milena88 pisze:e tam... o tek porze to tylko grzane wino z goździkami i książka na wieczór+ dwa czarne termomorforki
![]()
Oraz Pan Darcy na ekranie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
milena88 pisze:e tam... o tek porze to tylko grzane wino z goździkami i książka na wieczór+ dwa czarne termomorforki
![]()
![]()
Mary_Poole pisze:milena88 pisze:e tam... o tek porze to tylko grzane wino z goździkami i książka na wieczór+ dwa czarne termomorforki
![]()
Gibutkowa pisze:milena88 pisze:e tam... o tek porze to tylko grzane wino z goździkami i książka na wieczór+ dwa czarne termomorforki
![]()
A ja nie ma grzańca w domu, a właśnie z zakupów wróciłam i już i się nie chce wychodzić... buuuu....
Gibutkowa pisze:Mary_Poole pisze:milena88 pisze:e tam... o tek porze to tylko grzane wino z goździkami i książka na wieczór+ dwa czarne termomorforki
![]()
Ja bym tam wolała Pułkownika BrandonaJeśli o tej samej pisarce mowa
EDIT: Chyba jednak Ty piszesz o "dzienniku B. Jones", tak?
dagmara-olga pisze:Ktoś z boku powiedziałby: wariatka - z kotami rozmawia... a ja tam wiem swoje! .[/i]
- szuka Morfadagmara-olga pisze:Morf siedzi i jęczy do pustki pod łóżkiem, bo on chce ganiać Hankę i koniec.
wciąż nadal ciekawska i wsadza nosa w najczarniejszy kąt...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, puszatek i 24 gości