Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwaka pisze:Przepraszam Was jesli źle zrobiłam ,ale jakiś czas temu napisałam do "Ekspresu Reporterów" z prośbą o zrobienie reportarzu o kocich dramatach w schroniskach , może to otworzyłoby oczy ludziom.Nie wiem czy to był dobry pomysł ,jeśli nie to Wszystkich jeszcze raz przepraszam,.
horacy 7 pisze:iwaka pisze: Cioteczki i wujkowie mam w końcu jakąś dobrą wiadomość Rozalka kilka minut temu pojechała do nowego domku w Szczytnie.Bądź szczęśliwa koteczko.Będzie mieszkała z dużymi i 5 letnim fajnym chłopcem.Pani obiecała dawać znać jak dziewczynka się ma.
horacy 7 pisze:Musze dopytać o tego brata tri,najchętniej bym się z tą babcią która sie nim opiekuje skontaktowała osobiście i zrobiła zdjęcia.Odezwał się też domek Maszy by adoptować jeszcze jednego kociaka tylko musi byc zdrowy by czegoś nie przenieść.Mam pierwsze wiadomości z domu Rozalki ma się dobrze ,nasyczała na psa rezydenta.Dzielna dziewczynka ,pani bardzo za nia dziękuje więc zauroczyła dziewczyna rodzinę.
kasztanowa7 pisze:horacy 7 pisze:Musze dopytać o tego brata tri,najchętniej bym się z tą babcią która sie nim opiekuje skontaktowała osobiście i zrobiła zdjęcia.Odezwał się też domek Maszy by adoptować jeszcze jednego kociaka tylko musi byc zdrowy by czegoś nie przenieść.Mam pierwsze wiadomości z domu Rozalki ma się dobrze ,nasyczała na psa rezydenta.Dzielna dziewczynka ,pani bardzo za nia dziękuje więc zauroczyła dziewczyna rodzinę.
Super![]()
![]()
![]()
Mogłaby przesłać jakieś zdjątka z nowego domku
Pani dowiedziała się o koteczce z ogłoszenia.Chociaż panią znała moja znajoma wolontariuszka ze schroniska która kiedyś pomagała kotom ,teraz od dwóch lat na kociarnię nie wchodzi bo stwierdziła ,że boi się o swoją psychikę.Wiedziała ,że pani szuka koteczki ale Rozalki ani innych kotów ode mnie nie poleciła bo bała się ,że zachorują poleciła innego kota.Złożyło się jednak tak ,ze pani znalazła ogłoszenie i porozmawiałyśmy.Uważam ,że Rozalka jest zdrowa w poniedziałek ma drugie szczepienie ,jedyny problem to trochę z kuwetą lecz mam nadzieje ,że w niezakoconym domu minie.Przyzwyczajona do psów ,bardzo wesoła,mrucząca i chętnie tuląca się do człowieka ,będzie świetną koteczką.becia_73 pisze:kasztanowa7 pisze:horacy 7 pisze:Musze dopytać o tego brata tri,najchętniej bym się z tą babcią która sie nim opiekuje skontaktowała osobiście i zrobiła zdjęcia.Odezwał się też domek Maszy by adoptować jeszcze jednego kociaka tylko musi byc zdrowy by czegoś nie przenieść.Mam pierwsze wiadomości z domu Rozalki ma się dobrze ,nasyczała na psa rezydenta.Dzielna dziewczynka ,pani bardzo za nia dziękuje więc zauroczyła dziewczyna rodzinę.
Super![]()
![]()
![]()
Mogłaby przesłać jakieś zdjątka z nowego domku
Wspaniałe wieści.
Mam pytanko, a Pani Rozalki jak Was znalazła?Mam na myśli skąd się o kotce dowiedziała,z ogłoszeń? To tak z cekawości pytam .
Co do kota do dokocienia to też pewnie jakiś się znajdzie i małymi kroczkami do przodu![]()
W kwesti pomocy dla Schroniska i w związku z tym dla Ciebie Basiu. Jak Ci się wydaje, czy kierownictwo spojrzałoby przychylnym okiem na wolontariuszy ? Po dłuższym namyśle doszłam do wniosku,może mylnego ,że więcej rąk i par oczu w schronisku z pewnością by pomogła ..
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, florka, fruzelina, Google [Bot], Maniek19 i 648 gości