Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pies

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 28, 2011 17:43 Re: Jak sypia gruby kot- Duża upadła na głowę! DT potrzebny!

A wiec to ja około 6tygodniowa Szpilka

Obrazek

Obrazek

Duża jest całkiem fajną ofiarą :)
Obrazek

Obrazek

Tak zasypiam:
Obrazek

[/URL]I jestem żeńską mini wersją TygRyszarda- tylko dla koneserów o mocnych nerwach,no.
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Śro wrz 28, 2011 17:50 Re: Jak sypia gruby kot- Duża upadła na głowę! DT potrzebny!

Co za słodzina!

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Śro wrz 28, 2011 17:54 Re: Jak sypia gruby kot- Duża upadła na głowę! DT potrzebny!

Jest tak ruchliwa i cały czas atakuje tak, iz nie mam możliwości zrobić jej zdjęcia w "całości" w wersji stojącej ;) Takie ma fajowskie 4cm nóżki i ten nosek 0,5cm i ten mega długi ogon, całe 6cm heheh. Jakaś metryczna przy niej sie zrobiłam :P
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Śro wrz 28, 2011 18:12 Re: Jak sypia gruby kot- Duża upadła na głowę! DT potrzebny!

Śliczna :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro wrz 28, 2011 18:16 Re: Jak sypia gruby kot- Duża upadła na głowę! DT potrzebny!

To mały słodziak jest :D
I wygląda dobrze.
Urwiniu, tylko wiesz, nie zakochaj się za mocno, bo wiesz :roll:

TygRychu, głupia duża dobrze radzi Twojej Dużej. Jak nie ona, naprawdę 8)
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro wrz 28, 2011 19:01 Re: Jak sypia gruby kot- Duża upadła na głowę! DT potrzebny!

Jest fantastyczna, naprawdę, powinna znaleźć domek szybko, mam nadzieję i naprawdę nie moge sie zakochać. Ja już kocham wszystkie moje bezdomniaki :oops: I tak naprawdę, byłam już zdecydowana na cudownego staruszka Teodora, czarny z pysiem persiopodobnym, u którego próbuje bezskutecznie wyleczyć gluta :( Chciałam po kastracji zabrać go do domu na rekonwalescencje i zobaczyć jak zareaguje na ten fakt, bo to jest kot od ponad 8 lat żyjący na dworze :( I nadchodzi nieuchronnie znów zima, a taki zasmarkany staruszek znów spędzi ja na dworze? Ale znalazła mnie Szpilka, żeby jej pomóc. Pocieszam się, ze maluchy jednak maja większe szanse niż zasmarkane staruszki dzikusy.
Teraz mały gryzak spi zmeczony zabawą piórkami, istne szaleństwo, spróbuje nagrać filmik i wrzucić na YT :).
Ostatni raz z kociakiem miałam do czynienia 17lat temu 8O

Aha, Bolutek nażarł się jak ho ho :) TygRyszard drze japę na spółkę ze Szpilką i w ogóle ignoruje fakt, ze coś miauczy w łazience a kuweta przeprowadziła się na korytarz :)

Jestem ponad dźwięki z łazienki, byle miska pełna była,no
TygRych
Obrazek

urwiniu

Post » Śro wrz 28, 2011 19:16 Re: Jak sypia gruby kot- Duża upadła na głowę! DT potrzebny!

urwiniu pisze:Jest fantastyczna, naprawdę, powinna znaleźć domek szybko, mam nadzieję i naprawdę nie moge sie zakochać. Ja już kocham wszystkie moje bezdomniaki :oops: I tak naprawdę, byłam już zdecydowana na cudownego staruszka Teodora, czarny z pysiem persiopodobnym, u którego próbuje bezskutecznie wyleczyć gluta :( Chciałam po kastracji zabrać go do domu na rekonwalescencje i zobaczyć jak zareaguje na ten fakt, bo to jest kot od ponad 8 lat żyjący na dworze :( I nadchodzi nieuchronnie znów zima, a taki zasmarkany staruszek znów spędzi ja na dworze? Ale znalazła mnie Szpilka, żeby jej pomóc. Pocieszam się, ze maluchy jednak maja większe szanse niż zasmarkane staruszki dzikusy.
Teraz mały gryzak spi zmeczony zabawą piórkami, istne szaleństwo, spróbuje nagrać filmik i wrzucić na YT :).
Ostatni raz z kociakiem miałam do czynienia 17lat temu 8O

