BAZARECZEK na kocie bidy - i dla Plamka - KONIEC !!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto wrz 27, 2011 12:58 Re: BAZARECZEK na kocie bidy - i dla Plamka - chlamydia wróciła!

Witam, czy http://miau5.republika.pl/v7.JPG jeszcze wolna?
Obrazek
tornado w Alabamie;P

Blond Tornado

Od: Pon cze 13, 2005 1:29

Post » Wto wrz 27, 2011 20:32 Re: BAZARECZEK na kocie bidy - i dla Plamka - chlamydia wróciła!

Niestety nie...ale jeśli sobie zażyczysz, zrobie chętnie drugi komplet :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro wrz 28, 2011 17:55 Re: BAZARECZEK na kocie bidy - i dla Plamka - chlamydia wróciła!

A sobie podrzucę...może jeszcze ktoś coś wypatrzy :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro wrz 28, 2011 20:32 Re: BAZAREK na walkę z chlamydiami Plamka !!!

vip0 pisze:Razem 163 zł.
Po odliczeniu kosztów przesyłki zostaje 143 zł.
Część dochodów przeznaczę dla Pixelka Erin.

Bardzo, bardzo dziękujemy i zapraszamy na bazarek :love:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro wrz 28, 2011 20:54 Re: BAZARECZEK na kocie bidy - i dla Plamka - chlamydia do weta!

O! Znowu piekna bizuteria Malgosi, a ja dopiero teraz znalazlam... :oops:

Jakby co Gosiu, to moja prosba o naszyjnik wciaz aktualna, wiem ,ze mialam zrobic pomiar, linijke juz "pozyczylam" 8) i pomierze, jesli masz oczywiscie czas i sile na ta robote.

A ja przycupne i sie napatrze :wink:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Śro wrz 28, 2011 21:01 Re: BAZARECZEK na kocie bidy - i dla Plamka - chlamydia do weta!

http://www.vips.xn.pl
Strona z biżuterią Gosi (w budowie) :wink:
Krzysiekbolo

Post » Śro wrz 28, 2011 21:49 Re: BAZARECZEK na kocie bidy - i dla Plamka - chlamydia wróciła!

vip0 pisze:Niestety nie...ale jeśli sobie zażyczysz, zrobie chętnie drugi komplet :D .

To poproszę i jakby się dało zrobić kolczyki skromne do kompletu to będzie wyśmienicie :oops:
Obrazek
tornado w Alabamie;P

Blond Tornado

Od: Pon cze 13, 2005 1:29

Post » Czw wrz 29, 2011 19:11 Re: BAZARECZEK na kocie bidy - i dla Plamka - chlamydia do weta!

Ania i jej Nitro pisze:O! Znowu piekna bizuteria Malgosi, a ja dopiero teraz znalazlam... :oops:

Jakby co Gosiu, to moja prosba o naszyjnik wciaz aktualna, wiem ,ze mialam zrobic pomiar, linijke juz "pozyczylam" 8) i pomierze, jesli masz oczywiscie czas i sile na ta robote.

A ja przycupne i sie napatrze :wink:

Pomierz, Anusiu, tak będzie mi łatwiej i obie strony będą zadowolone :D .

vip

Post » Czw wrz 29, 2011 19:13 Re: BAZARECZEK na kocie bidy - i dla Plamka - chlamydia wróciła!

Blond Tornado pisze:
vip0 pisze:Niestety nie...ale jeśli sobie zażyczysz, zrobie chętnie drugi komplet :D .

To poproszę i jakby się dało zrobić kolczyki skromne do kompletu to będzie wyśmienicie :oops:

Bardzo proszę :D . Zaraz napiszę pw, coby się nie pogubić...a kolczyki dorobię na zasadzie gratisiku :D .

vip

Post » Nie paź 02, 2011 20:23 Re: BAZARECZEK na kocie bidy - i dla Plamka - chlamydia do weta!

