[*]
Moderator: Estraven
horacy 7 pisze:Zosiu nawet się nie wasz mieć wyrzutów sumienia jesteś bardzo ważnym ogniwem w tym łańcuszku pomocy bez Ciebie i innych osób nie dałabym rady.Wiem ,ze tutaj na miejscu jestem sama lecz bez Was nic bym nie była w stanie zrobić.Wsparcie emocjonalne,ogłoszenia ,bazarki,transport to dla mnie nie do przeskoczenia problemy ,Wy to za mnie robicie więc proszę nic sobie nie zarzucać.Niestety mam złą wiadomość nie ma już koteczki nr.95 nie pojedzie w sobotę do domu.Właśnie znów strasznie płaczę ,Kasiu przenieś ją za TM[*].Wybacz mi kochana,wybacz że Cię nie zabrałam ale podobno zostałaś adoptowana.Maluchy też już odeszły nie wiem które sprawdzę to napiszę.
Maleństwa u mnie trwają.
horacy 7 pisze:Zosiu nawet się nie wasz mieć wyrzutów sumienia jesteś bardzo ważnym ogniwem w tym łańcuszku pomocy bez Ciebie i innych osób nie dałabym rady.Wiem ,ze tutaj na miejscu jestem sama lecz bez Was nic bym nie była w stanie zrobić.Wsparcie emocjonalne,ogłoszenia ,bazarki,transport to dla mnie nie do przeskoczenia problemy ,Wy to za mnie robicie więc proszę nic sobie nie zarzucać.Niestety mam złą wiadomość nie ma już koteczki nr.95 nie pojedzie w sobotę do domu.Właśnie znów strasznie płaczę ,Kasiu przenieś ją za TM[*].Wybacz mi kochana,wybacz że Cię nie zabrałam ale podobno zostałaś adoptowana.Maluchy też już odeszły nie wiem które sprawdzę to napiszę.
Maleństwa u mnie trwają.
becia_73 pisze:horacy 7 pisze:Zosiu nawet się nie wasz mieć wyrzutów sumienia jesteś bardzo ważnym ogniwem w tym łańcuszku pomocy bez Ciebie i innych osób nie dałabym rady.Wiem ,ze tutaj na miejscu jestem sama lecz bez Was nic bym nie była w stanie zrobić.Wsparcie emocjonalne,ogłoszenia ,bazarki,transport to dla mnie nie do przeskoczenia problemy ,Wy to za mnie robicie więc proszę nic sobie nie zarzucać.Niestety mam złą wiadomość nie ma już koteczki nr.95 nie pojedzie w sobotę do domu.Właśnie znów strasznie płaczę ,Kasiu przenieś ją za TM[*].Wybacz mi kochana,wybacz że Cię nie zabrałam ale podobno zostałaś adoptowana.Maluchy też już odeszły nie wiem które sprawdzę to napiszę.
Maleństwa u mnie trwają.
Ale co się stało? Co z tą tri? [*]![]()
wiadomo jaka przyczyna?
Czy wiadomo,że odeszała za TM..nic nie rozumiem kurde z tego
kasztanowa7 pisze:horacy 7 pisze:Zosiu nawet się nie wasz mieć wyrzutów sumienia jesteś bardzo ważnym ogniwem w tym łańcuszku pomocy bez Ciebie i innych osób nie dałabym rady.Wiem ,ze tutaj na miejscu jestem sama lecz bez Was nic bym nie była w stanie zrobić.Wsparcie emocjonalne,ogłoszenia ,bazarki,transport to dla mnie nie do przeskoczenia problemy ,Wy to za mnie robicie więc proszę nic sobie nie zarzucać.Niestety mam złą wiadomość nie ma już koteczki nr.95 nie pojedzie w sobotę do domu.Właśnie znów strasznie płaczę ,Kasiu przenieś ją za TM[*].Wybacz mi kochana,wybacz że Cię nie zabrałam ale podobno zostałaś adoptowana.Maluchy też już odeszły nie wiem które sprawdzę to napiszę.
Maleństwa u mnie trwają.
Tak bardzo mi przykro.Los nie jest sprawiedliwy
Mam nadzieję, że ex właściciele dowiedzą się co się stało z ich koteczką. Na co ją z premedytacją skazali.
[*]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, northh i 151 gości