Legendarne ośmiornice i myszy juany dla JOKOT - KONIEC!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro wrz 28, 2011 13:52 Re: Legendarne ośmiornice i myszy juany dla JOKOT

A jaka jest w takim razie aktualna lista kolorów?

Zasoova

Od: Pt lip 30, 2010 17:21

Post » Śro wrz 28, 2011 17:41 Re: Legendarne ośmiornice i myszy juany dla JOKOT

hej :D
niebieski, brązowy i w paski

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Śro wrz 28, 2011 17:57 Re: Legendarne ośmiornice i myszy juany dla JOKOT

To jeszcze mi napisz jaki będzie czas realizacji w opcji z czekaniem na beż i bez czekania :) Tak pi razy drzwi.

Zasoova

Post » Śro wrz 28, 2011 18:08 Re: Legendarne ośmiornice i myszy juany dla JOKOT i Gołabki [*]

juana pisze:
shira3 pisze:2 ośmiorniczki jeszcze można prosić? :mrgreen: Najlepiej brązowe lub zielone :oops:

No to brązowe..., bo zielonego nie mam ... Ale jak wrócę do PL to postaram się kupić. :piwa:

mogą byc brązowe albo w paski albo każda inna - kasę dzisiaj wysłałam :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro wrz 28, 2011 19:25 Re: Legendarne ośmiornice i myszy juany dla JOKOT

Zasoova pisze:To jeszcze mi napisz jaki będzie czas realizacji w opcji z czekaniem na beż i bez czekania :) Tak pi razy drzwi.

Gdybyś zdecydowała się nie czekać na beż to koniec przyszłego tygodnia bym wysłała. A do PL jadę 15 października. To tak "pi razy drzwi" :wink:

juana

Post » Śro wrz 28, 2011 19:26 Re: Legendarne ośmiornice i myszy juany dla JOKOT i Gołabki [*]

shira3 pisze:
juana pisze:
shira3 pisze:2 ośmiorniczki jeszcze można prosić? :mrgreen: Najlepiej brązowe lub zielone :oops:

No to brązowe..., bo zielonego nie mam ... Ale jak wrócę do PL to postaram się kupić. :piwa:

A jedna niebieska, jedna brązowa?

juana

Post » Śro wrz 28, 2011 20:01 Re: Legendarne ośmiornice i myszy juany dla JOKOT

A czy my możemy jeszcze coś domówić? Bo koty są zachwycone :mrgreen:

KAsia Amy

Od: Nie sty 03, 2010 21:17

Post » Śro wrz 28, 2011 20:21 Re: Legendarne ośmiornice i myszy juany dla JOKOT

juana - to ja mogę poczekać spokojnie :) Ale proszę podaj mi pełną listę wszystkich dostępnych kolorów, nawet z opóźnienie, bo tu widzę, że jeszcze jakiś zielony się przewinął :> Jaki to zielony? Bardziej trawiasty czy raczej oliwkowy?

Zasoova

Post » Czw wrz 29, 2011 14:00 Re: Legendarne ośmiornice i myszy juany dla JOKOT

KAsia Amy pisze:A czy my możemy jeszcze coś domówić? Bo koty są zachwycone :mrgreen:

Oczywiście :1luvu:

juana

Post » Czw wrz 29, 2011 14:03 Re: Legendarne ośmiornice i myszy juany dla JOKOT

Zasoova pisze:juana - to ja mogę poczekać spokojnie :) Ale proszę podaj mi pełną listę wszystkich dostępnych kolorów, nawet z opóźnienie, bo tu widzę, że jeszcze jakiś zielony się przewinął :> Jaki to zielony? Bardziej trawiasty czy raczej oliwkowy?

Niestety pełnej listy kolorów nie jestem w stanie podać bo nowe kolory kupię dopiero jak dojadę do Ełku (domek :D ). Trudno powiedzieć jakie będą :) . To samo dotyczy zielonego- w tej chwili nie mam ale jak kupię to wstawię fotki na bazarek :D

juana

Post » Czw wrz 29, 2011 14:23 Re: Legendarne ośmiornice i myszy juany dla JOKOT

juana pisze:
Zasoova pisze:juana - to ja mogę poczekać spokojnie :) Ale proszę podaj mi pełną listę wszystkich dostępnych kolorów, nawet z opóźnienie, bo tu widzę, że jeszcze jakiś zielony się przewinął :> Jaki to zielony? Bardziej trawiasty czy raczej oliwkowy?

Niestety pełnej listy kolorów nie jestem w stanie podać bo nowe kolory kupię dopiero jak dojadę do Ełku (domek :D ). Trudno powiedzieć jakie będą :) . To samo dotyczy zielonego- w tej chwili nie mam ale jak kupię to wstawię fotki na bazarek :D

Ok, to żeby nie motać za bardzo. Poproszę w takim razie brązową ośmiornicę, brązową mysz i brązowo-niebieską piłeczkę. Da radę? :)

Zasoova

Post » Czw wrz 29, 2011 15:28 Re: Legendarne ośmiornice i myszy juany dla JOKOT

ja sobie zaznaczę i poczekam na kolory :mrgreen:

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Czw wrz 29, 2011 16:12 Re: Legendarne ośmiornice i myszy juany dla JOKOT i Gołabki [*]

juana pisze:
shira3 pisze:
juana pisze:

A jedna niebieska, jedna brązowa?
Może być :)
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw wrz 29, 2011 18:23 Re: Legendarne ośmiornice i myszy juany dla JOKOT

Super!
To ja poproszę jeszcze:
1 ośmiornicę,
1 myszkę
1 piłeczkę
:mrgreen:

KAsia Amy

Od: Nie sty 03, 2010 21:17

Post » Czw wrz 29, 2011 19:33 Re: Legendarne ośmiornice i myszy juany dla JOKOT

Zasoova pisze:
juana pisze:

Ok, to żeby nie motać za bardzo. Poproszę w takim razie brązową ośmiornicę, brązową mysz i brązowo-niebieską piłeczkę. Da radę? :)

Jasne, że się da :D
Piłeczki są zrobione z 4 kawałków idących pionowo. Może widać na fotkach :D Więc można zrobić - brązowy i niebieski na zmianę :D

juana

[poprzednia][następna]