Szczytno 4 - walczymy. Potrzebny CANISERIN/SUROWICA !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 28, 2011 16:40 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Przepraszam Was jesli źle zrobiłam ,ale jakiś czas temu napisałam do "Ekspresu Reporterów" z prośbą o zrobienie reportarzu o kocich dramatach w schroniskach , może to otworzyłoby oczy ludziom.Nie wiem czy to był dobry pomysł ,jeśli nie to Wszystkich jeszcze raz przepraszam, :( .
Szyszka ............................................. Moris .............................................. Glutek i Muszka
Obrazek Obrazek Obrazek [url=https://naforum.zapodaj.net/e1a033c7ccbe.jpg.html][url=https://naforum.zapodaj.net/35b4fd9e2ec9.jpg.html]

iwaka

Od: Pt sie 12, 2011 18:33

Post » Śro wrz 28, 2011 17:11 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

iwaka pisze:Przepraszam Was jesli źle zrobiłam ,ale jakiś czas temu napisałam do "Ekspresu Reporterów" z prośbą o zrobienie reportarzu o kocich dramatach w schroniskach , może to otworzyłoby oczy ludziom.Nie wiem czy to był dobry pomysł ,jeśli nie to Wszystkich jeszcze raz przepraszam, :( .

Tylko czy ktoś będzie chciał mówić o kocich dramatach publicznie,przecież nikt z pracowników kierownictwa się do tego nie przyzna.Kasiu psiunia będzie pieskiem mieszkającym w budzie lecz lepsze to niż schronisko. :| :| Cioteczki i wujkowie mam w końcu jakąś dobrą wiadomość Rozalka kilka minut temu pojechała do nowego domku w Szczytnie.Bądź szczęśliwa koteczko.Będzie mieszkała z dużymi i 5 letnim fajnym chłopcem.Pani obiecała dawać znać jak dziewczynka się ma.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro wrz 28, 2011 17:14 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

O rany, no to cieszę się bardzo, że Rozalka znalazła swoje miejsce na ziemi :1luvu: Bądź szczęśliwa malutka :ok:
po_prostu_kaska

Post » Śro wrz 28, 2011 17:19 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Basiu, choć dziś troszke dobrych wieści. Trzymam kciuki za sunie i za Rozalcię. Mam nadzieję, że dostaniemy zdjęcia z nowych domów :)
Cieszę się tym bardziej, że to ja wymyśliłam dla niej imię :1luvu:
Wszystkiego dobrego maleńka :ok:

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

Post » Śro wrz 28, 2011 17:21 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Buziaki dla słodkiej Rozalki. Ona zasługuje na szczęście... i wszystkie inny zwierzaki także...
Wszystkiego dobrego Rozalko w nowym domku :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Śro wrz 28, 2011 17:24 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Pani Rozalki wydawała mi sie bardzo fajna ,dziecko sympatyczne.Mama od razu tłumaczyła chłopcu jak postępować z kotem.Rozalka pasuje do takiego chłopca jest kontaktowa,żywiołowa.Dzwoniła jeszcze jedna pani w sprawie Falusi dom w okolicy Pieniężna na wsi lecz pani chce kota dorosłego ,kuwetkowego by przebywał w domu.W domu 10 letnie dziecko i ciężko chory leżący mąż po urazie.Myślę co zaproponować bo Falusia nie bardzo sie nadaje ,boję się czy nie ucieknie i ma guzy na sutkach ktore muszę pokazać wetowi.

horacy 7

Post » Śro wrz 28, 2011 17:46 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Basiu, podobno "ludzie" od Tri chca oddac do schroniska jeszcze kota - brata Tri.
Moze jego?

Magda.T

Od: Pon lip 18, 2011 19:37

Post » Śro wrz 28, 2011 17:47 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

horacy 7 pisze:
iwaka pisze: Cioteczki i wujkowie mam w końcu jakąś dobrą wiadomość Rozalka kilka minut temu pojechała do nowego domku w Szczytnie.Bądź szczęśliwa koteczko.Będzie mieszkała z dużymi i 5 letnim fajnym chłopcem.Pani obiecała dawać znać jak dziewczynka się ma.

:ok: :balony:

Magda.T

Od: Pon lip 18, 2011 19:37

Post » Śro wrz 28, 2011 18:22 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Za Rozalkę :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro wrz 28, 2011 20:10 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Musze dopytać o tego brata tri,najchętniej bym się z tą babcią która sie nim opiekuje skontaktowała osobiście i zrobiła zdjęcia.Odezwał się też domek Maszy by adoptować jeszcze jednego kociaka tylko musi byc zdrowy by czegoś nie przenieść.Mam pierwsze wiadomości z domu Rozalki ma się dobrze ,nasyczała na psa rezydenta.Dzielna dziewczynka ,pani bardzo za nia dziękuje więc zauroczyła dziewczyna rodzinę. :kotek:

horacy 7

Post » Śro wrz 28, 2011 20:16 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

horacy 7 pisze:Musze dopytać o tego brata tri,najchętniej bym się z tą babcią która sie nim opiekuje skontaktowała osobiście i zrobiła zdjęcia.Odezwał się też domek Maszy by adoptować jeszcze jednego kociaka tylko musi byc zdrowy by czegoś nie przenieść.Mam pierwsze wiadomości z domu Rozalki ma się dobrze ,nasyczała na psa rezydenta.Dzielna dziewczynka ,pani bardzo za nia dziękuje więc zauroczyła dziewczyna rodzinę. :kotek:

Super :ok: :ok: :ok:
Mogłaby przesłać jakieś zdjątka z nowego domku :)

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

Post » Czw wrz 29, 2011 4:47 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Brat tri wszystkich interesuje, biedaczek.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw wrz 29, 2011 6:47 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

kasztanowa7 pisze:
horacy 7 pisze:Musze dopytać o tego brata tri,najchętniej bym się z tą babcią która sie nim opiekuje skontaktowała osobiście i zrobiła zdjęcia.Odezwał się też domek Maszy by adoptować jeszcze jednego kociaka tylko musi byc zdrowy by czegoś nie przenieść.Mam pierwsze wiadomości z domu Rozalki ma się dobrze ,nasyczała na psa rezydenta.Dzielna dziewczynka ,pani bardzo za nia dziękuje więc zauroczyła dziewczyna rodzinę. :kotek:

Wspaniałe wieści.
Mam pytanko, a Pani Rozalki jak Was znalazła?Mam na myśli skąd się o kotce dowiedziała,z ogłoszeń? To tak z cekawości pytam .
Co do kota do dokocienia to też pewnie jakiś się znajdzie i małymi kroczkami do przodu :ok:

W kwesti pomocy dla Schroniska i w związku z tym dla Ciebie Basiu. Jak Ci się wydaje, czy kierownictwo spojrzałoby przychylnym okiem na wolontariuszy ? Po dłuższym namyśle doszłam do wniosku,może mylnego ,że więcej rąk i par oczu w schronisku z pewnością by pomogła ..
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Czw wrz 29, 2011 10:24 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

becia_73 pisze:
kasztanowa7 pisze:

Wspaniałe wieści.
Mam pytanko, a Pani Rozalki jak Was znalazła?Mam na myśli skąd się o kotce dowiedziała,z ogłoszeń? To tak z cekawości pytam .
Co do kota do dokocienia to też pewnie jakiś się znajdzie i małymi kroczkami do przodu :ok:

W kwesti pomocy dla Schroniska i w związku z tym dla Ciebie Basiu. Jak Ci się wydaje, czy kierownictwo spojrzałoby przychylnym okiem na wolontariuszy ? Po dłuższym namyśle doszłam do wniosku,może mylnego ,że więcej rąk i par oczu w schronisku z pewnością by pomogła ..
Pani dowiedziała się o koteczce z ogłoszenia.Chociaż panią znała moja znajoma wolontariuszka ze schroniska która kiedyś pomagała kotom ,teraz od dwóch lat na kociarnię nie wchodzi bo stwierdziła ,że boi się o swoją psychikę.Wiedziała ,że pani szuka koteczki ale Rozalki ani innych kotów ode mnie nie poleciła bo bała się ,że zachorują poleciła innego kota.Złożyło się jednak tak ,ze pani znalazła ogłoszenie i porozmawiałyśmy.Uważam ,że Rozalka jest zdrowa w poniedziałek ma drugie szczepienie ,jedyny problem to trochę z kuwetą lecz mam nadzieje ,że w niezakoconym domu minie.Przyzwyczajona do psów ,bardzo wesoła,mrucząca i chętnie tuląca się do człowieka ,będzie świetną koteczką. :wink: Co do wolontariatu jest bardzo potrzebny ,nie wiem co na to schronisko nas też różnie traktują lecz nie ma co rezygnować.

horacy 7

Post » Czw wrz 29, 2011 11:35 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Cieszę się z dobrych wieści..
Niestety nie ma co liczyć na rewolucyjne zmiany, tylko na zmiany małymi kroczkami...
Ale starać się trzeba :ok:
Rozumiem, że 3 maluszki trwają...?
Jestem z daleka :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

[poprzednia][następna]