A jadę tylko jak mam bilet za darmo

Jeśli chodzi o realizację planów to ten pobyt jest bardzo krótki, ale jeśłi chodzi o obowiązki w Polsce... to duuużo czasu...
Takie życie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
TWQ pisze:becia_73 pisze:Z innej beczki...
Na fb w profilu Grupy jest album ze zdjęciami, wzięłam opisy z wątku..
Jednak nie umiemy udostępnić poza grupę.![]()
Czy jest inna możliwość oprócz udostępniania linku do albumu na swojej tablicy?
Przy okazji, można wrzucać do tego albumu też fotki oraz jeśli ktoś na ochotę tworzyć kolejne..
Hej,
Podłączam się do tego pytania. Halo?
Dajcie mi też proszę znać czy mógłbym coś konkretnego zrobić, jakoś pomóc.
Mi to najlepiej palcem pokazać co jest do zrobienia, biorę wtedy "motykie" i idę za robotą...![]()
![]()
Będę dostępny jutro.
Pozdrawiam!
po_prostu_kaska pisze:TWQ pisze:becia_73 pisze:Z innej beczki...
Na fb w profilu Grupy jest album ze zdjęciami, wzięłam opisy z wątku..
Jednak nie umiemy udostępnić poza grupę.![]()
Czy jest inna możliwość oprócz udostępniania linku do albumu na swojej tablicy?
Przy okazji, można wrzucać do tego albumu też fotki oraz jeśli ktoś na ochotę tworzyć kolejne..
Hej,
Podłączam się do tego pytania. Halo?
Dajcie mi też proszę znać czy mógłbym coś konkretnego zrobić, jakoś pomóc.
Mi to najlepiej palcem pokazać co jest do zrobienia, biorę wtedy "motykie" i idę za robotą...![]()
![]()
Będę dostępny jutro.
Pozdrawiam!
Żeby udostępnić poza grupę to chyba tylko kopiując adres url do statusu... sama też tylko tyle wiem![]()
TWQ - ja myślę, że przydałaby się pomoc z ogłoszeniami i promocją. Staram się robić, ale ze wszystkimi nie nadążam. Ogloszenia wykupywaliśmy też u CatAngel, robił je też aburacze, Becia. Ale im więcej tym większa szansa dla każdego. Chodziłoby o wstawianie ogłoszeń na wszystkich możliwych stronach, które mają taką funkcję.
meksykanka pisze:Kurczę...
Szkoda, że jestem spalona w schronisku, bo może bym jakieś może nie najlepsze ale zawsze jakieś... zrobiła
becia_73 pisze:meksykanka pisze:Kurczę...
Szkoda, że jestem spalona w schronisku, bo może bym jakieś może nie najlepsze ale zawsze jakieś... zrobiła
może w konspiracji się uda
Użytkownicy przeglądający ten dział: 44 Kocie Wyspy, Google [Bot], misiulka i 659 gości