Moderator: Moderatorzy
vip0 pisze:Razem 163 zł.
Po odliczeniu kosztów przesyłki zostaje 143 zł.
Część dochodów przeznaczę dla Pixelka Erin.
vip0 pisze:Niestety nie...ale jeśli sobie zażyczysz, zrobie chętnie drugi komplet.
Ania i jej Nitro pisze:O! Znowu piekna bizuteria Malgosi, a ja dopiero teraz znalazlam...![]()
Jakby co Gosiu, to moja prosba o naszyjnik wciaz aktualna, wiem ,ze mialam zrobic pomiar, linijke juz "pozyczylam"i pomierze, jesli masz oczywiscie czas i sile na ta robote.
A ja przycupne i sie napatrze
Blond Tornado pisze:vip0 pisze:Niestety nie...ale jeśli sobie zażyczysz, zrobie chętnie drugi komplet.
To poproszę i jakby się dało zrobić kolczyki skromne do kompletu to będzie wyśmienicie
vip0 pisze:Miałam nie pisać, tylko załatwić sprawę po angielsku, ale jak mam coś na sumieniu, to mnie sumienie zabije, jak nie powiem.
Wiem, że zaraz tu dojdzie do linczu i mordu i rozlewu krwi i zgadzam sie na wszystko.
Zawsze robiłam te wysyłki w poniedziałek, a w zeszłym tygodniu w poniedziałek jeszcze przelewy nie doszły, we wtorek ten pogrzeb...
Dziewczyny, ja byłam przekonana, że zrobiłam wysyłkę, a ja jej NIE ZROBIŁAM....
Dopiero dziś do mnie dotarło, jak szukałam kolczyków dzieciu mojemu.
Patrzę, a tu broszka.
Tknięta straszliwym przeczuciem przejrzałam zawartośc skrzyneczki i zmroziło mnie.
Nie wiem, jak was przeprosić, nigdy mi sie to dotychczas nie zdażyło.
Zaraz pakuję wszystko i lecę na pocztę, żeby było jak najszybciej to wysyłam poleconym priorytetem...
Co za skleroza cholerna, bardzo bardzo was przepraszam.![]()
![]()
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 45 gości