milena88 pisze:e tam... o tek porze to tylko grzane wino z goździkami i książka na wieczór+ dwa czarne termomorforki
![]()
Oraz Pan Darcy na ekranie

Moderator: Estraven
milena88 pisze:e tam... o tek porze to tylko grzane wino z goździkami i książka na wieczór+ dwa czarne termomorforki
![]()

![]()
Mary_Poole pisze:milena88 pisze:e tam... o tek porze to tylko grzane wino z goździkami i książka na wieczór+ dwa czarne termomorforki
![]()
Gibutkowa pisze:milena88 pisze:e tam... o tek porze to tylko grzane wino z goździkami i książka na wieczór+ dwa czarne termomorforki
![]()
A ja nie ma grzańca w domu, a właśnie z zakupów wróciłam i już i się nie chce wychodzić... buuuu....
po pierwszych kartkach... co ja mówię stronie 
zapraszamy
nie zawaham się go użyć

Gibutkowa pisze:Mary_Poole pisze:milena88 pisze:e tam... o tek porze to tylko grzane wino z goździkami i książka na wieczór+ dwa czarne termomorforki
![]()
Ja bym tam wolała Pułkownika BrandonaJeśli o tej samej pisarce mowa
EDIT: Chyba jednak Ty piszesz o "dzienniku B. Jones", tak?

dagmara-olga pisze:Ktoś z boku powiedziałby: wariatka - z kotami rozmawia... a ja tam wiem swoje! .[/i]

Daga kota uratowałaś po raz kolejny ze schronu a teraz ona ma dom i tak się ma fajnie... jestem w szoku_ czytając takie wątki jak ten aż chce się pomagać i nie traci się wiary w ludzi, w koty

- szuka Morfadagmara-olga pisze:Morf siedzi i jęczy do pustki pod łóżkiem, bo on chce ganiać Hankę i koniec.
wciąż nadal ciekawska i wsadza nosa w najczarniejszy kąt...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, MB&Ofelia i 43 gości