Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruru pisze:....i generalnie jest tak, że pingwiny duże to kocice
a czarne chłopaki
szaraczki najmniejsze maluszki i podchodzą pod koła samochodów![]()
dzięki Kamisola wielkie!
mgska pisze:Dzwoniłam na Strażacką i tam po sterylce przetrzymają nam koty (za jednym razem 3 maxymalnie) bez problemu.
mgska pisze:Mogę zagadać w Medorze o sterylkę i przetrzymanie ze 2 dni. Bo już to u nich praktykowałam.
mgska pisze:Talony są -dzwoniłam.
Zostały 3 lecznice:
Dog, Amicus i Trop na strażackiej (to by było najbliżej).
Georg-inia pisze:Ale skoro one są z jednego podwórka, i do tego większość kurduple - można by pakować po dwa do klatki w Wiedźmowym hoteliku, 48 godzin wytrzymają. Jakby ciąć w Seidlu to byle do pierwszej kupy i fiuuu na swoje.
Wsadzasz transporter do klatki i idziesz sobie. Wracasz po paru chwilach a towarzystwo już się samo zapakowało.andorka pisze: /.../ zapakowanie dzikiego kota z klatki do transporterka wcale łatwe nie jest, a dwa to już wyższa akrobatylka
ana pisze:Wsadzasz transporter do klatki i idziesz sobie. Wracasz po paru chwilach a towarzystwo już się samo zapakowało.andorka pisze: /.../ zapakowanie dzikiego kota z klatki do transporterka wcale łatwe nie jest, a dwa to już wyższa akrobatylka
Serio, serio
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Google [Bot], Myszorek i 73 gości