowania. Ale to w następnym miesiącu, bo w tym jestem spłukanaJak się zabiorę do zamawiania ogłoszę listę tu na watku
Edit: Annozoo, czy mogłabyś mi np. na priva podesłać linka do aukcji gdzie kupowałaś?
> >> Witam Pani Anno,
> >> w odpowiedzi na Pani zapytanie przekazane przez nasza stronę
> >> internetową chciałabym przekazać kilka szczegółów nt. naszego produktu.
> >> Producentem koncentratu *BIODOR? ANIMAL* jest niemiecka firma RAN
> >> Schumacher.
> >> Od kilkunastu lat znajduje on swoich nabywców na terenie Niemiec /
> >> http://www.biodor-animal.de / oraz krajów
> >> Beneluksu.
> >> Na rynku polskim jest jeszcze nowością.
> >> Pomimo krótkiego czasu dystrybucji zebraliśmy bardzo pochlebne
> >> opinie nt. działania koncentratu od wielu specjalistów oraz hodowców
> >> zwierząt.
> >> Niektóre z tych opinii są zamieszczone na naszej stronie
> >> internetowei w zakładce /Opinie./
> >> //Obecnie oferujemy naszym klientom 3 produkty: *BIODOR? ANIMAL,
> >> BIODOR? TERRA *oraz*BIODOR ?ANIMAL VET*.
> >> Wszystkie produkty są mikrobiologicznymi koncentratami, w 100%
> >> ekologicznymi czyli *nie zawierającymi żadnej chemii, alkoholu i
> >> kwasowych dodatków.*
> >> * Są przyjazne alergikom.* Ĺšrodki BIODOR znajdują zastosowanie
> >> zarówno wewnątrz, jak i na zewnątrz pomieszczeń ( ściany, elewacje,
> >> itd.).
> >> Co ważne - *nie odbarwiają tkanin*, czyli można je stosować na
> >> tapczanach, kanapach, dywanach, fotelach, odzieży itp.
> >> *BIODOR? ANIMAL poradzi sobie także z zanieczyszczeniami nawet na
> >> grubym materacu. W tym przypadku*
> >> * radziłabym użyć nieco większego stężenia, a koncentrat rozcieńczyć
> >> letnią wodą ( bez wody koncentrat nie zadziała!). Materac dobrze
> >> spryskać*
> >> * i pozostawić do wyschnięcia. Oczywiście bakterie będą potrzebowały
> >> nieco więcej czasu - muszą przeniknąć w głąb włókien.*
> >> *BIODOR ?ANIMAL VET, *końcówka VET wskazuje jedynie odrębną sieć
> >> dystrybucji - gabinety i lecznice weterynaryjne.
> >> Opakowanie zawierające 2 butelki: 500 ml koncentratu oraz 200 ml ze
> >> spryskiwaczem do przygotowania roztworu / koncentrat + woda / to
> >> koszt 40,00 PLN.
> >> Z 500 ml koncentratu można uzyskać 2 litry gotowego do użycia produktu.
> >> Koszt wysyłki jednego opakowania to kwota 11,00 PLN a przy
> >> zamówieniu 2 sztuk pokrywamy koszty wysyłki.
> >> Posiadamy również w sprzedaży bardzo wydajny 10 l kanister ( także
> >> koncentrat ) w cenie 270,00 PLN - koszt wysyłki wynosi 25,00 PLN(
> >> butelka ze
> >> spryskiwaczem - gratis!)
> >> Ostatnio naszą ofertę rozszerzyliśmy o poręczne opakowanie w formie
> >> blistra o pojemności 130 ml, w cenie 18,00 zł. Koszt wysyłki to 6,00 zł
> >> Zamówienie wysyłamy przesyłką priorytetową natychmiast po otrzymaniu
> >> przelewu na konto:
> >> ING Bank Ĺšląski
> >> 78 1050 1575 1000 0023 1431 4648
> >> W przypadku dodatkowych pytań proszę o kontakt.
> >> Pozdrawiam,
> >> (tu następuje imię, nazwisko, telefon i mail)
> >> _
> >> http://www.biodor-animal.pl
Annazoo pisze:milu pisze:Zgodnie z radą Annyzoo ja będę zamawiała Biodora, bo potrzebuję (moja kotka ma czasami zwyczaj sikania poza kuwetą) - z 4 żeby była darmowa wysyłka, czyli min. 3 do rozdysponowania. Ale to w następnym miesiącu, bo w tym jestem spłukanaJak się zabiorę do zamawiania ogłoszę listę tu na watku
Edit: Annozoo, czy mogłabyś mi np. na priva podesłać linka do aukcji gdzie kupowałaś?
Podam na ogólnym, bo większość z nas ma zasikane mieszkanie, warto mieć ten link http://www.biodor-animal.com/jak_zamowic.php
Nie kupowaalm na aukcji lecz u producenta.