Aha, Bolutek nażarł się jak ho ho :) TygRyszard drze japę na spółkę ze Szpilką i w ogóle ignoruje fakt, ze coś miauczy w łazience a kuweta przeprowadziła się na korytarz :)

TygRych

tak trzymaj TygRychu :piwa: :piwa: :piwa:
Ja tam nie mam problemu z innymi kotami w domu moim
(na razie)
Ryszard :kotek:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Śro wrz 28, 2011 19:20 Re: Jak sypia gruby kot- Duża upadła na głowę! DT potrzebny!

urwiniu pisze:Aha, Bolutek nażarł się jak ho ho :) TygRyszard drze japę na spółkę ze Szpilką i w ogóle ignoruje fakt, ze coś miauczy w łazience a kuweta przeprowadziła się na korytarz :)

TygRych

Tak, TygRysiu. pamiętaj: porządny kot to 99 procent godności i trochę futra :D
Dobrze, że Boluś się najadł. A Teodorkowi przydałby się dom, pewnie, że tak :(
Małe znajdzie szybko :ok:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro wrz 28, 2011 19:31 Re: Jak sypia gruby kot- Duża upadła na głowę! DT potrzebny!

może Bolusiowi dobrze zrobi na apetyt taki powiew młodości w domu :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Czw wrz 29, 2011 4:48 Re: Jak sypia gruby kot- Duża upadła na głowę! DT potrzebny!

TygRyniu, jak ta mała, a jak Ty się masz?
Fasolka zmartwiona
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw wrz 29, 2011 13:29 Re: Jak sypia gruby kot- Duża upadła na głowę! DT potrzebny!

Ja mam się dobrze, choć nie kocham już domu. Duża niestety zajmuje sie mała kosztem nas. Ta gówniara jak jest sama ciągle płacze, beksa jakaś. Duża przyniosła mleko i mała wolała pic ze strzykawki niż z miseczki i Duża mówi, że cała się rozmruczała.

Bolek zjadł dopiero obiad ale ładnie zjadł całą tackę. Duża mówi, że chyba antybiotyk zaczął działać, bo mniej mu rzęzi w płucach i zjada wszystko ale ciagle trzeba mu pomagać łyżeczką,no.

Tylko Gusto jest mocno nieszczęśliwy, bo mało na dwór chodzi i dziś zeżarł 1/3 dywanika,no pogryzł nie jadł tego.

A ja jestem grzeczny, wychodzę z domu z Dużą na sioosiu i qpala i wracam pilnować tego wrzaskuna w łazience.

Duża sama cos napisze wieczorem jak da radę, bo juz duzo rzeczy w pracy zaniedbała przez to co się u nas dzieje.

Specjalny korespondent TygRych
Obrazek

urwiniu

Post » Czw wrz 29, 2011 18:24 Re: Jak sypia gruby kot- Duża upadła na głowę! DT potrzebny!

urwiniu pisze:Ja mam się dobrze, choć nie kocham już domu. Duża niestety zajmuje sie mała kosztem nas.
Specjalny korespondent TygRych

To mnie martwi najbardziej. I nawet dużą też, chociaż ona jest dziwnie wyrozumiała dla takiej działalności dużych.
Fasolka :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt wrz 30, 2011 18:44 Re: Jak sypia gruby kot- Duża upadła na głowę! DT potrzebny!

Ale małe COŚ. Czy jesteś pewien że to KOT, Tygryszardzie? 8O
Lukrecjan

Ojej Tygryśku, ale ci Duża zrobiła!!! ja bym była baaardzo zazdrosna!!! może bym nawet ugryzła to w tyłek!

Wykałaczka

A ja bym hehehe pogonił, ciekawe czy szybko toto biega?
L.

A ja trzyma kciuki za szybki domek dla małej Szpilki, oby się ułożyło!
Duża

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

[poprzednia][następna]