Moderator: Moderatorzy
juana pisze:shira3 pisze:2 ośmiorniczki jeszcze można prosić?Najlepiej brązowe lub zielone
No to brązowe..., bo zielonego nie mam ... Ale jak wrócę do PL to postaram się kupić.
Zasoova pisze:To jeszcze mi napisz jaki będzie czas realizacji w opcji z czekaniem na beż i bez czekaniaTak pi razy drzwi.
shira3 pisze:juana pisze:shira3 pisze:2 ośmiorniczki jeszcze można prosić?Najlepiej brązowe lub zielone
No to brązowe..., bo zielonego nie mam ... Ale jak wrócę do PL to postaram się kupić.
mogą byc brązowe albo w paski albo każda inna - kasę dzisiaj wysłałam
KAsia Amy pisze:A czy my możemy jeszcze coś domówić? Bo koty są zachwycone
Zasoova pisze:juana - to ja mogę poczekać spokojnieAle proszę podaj mi pełną listę wszystkich dostępnych kolorów, nawet z opóźnienie, bo tu widzę, że jeszcze jakiś zielony się przewinął :> Jaki to zielony? Bardziej trawiasty czy raczej oliwkowy?
juana pisze:Zasoova pisze:juana - to ja mogę poczekać spokojnieAle proszę podaj mi pełną listę wszystkich dostępnych kolorów, nawet z opóźnienie, bo tu widzę, że jeszcze jakiś zielony się przewinął :> Jaki to zielony? Bardziej trawiasty czy raczej oliwkowy?
Niestety pełnej listy kolorów nie jestem w stanie podać bo nowe kolory kupię dopiero jak dojadę do Ełku (domek). Trudno powiedzieć jakie będą
. To samo dotyczy zielonego- w tej chwili nie mam ale jak kupię to wstawię fotki na bazarek
Może byćjuana pisze:shira3 pisze:juana pisze:shira3 pisze:2 ośmiorniczki jeszcze można prosić?Najlepiej brązowe lub zielone
mogą byc brązowe albo w paski albo każda inna - kasę dzisiaj wysłałam
A jedna niebieska, jedna brązowa?
Zasoova pisze:juana pisze:Zasoova pisze:juana - to ja mogę poczekać spokojnieAle proszę podaj mi pełną listę wszystkich dostępnych kolorów, nawet z opóźnienie, bo tu widzę, że jeszcze jakiś zielony się przewinął :> Jaki to zielony? Bardziej trawiasty czy raczej oliwkowy?
Niestety pełnej listy kolorów nie jestem w stanie podać bo nowe kolory kupię dopiero jak dojadę do Ełku (domek). Trudno powiedzieć jakie będą
. To samo dotyczy zielonego- w tej chwili nie mam ale jak kupię to wstawię fotki na bazarek
Ok, to żeby nie motać za bardzo. Poproszę w takim razie brązową ośmiornicę, brązową mysz i brązowo-niebieską piłeczkę. Da radę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość