Moje teżmajku33krakow pisze:moje jedzą wszystkie stworzonka które są w domu.

No ale kot się chyba nie brzydzi i nie boi?vailet pisze: fuj,brzydzę się i boję tego i kotu nie pozwolę by to złapał.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moje teżmajku33krakow pisze:moje jedzą wszystkie stworzonka które są w domu.
No ale kot się chyba nie brzydzi i nie boi?vailet pisze: fuj,brzydzę się i boję tego i kotu nie pozwolę by to złapał.
PcimOlki pisze:vailet pisze:...Ptaki mi wlatują![]()
dwa razy jeżyk i dwa gołębie w kuchni na szafce długo sobie siedziały i obsrały ścianę
Chyba coś nie halo z kotyma - może do weta je powieść.
majku33krakow pisze:a zjadły twoje koty kleszcza napełnionego krwią?to chyba nie bezpieczne bo mogą się zarazić babeszjozą.nie?
majku33krakow pisze:po takich muchach,pająkach i innych w domu małych żyjątkach koty muszą być zarobaczone,bo sobie odbyt liżą jeden drugiemu.
majku33krakow pisze:a mój mądry kotek chciał zjeść pszczołę,ale w sekundzie ja wypluł,nie wiem skąd wiedział ze to nie jest dobre,widocznie pszczoły nie dobre są,po prostu wypluł,koty nie potrafią pluć?,a mój potrafi.NIE UŻĄDLIŁA GO.
felin pisze:A moi mądrzy są: poznają po bzyczeniu, że to żądli i dają dyla
vailet pisze:majku33krakow pisze:a mój mądry kotek chciał zjeść pszczołę,ale w sekundzie ja wypluł,nie wiem skąd wiedział ze to nie jest dobre,widocznie pszczoły nie dobre są,po prostu wypluł,koty nie potrafią pluć?,a mój potrafi.NIE UŻĄDLIŁA GO.
Miał wielkie szczęście bo moją w ciągu jednego miesiąca ugryzły dwie osy (w przerwie dwa tygodnie i potem druga ją użarła) Łapka balon,złe samopoczucie.To było zeszłego roku.Teraz już ucieka jak widzi osę.W końcu zapamiętała.
Tak wogóle ja bym na zawał zeszła gdyby do pysia osę wzięła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 710 gości