Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 27, 2011 21:03 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV Urodziny Caillou

Wysyłalam w podziemiu przy Centralu, sama sierotka bylam :D
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Wto wrz 27, 2011 21:07 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV Urodziny Caillou

Przegapiłam urodziny Caillou :? Spóźnione najserdeczniejsze życzenia :1luvu:

Pozytywko, pisałam Ci, że mój syn też ma alergię? Na koty? ;) (o TŻcie już nawet nie wspomnę).
I na wiele innych rzeczy też. Jednak alergia to coś, co ewoluuje. Np. kiedyś młody był bardzo silnie uczulony na psy. I mu przeszło, co potwierdziły badania. Regularnie kontakty z psami teściowej go odczuliły. Może i Młodą koty odczulą.
Na pewno Młody ma alergię na koty, pyłki brzozy i leszczyny (najbardziej), bylicę - kiedyś bardzo, teraz mało, na morele, na marchew i jabłka (ale tylko surowe, gotowanie niweluje reakcje alergiczne), na niektóre gatunki czerwonego wina (mówię mu - pamiętaj dziecko, tylko wódkę pij, wódka jest zdrowa ;)).
Daje radę. Na koty już praktycznie nie ma żadnych objawów.
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Wto wrz 27, 2011 21:17 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV Urodziny Caillou

Szura-najmysi mama pisze:Wysyłalam w podziemiu przy Centralu, sama sierotka bylam :D

To ja byłam niedaleko bo w galerii :D
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Śro wrz 28, 2011 7:42 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV Urodziny Caillou

Ja po pracy wskoczyłam do Leclerca po produkty na bigos i tam byla dłuuuga kolejka. Patrzylam zadziwiona. Ale HSB mi wytłumaczył co i jak. Ja nie wysłałam kuponu :mrgreen:

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Śro wrz 28, 2011 8:12 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV Urodziny Caillou

z prawdziwym zdumieniem odkryłam, ze to nie ja zgarnęłam te 56 baniek 8O
no co za pech, a tak się dobrze zapowiadało :lol:

ale i tak jestem do przodu, bo postawiłam mniej, niż wygrałam w zeszłym losowaniu (trójka), więc dziś mogę kupić chleb oraz cebulę :mrgreen:

Conchita pisze:...Pozytywko, pisałam Ci, że mój syn też ma alergię? Na koty? ;) (o TŻcie już nawet nie wspomnę).
I na wiele innych rzeczy też. Jednak alergia to coś, co ewoluuje. Np. kiedyś młody był bardzo silnie uczulony na psy. I mu przeszło, co potwierdziły badania. Regularnie kontakty z psami teściowej go odczuliły. Może i Młodą koty odczulą.
Na pewno Młody ma alergię na koty, pyłki brzozy i leszczyny (najbardziej), bylicę - kiedyś bardzo, teraz mało, na morele, na marchew i jabłka (ale tylko surowe, gotowanie niweluje reakcje alergiczne), na niektóre gatunki czerwonego wina (mówię mu - pamiętaj dziecko, tylko wódkę pij, wódka jest zdrowa ;)).
Daje radę. Na koty już praktycznie nie ma żadnych objawów.

co do alergii, to niestety objawy u Małej Dużej, która alergii nie przejawiała na nic, rozwinęły się od kiedy mamy Lokiego :(
Mogę się złościć, ale niestety, jaki jest koń, każdy widzi
Co nie zmienia faktu, że najlepszym lekarstwem na wszelkie bolączki jest ... też Loki, więc właściwie wychodzi na zero :wink:

A moja koleżanka ma odwrotnie, wino pić może, a po wódce okropnie kicha :mrgreen:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Śro wrz 28, 2011 9:41 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV Urodziny Caillou

A to ja też po wódce okropnie kicham, pisałam już ;) Ale lekarz twierdzi, że to nie alergia, tylko nadwrażliwość śluzówki.
Obrazek

Conchita

Post » Śro wrz 28, 2011 9:51 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV Urodziny Caillou

jejku, jak ja mam dobrze
mogę pic i wódkę i wino i wszystko
muszę się zmobilizować i zacząć z tego korzystać :twisted:

pozytywka

Post » Śro wrz 28, 2011 9:57 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV Urodziny Caillou

pozytywka pisze:jejku, jak ja mam dobrze
mogę pic i wódkę i wino i wszystko
muszę się zmobilizować i zacząć z tego korzystać :twisted:

i likier kukułkowy 8)

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Śro wrz 28, 2011 10:00 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV Urodziny Caillou

:smiech3:
na likier nie mam szans - zawsze wcześniej zjem kukułki
chyba, żeby zjeść, a potem popić spirytusem? :twisted:

pozytywka

Post » Śro wrz 28, 2011 10:33 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV Urodziny Caillou

A wczoraj nie było TŻta, więc piłam sobie wódkę w samotności i zakąszałam papierosami. Też mam urlop od niego, a co :twisted:
Obrazek

Conchita

Post » Śro wrz 28, 2011 10:35 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV Urodziny Caillou

I to jest ten zestaw, który tygrysy lubią najbardziej :piwa: :piwa:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro wrz 28, 2011 10:36 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV Urodziny Caillou

o matko 8O
wódka tak, ale papierosy???? :strach:
bym się po...ła w najlepszym razie :roll:
jednak wódka i kukułki to lepszy zestaw dla mnie :mrgreen:

a Młody juz w dołkach startowych?

pozytywka

Post » Śro wrz 28, 2011 10:38 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV Urodziny Caillou

Po obozie integracyjnym imprezuje jak szalony z nowymi znajomymi ze studiów :twisted:
Obrazek

Conchita

Post » Śro wrz 28, 2011 10:39 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV Urodziny Caillou

Przypomnij proszę pozytywko, gdzie sie Młoda dostała?
Jakis taki nienasz kierunek, jesli dobrze kojarzę :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro wrz 28, 2011 10:43 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV Urodziny Caillou

Conchita pisze:Po obozie integracyjnym imprezuje jak szalony z nowymi znajomymi ze studiów :twisted:

u nas nie było obozu, więc imprezy w starym (szkolnym ) gronie, za to do białego rana 8)

AYO pisze:Przypomnij proszę pozytywko, gdzie sie Młoda dostała?
Jakis taki nienasz kierunek, jesli dobrze kojarzę :roll:

oj, nie nasz :mrgreen: (nie czyj?)
Uniwersytet Ekonomiczny :roll:

pozytywka

[poprzednia][następna]