Szczytno 4 - walczymy. Potrzebny CANISERIN/SUROWICA !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 26, 2011 13:12 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

W Meksyku byłam ostatnio dwa lata temu. To dla mnie strasznie długo...
A jadę tylko jak mam bilet za darmo :oops:

Jeśli chodzi o realizację planów to ten pobyt jest bardzo krótki, ale jeśłi chodzi o obowiązki w Polsce... to duuużo czasu...
Takie życie :roll:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon wrz 26, 2011 13:19 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

TWQ pisze:
becia_73 pisze:Z innej beczki...
Na fb w profilu Grupy jest album ze zdjęciami, wzięłam opisy z wątku..
Jednak nie umiemy udostępnić poza grupę. :(
Czy jest inna możliwość oprócz udostępniania linku do albumu na swojej tablicy?
Przy okazji, można wrzucać do tego albumu też fotki oraz jeśli ktoś na ochotę tworzyć kolejne.. :wink:

Hej,
Podłączam się do tego pytania. Halo?
Dajcie mi też proszę znać czy mógłbym coś konkretnego zrobić, jakoś pomóc.
Mi to najlepiej palcem pokazać co jest do zrobienia, biorę wtedy "motykie" i idę za robotą... 8O 8O
Będę dostępny jutro.
Pozdrawiam!

Żeby udostępnić poza grupę to chyba tylko kopiując adres url do statusu... sama też tylko tyle wiem :oops:

TWQ - ja myślę, że przydałaby się pomoc z ogłoszeniami i promocją. Staram się robić, ale ze wszystkimi nie nadążam. Ogloszenia wykupywaliśmy też u CatAngel, robił je też aburacze, Becia. Ale im więcej tym większa szansa dla każdego. Chodziłoby o wstawianie ogłoszeń na wszystkich możliwych stronach, które mają taką funkcję.
po_prostu_kaska

Post » Pon wrz 26, 2011 13:23 Re: Szczytno 4 - one umrą! Grozi im FIP ! Błagamy.. Twister [*]

po_prostu_kaska pisze:
TWQ pisze:
becia_73 pisze:Z innej beczki...
Na fb w profilu Grupy jest album ze zdjęciami, wzięłam opisy z wątku..
Jednak nie umiemy udostępnić poza grupę. :(
Czy jest inna możliwość oprócz udostępniania linku do albumu na swojej tablicy?
Przy okazji, można wrzucać do tego albumu też fotki oraz jeśli ktoś na ochotę tworzyć kolejne.. :wink:

Hej,
Podłączam się do tego pytania. Halo?
Dajcie mi też proszę znać czy mógłbym coś konkretnego zrobić, jakoś pomóc.
Mi to najlepiej palcem pokazać co jest do zrobienia, biorę wtedy "motykie" i idę za robotą... 8O 8O
Będę dostępny jutro.
Pozdrawiam!

Żeby udostępnić poza grupę to chyba tylko kopiując adres url do statusu... sama też tylko tyle wiem :oops:

TWQ - ja myślę, że przydałaby się pomoc z ogłoszeniami i promocją. Staram się robić, ale ze wszystkimi nie nadążam. Ogloszenia wykupywaliśmy też u CatAngel, robił je też aburacze, Becia. Ale im więcej tym większa szansa dla każdego. Chodziłoby o wstawianie ogłoszeń na wszystkich możliwych stronach, które mają taką funkcję.

stron jest 130 , przynajmniej tych na które wrzuca CatAngel..Myślę,że się nie obrazi jak jej "ukradniemy "listę :oops: ?
Teoretycznie można się podzielić.np. proste teksty i tytuły mogę stworzyć..czasem mi to nawet szybko idzie..
Mogę wrzucić np na tablicę.pl i podac link,tak jak w przypadku mixu maluszków czy tej tri ..Wtedy już szybko idzie kopiowanie ...To co spółka?
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pon wrz 26, 2011 13:25 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Ja się zobowiązuję jak tylko będę bardziej dostępna... i zapisuję do grupy ogłoszeniowej, bo grupa mw FB (hmmm jeszcze nie mam konta na FB)
:1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon wrz 26, 2011 13:25 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Niestety przydały by się też fajne fotki,ale rozumiem ,że w warunkach schroniska to nie tak łatwo...Szkoda,że tak mało osób zagląda na Fb ze Szczytna i okolic-może ktoś w ramach przysługi mógłby zrobić .. :( Ludzie adoptują koty oczami , wiele mamy takich przypadków,że się zakochują w kocie na fotce... :cry:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Pon wrz 26, 2011 13:27 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Cieszę się strasznie ,że jesteście ze mną inaczej bym się poddała już,a tak dajecie siłę by trwać.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon wrz 26, 2011 13:30 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Kurczę...
Szkoda, że jestem spalona w schronisku, bo może bym jakieś może nie najlepsze ale zawsze jakieś... zrobiła :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon wrz 26, 2011 13:41 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

meksykanka pisze:Kurczę...
Szkoda, że jestem spalona w schronisku, bo może bym jakieś może nie najlepsze ale zawsze jakieś... zrobiła :oops:

może w konspiracji się uda :mrgreen:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Pon wrz 26, 2011 13:47 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

becia_73 pisze:
meksykanka pisze:Kurczę...

może w konspiracji się uda :mrgreen:

Może po południu jak nie będzie kierownictwa by się udało.Trudno robić fotki jak jest człowiek sam ,koty wspinają sie po nogawce chcą do człowieka.Czasami uda mi się kogoś zaciągnąć na kociarnię .Niestety wszyscy się bronią by nie patrzeć na te koty i psy tak jest łatwiej żyć.

horacy 7

Post » Pon wrz 26, 2011 13:49 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

To może kiedyś jak Renifer będzie miał w dyspozycji kociowóz udałoby się zorganizować jaką późniejszą wizytę... :roll:
i porobić jak najwięcej zdjęć żeby się dało coś wybrać...

Dla mnie schron to też traumatyczne przeżycie za każdym razem... ale przecież tu o koty chodzi nie o mnie.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon wrz 26, 2011 16:28 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Coś niedobrego dzieje się z jedną dziewczynką o 16 jeszcze jadla i wszystko było ok,teraz chyba ma jakies objawy neurologoczne i duszność.Jadę do weta w Szczytnie,

horacy 7

Post » Pon wrz 26, 2011 18:29 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Czarna Koteczka Tosia odeszła za TM.Wetka powiedziała ,że to nad ostra pp,kręciła się w kółko ,nie mogła stać ,mia ła problemy z oddychaniem.Żegnaj dziewczynko a czekał na Ciebie dom.Wybacz mi.[*] :cry: :cry: :cry: Pobrałyśmy krew od mojego rudego Bazyla i reszta otrzymała surowicę.Ja siedzę i ryczę bo po prostu nie mam siły patrzeć jak rosną a później tak odchodzą.Dziewczyna która miała wziąć czarnego kotka ze schroniska nie zabrała go bo już wymiotuje.Więcej w tym momencie nie jestem w stanie napisać.

horacy 7

Post » Pon wrz 26, 2011 18:32 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Basiu, żadne słowa nie będą właściwe.. :cry: :cry: :cry:
po_prostu_kaska

Post » Pon wrz 26, 2011 18:50 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Basiu :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon wrz 26, 2011 19:13 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Mój Boże... weszłam do internetu... jestem w bibliotece...
Nie wiem co napisać :(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]