Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 26, 2011 11:58 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Trafił swój na swego :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon wrz 26, 2011 12:09 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

meksykanka pisze:Trafił swój na swego :mrgreen:

Noooooooooooooooo :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Wto wrz 27, 2011 11:31 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Jestem wściekła,bo przy zastrzyku tak nieudolnie ją trzymała lekarka,że chyba znów uszkodziła jej łokieć.Od niedzieli bardziej kuleje. :(

welina

Post » Wto wrz 27, 2011 11:55 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

:(
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Wto wrz 27, 2011 13:28 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

biedna malutka :(
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Wto wrz 27, 2011 14:19 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Broszka pisze:biedna malutka :(

Już nie dam żadnemu WETOWI jej trzymać..Oni nie mają serca.A mnie jej krzyk wrył w podłogę przy robieniu zastrzyku inaczej zareagowałabym i sama przytrzymała.Jestem wściekła również na siebie.Coś mnie w tym momencie zamuliło.Musiała znów jej naruszyć to co się ułożyło w zwichnięciu. :( Lanuła jak była to już ładniej chodziła-teraz znów bardzo kuleje.

welina

Post » Wto wrz 27, 2011 17:08 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

welina pisze:Jestem wściekła,bo przy zastrzyku tak nieudolnie ją trzymała lekarka,że chyba znów uszkodziła jej łokieć.Od niedzieli bardziej kuleje. :(

Nosz k!@#$%^&*ć!!! 8O :? Zero wyczucia i empatii u weta :x Welinko,jak dzisiaj łapka?

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Wto wrz 27, 2011 17:28 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

BUSIO pisze:
welina pisze:Jestem wściekła,bo przy zastrzyku tak nieudolnie ją trzymała lekarka,że chyba znów uszkodziła jej łokieć.Od niedzieli bardziej kuleje. :(

Nosz k!@#$%^&*ć!!! 8O :? Zero wyczucia i empatii u weta :x Welinko,jak dzisiaj łapka?

Od niedzieli gorzej chodzi.Widzę,że ją boli,bo ma mniejszy apetyt i jest smutna.Jutro obiecuję napisać Pw.Jak Ci idzie nauka :mrgreen: :ryk:

welina

Post » Wto wrz 27, 2011 17:35 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

A już było tak dobrze... łapska poucinać tym wetom przy kolanach :x :x :evil: Obawiam się,że przegoniliśmy resztę klasy z wypełnianiem ćwiczeń... :wink: 8O
Kiedy idziecie znowu do ortopedy?Trzymam za Was kciuki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

BUSIO

Post » Wto wrz 27, 2011 17:46 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

BUSIO pisze:A już było tak dobrze... łapska poucinać tym wetom przy kolanach :x :x :evil: Obawiam się,że przegoniliśmy resztę klasy z wypełnianiem ćwiczeń... :wink: 8O
Kiedy idziecie znowu do ortopedy?Trzymam za Was kciuki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Do ortopedy nie ma co iść,bo dopiero jak dorośnie będzie można coś z tą nogą zrobić.Jak się nie poprawi przez parę dni dopiero pójdę.Przed chwilą zaczęła trochę szaleć ze swoją myszką .Gra w nogę i nosi zdobycz w zębach.Kacpra mi psychicznie wykończyła -chodzi i jęczy (zawodzi jak mówiła moja babcia )Oczywiście od czasu do czasu dziabnie ją w kark.Już nie bronię-musi sie nauczyć co jej wolno.Strasznie zawzięta bestia z niej. :strach:
Cieszy mnie fakt,że dobrze się uczycie :ok: 8) Tylko nie przemęczaj dzieciaka :mrgreen: :ryk:

welina

Post » Wto wrz 27, 2011 18:29 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Mała,a taka zadziorna :wink: Biedny Kacperek,bo go kocia ustawia na swoja modłę.Zupełnie jak u ludzi-kobiety górą :mrgreen: :piwa:
Młody jak na razie opanował sztukę wymazywania bazgrołów z ćwiczeń.Jestem gorsza od kata :wink:

BUSIO

Post » Wto wrz 27, 2011 18:33 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

BUSIO pisze:Mała,a taka zadziorna :wink: Biedny Kacperek,bo go kocia ustawia na swoja modłę.Zupełnie jak u ludzi-kobiety górą :mrgreen: :piwa:
Młody jak na razie opanował sztukę wymazywania bazgrołów z ćwiczeń.Jestem gorsza od kata :wink:

Dziewczyno wyluzuj ,bo dzieciak straci chęci do nauki.To ma być przyjemność nie przymus.Trochę psychologii mamuśka :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:

welina

Post » Czw wrz 29, 2011 18:34 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Dostałam maila od nowej właścicielki.Trochę długo to trwało i szczerze mówiąc bardzo się denerwowałam.Teraz mogę żyć spokojnie :mrgreen: Jest piękna :1luvu:

Witam serdecznie!
Informuję ,że koteczka którą adoptowała ma się bardzo dobrze i jest wspaniałym kotem :)
Bardzo lubi sie pieszczochować, kapać w zlewie i pić wodę z kranu :)
Asystuje również przy kąpieli i myciu zębów.
Urosła bardzo już. i przez wszystkich jest uwielbiana.
Numer telefonu już jest nieaktualny, dlatego nie może się Pani dodzwonić.

Obrazek

welina

Post » Czw wrz 29, 2011 18:39 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

Hurrrrraaaaaaaaaaa :1luvu:

Czyli jeden smutek... z głowy...

Brawa dla koci :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw wrz 29, 2011 20:15 Re: Uraz Lajli przedawniony.Będzie niepełnosprawna !!!

super, śliczna kocia :ok: :ok: :ok:
a jak się ma czarny słodziak ?
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

[poprzednia][następna]