A hopsnę się jeszcze :mrgreen: .

vip

Post » Nie paź 02, 2011 21:42 Re: BAZARECZEK na kocie bidy - i dla Plamka - chlamydia do weta!

a było tak :mrgreen:
moja dzieć odebrała i od razu się dobrała do paczuszki...
jak wróciłam do domu i chciałam obejrzeć...to nawet pozwoliła popatrzeć i się pozachwycać...
i na tym się skończyło :mrgreen: te czarne...takie cudne :lol:
i te niebieskie też cudne :lol:
a te jak mgiełka i też cudne :lol:
ja na to...to które bierzesz :?: nie wiem, wszystkie są takie piękne...finał :mrgreen:
zabrała ...wszystkie :mrgreen:
jak będziesz chciała to Ci któreś ...pożyczę
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Pon paź 03, 2011 6:40 Re: BAZARECZEK na kocie bidy - i dla Plamka - chlamydia do weta!

W górę :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon paź 03, 2011 14:54 Re: BAZARECZEK na kocie bidy - i dla Plamka - chlamydia do weta!

Miałam nie pisać, tylko załatwić sprawę po angielsku, ale jak mam coś na sumieniu, to mnie sumienie zabije, jak nie powiem.
Wiem, że zaraz tu dojdzie do linczu i mordu i rozlewu krwi i zgadzam sie na wszystko.
Zawsze robiłam te wysyłki w poniedziałek, a w zeszłym tygodniu w poniedziałek jeszcze przelewy nie doszły, we wtorek ten pogrzeb...
Dziewczyny, ja byłam przekonana, że zrobiłam wysyłkę, a ja jej NIE ZROBIŁAM... :( .
Dopiero dziś do mnie dotarło, jak szukałam kolczyków dzieciu mojemu.
Patrzę, a tu broszka.
Tknięta straszliwym przeczuciem przejrzałam zawartośc skrzyneczki i zmroziło mnie.
Nie wiem, jak was przeprosić, nigdy mi sie to dotychczas nie zdażyło.
Zaraz pakuję wszystko i lecę na pocztę, żeby było jak najszybciej to wysyłam poleconym priorytetem...
Co za skleroza cholerna, bardzo bardzo was przepraszam. :oops: :oops: :oops: .

vip

Post » Pon paź 03, 2011 18:17 Re: BAZARECZEK na kocie bidy - i dla Plamka - chlamydia do weta!

vip0 pisze:Miałam nie pisać, tylko załatwić sprawę po angielsku, ale jak mam coś na sumieniu, to mnie sumienie zabije, jak nie powiem.
Wiem, że zaraz tu dojdzie do linczu i mordu i rozlewu krwi i zgadzam sie na wszystko.
Zawsze robiłam te wysyłki w poniedziałek, a w zeszłym tygodniu w poniedziałek jeszcze przelewy nie doszły, we wtorek ten pogrzeb...
Dziewczyny, ja byłam przekonana, że zrobiłam wysyłkę, a ja jej NIE ZROBIŁAM... :( .
Dopiero dziś do mnie dotarło, jak szukałam kolczyków dzieciu mojemu.
Patrzę, a tu broszka.
Tknięta straszliwym przeczuciem przejrzałam zawartośc skrzyneczki i zmroziło mnie.
Nie wiem, jak was przeprosić, nigdy mi sie to dotychczas nie zdażyło.
Zaraz pakuję wszystko i lecę na pocztę, żeby było jak najszybciej to wysyłam poleconym priorytetem...
Co za skleroza cholerna, bardzo bardzo was przepraszam. :oops: :oops: :oops: .

Gosia skleroza jest powszechnie spotykana - jak to dobrze ze nie tylko ja ja mam :)
Ostatnio wychodze z domu dokladnie jak Adas Miauczynski z " dnia swira" , tylko mi brakuje calowania stopki Jezuska ...

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pon paź 03, 2011 18:56 Re: BAZARECZEK na kocie bidy - i dla Plamka - chlamydia do weta!

Z czystym sumieniem zasiadam do kompa, wszystko wysłane...ale wstydzam się jeszcze bardzo :oops: :oops: :oops: .

vip

[poprzednia][następna]