Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Korciaczki pisze:Tajś Paproszek pozdrawia:)
Niby ma tylko cztery miesiące i mały z niej kotek, ale czasem jest tak dostojna, że nie możemy się nadzwić:)
Te łapki w czarnych, obłędnych bamboszkach, owinięte ogonkiem....Prawie zawsze tak robi, gdy siedzi.
tellma pisze:Nie będę spekulować, bo nie przystoi mi. Może być, że zmieniły się plany na przykład, rozmyślili się jednak, a nie mieli odwagi napisać (deklarując wczesniej, ze "nie zawiodą" i "czekają").
Kurcze taaki fajny domek się odezwał, z dwoma kotami i psem, tydzień temu odeszła koteczka...Napisali, że mają absolutnego bzika na pcie kotów, przesłali zdjęcia. Ale mieszkają w domku szeregowym i koty wychodzą na ogródek zawsze pod kontrolą na smyczce (na zdjęciach są w smyczkach).
Czuję pozytywną energię.
joluko- Ty zawsze pocieszycielem mym
vailet pisze:tellma pisze:Nie będę spekulować, bo nie przystoi mi. Może być, że zmieniły się plany na przykład, rozmyślili się jednak, a nie mieli odwagi napisać (deklarując wczesniej, ze "nie zawiodą" i "czekają").
Kurcze taaki fajny domek się odezwał, z dwoma kotami i psem, tydzień temu odeszła koteczka...Napisali, że mają absolutnego bzika na pcie kotów, przesłali zdjęcia. Ale mieszkają w domku szeregowym i koty wychodzą na ogródek zawsze pod kontrolą na smyczce (na zdjęciach są w smyczkach).
Czuję pozytywną energię.
joluko- Ty zawsze pocieszycielem mym
Mam nadzieję że wiesz na co odeszła koteczka i czy nie było to nic zakaźnego.Jeśli ok.to szybko
bo się rozmyślą jeszcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 39 gości