Moderator: Estraven
gosiakot pisze:Ja tez sie deklaruje na transport leku , ale tylko komunikacja miejska niestety. Wszysko zalatwia Wiesia - z nia nalezy uzgadniac . Chodzi o to ze lak moze byc odebrany najpozniej do 13 tej , gdyz pani doktor ktora odstapi Wiesi lekarstwo duzuruje rano . Poprosze Wiesie o wypowiedz na forum w tej sprawie. Martyna , a czy po lek jechalibyscie samochodem ? bo pierwszy raz musi jechac tez Wiesia, a dla niej podroz komunikacja miejska jest strasznie uciazliwa ...niech zdecyduje Wiesia.
terenia1 pisze:2. proszę o transport do lecznicy Biedronka i Arletki w celu zrobienia badań krwi przed rozpoczeciem podawania interferonu
Kropeczka13 pisze:terenia1 pisze:2. proszę o transport do lecznicy Biedronka i Arletki w celu zrobienia badań krwi przed rozpoczeciem podawania interferonu
Biedronka i Arletkę zawiozę w piątek 30.09 na w/w badanie krwi na godz. 9:00
proszę w czwartek wieczorem nie dawać im jedzenia
ja mam wieczorny dyzur więc tego dopilnuję
Przytulak z niego niesamowity.MartynaP pisze:gosiakot pisze:Ja tez sie deklaruje na transport leku , ale tylko komunikacja miejska niestety. Wszysko zalatwia Wiesia - z nia nalezy uzgadniac . Chodzi o to ze lak moze byc odebrany najpozniej do 13 tej , gdyz pani doktor ktora odstapi Wiesi lekarstwo duzuruje rano . Poprosze Wiesie o wypowiedz na forum w tej sprawie. Martyna , a czy po lek jechalibyscie samochodem ? bo pierwszy raz musi jechac tez Wiesia, a dla niej podroz komunikacja miejska jest strasznie uciazliwa ...niech zdecyduje Wiesia.
niejestem w stanie nic obiecac
musiałabym wiedziec kiedy bo niewiem akurat jaka zmiana mi wypadnie
ten tydzien,przyszly,jeszcze nastepny ?

asiek_i_boguś pisze:Super DuszekTaki psi kot
majencja pisze:No Alutka dzisiaj jest po pierwszej dawce Zylexisu, dostanie jeszcze 3, zobaczymy jaki będzie efekt

Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 72 gości