Na początku trzeba nawiązać kontakt przez formularz, wtedy odzywa się przedstawicielka firmy i mailowo z nią wszystko omawiasz, dopytujesz, jeśli taką masz potrzebę, zamawiasz.
To polska filia niemieckiego producenta, dlatego u nich najtaniej.
Uwaga na rozróżnienie między "opakowaniem" a "sztuką" bo ich opis nie jest precyzyjny i używa tych słów zamiennie. No chyba że zmienili sformułowanie, bo im zwróciłam uwagę
Przesyłka za darmo dotyczy 2 opakowań czyli 4 sztuk.
EDIT: ja pierdziu, na Allegro chodzi po 40 zł 1 butelka!
milu pisze:Annazoo pisze:milu pisze:Zgodnie z radą Annyzoo ja będę zamawiała Biodora, bo potrzebuję (moja kotka ma czasami zwyczaj sikania poza kuwetą) - z 4 żeby była darmowa wysyłka, czyli min. 3 do rozdysponowania. Ale to w następnym miesiącu, bo w tym jestem spłukanaJak się zabiorę do zamawiania ogłoszę listę tu na watku
Podam na ogólnym, bo większość z nas ma zasikane mieszkanie, warto mieć ten link http://www.biodor-animal.com/jak_zamowic.php
Na początku trzeba nawiązać kontakt przez formularz, wtedy odzywa się przedstawicielka firmy i mailowo z nią wszystko omawiasz, dopytujesz, jeśli taką masz potrzebę, zamawiasz.
Uwaga na rozróżnienie między "opakowaniem" a "sztuką" bo ich opis nie jest precyzyjny i używa tych słów zamiennie. No chyba że zmienili sformułowanie, bo im zwróciłam uwagę
Dzięki śliczne za infoNa Allegro rzeczywiście widziałam po 40 zł, dlatego też zapytałam gdzie kupiłaś po 20
Będę zamawiała Biodor za ok 2 tygodnie - niniejszym otwieram listę zgłoszeń. W obrębie Krakowa albo dowiozę albo zapraszam po odbiór na Krowodrzą albo na Kocimską. Jednostka zamówienia 1 butelka:
1. Milu - 1 butelka
2. ...
Annazoo pisze:milu pisze:Annazoo pisze:milu pisze:Zgodnie z radą Annyzoo ja będę zamawiała Biodora, bo potrzebuję (moja kotka ma czasami zwyczaj sikania poza kuwetą) - z 4 żeby była darmowa wysyłka, czyli min. 3 do rozdysponowania. Ale to w następnym miesiącu, bo w tym jestem spłukanaJak się zabiorę do zamawiania ogłoszę listę tu na watku
Dzięki śliczne za infoNa Allegro rzeczywiście widziałam po 40 zł, dlatego też zapytałam gdzie kupiłaś po 20
Będę zamawiała Biodor za ok 2 tygodnie - niniejszym otwieram listę zgłoszeń. W obrębie Krakowa albo dowiozę albo zapraszam po odbiór na Krowodrzą albo na Kocimską. Jednostka zamówienia 1 butelka:
1. Milu - 1 butelka
2. ...
jej siostra prosiła o rezerwację, proszę, wpisz ją
milu pisze:
Będę zamawiała Biodor za ok 2 tygodnie - niniejszym otwieram listę zgłoszeń. W obrębie Krakowa albo dowiozę albo zapraszam po odbiór na Krowodrzą albo na Kocimską. Jednostka zamówienia 1 zestaw za 40 zł:
1. Milu - 1 zestaw
2. Tosza - 1 zestaw?
3. Jej siostra - 1 zestaw - do potwierdzenia
Kocuria pisze:zwłaszcza że podobno psikacz jest strasznie hojny, więc bardziej się opłaca psikać jakimś innym żeby aż tyle tego biodoru nie leciało (poszukajcie wątku o bioodsmradzaczach, wystarczy wpisać 'biodor' w wyszukiwarkę)
Annazoo pisze:Czy są darmowe kastracje jeszcze? Potrzebuję Jimiego pilnie. Z wyjątkiem dr Szpeyera.
Jeśli nie ma, to proszę o termin do Dudy na afn. Jakieś popołudnie + transport, baaardzo proszę.
queen_ink pisze:Jeżeli kotowóz nie będzie na chodzie, będę potrzebowała pomocy transportowej w piątek od popołudnia (do ustalenia), bo chcę złapać resztę rodzinki Mamerta. To są 2 koty (o ile się złapią, ale zakładam, że tak). Trzeba je zawieźć z Prokocimia do dr Dudy i potem na kociarnię. Czy komuś się nudzi;) i może mi pomóc?
noemik pisze:Annazoo, ja sobie go zamówię na własną rękę. bo właśnie doczytałam o butelkach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 77 gości