I jeszcze Synergal i Tolfedyne.
Niech śpi, niech zbiera siły. Trzymaj go w ciepełku, na termoforze jakimś.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madzia89 pisze:Wczoraj lepiej sie poczuł około 18....może dzisiaj tez tak bedzie. Jeszcze jutro jedziemy do kliniki i na tym chyba koniec z tymi lekami....
salma75 pisze:madzia89 pisze:Wczoraj lepiej sie poczuł około 18....może dzisiaj tez tak bedzie. Jeszcze jutro jedziemy do kliniki i na tym chyba koniec z tymi lekami....
Koniec? Jak długo on antybiotyk dostaje? Kiedy był zabieg? Wybacz, ale nie mam czasu doczytać, może potem....
vailet pisze:Czy on to dostał w tabletkachJeśli tak to może po tym podrażnić jelita,jak Bejbi miała Synergal to z bólu zjadła narożnik i dostała zapalenie jelit.Ona tak na ból reaguje,pożera co się da i rozrywa.
MaybeXX pisze:vailet pisze:Czy on to dostał w tabletkachJeśli tak to może po tym podrażnić jelita,jak Bejbi miała Synergal to z bólu zjadła narożnik i dostała zapalenie jelit.Ona tak na ból reaguje,pożera co się da i rozrywa.
Nie sądzę. Ma przecież wenflon.
madzia89 pisze:dostał zastrzyki dwa do skóry i coś 2 razy przez wenflon. Pytali czy chce tabletki,ale ja sie nie zgodziłam
madzia89 pisze:madzia89 pisze:dostał zastrzyki dwa do skóry i coś 2 razy przez wenflon. Pytali czy chce tabletki,ale ja sie nie zgodziłam
madzia89 pisze:madzia89 pisze:dostał zastrzyki dwa do skóry i coś 2 razy przez wenflon. Pytali czy chce tabletki,ale ja sie nie zgodziłam
vailet pisze:madzia89 pisze:madzia89 pisze:dostał zastrzyki dwa do skóry i coś 2 razy przez wenflon. Pytali czy chce tabletki,ale ja sie nie zgodziłam
Bardzo dobrze zrobiłaś,ja bardzo żałuję że nie chodziłam na zastrzyki bo było -10 stopni,Bejbi kichała,ale łatwiej wyleczyć przeziębienie niż potem walczyć z jelitami.
madzia89 pisze:vailet pisze:madzia89 pisze:madzia89 pisze:dostał zastrzyki dwa do skóry i coś 2 razy przez wenflon. Pytali czy chce tabletki,ale ja sie nie zgodziłam
Bardzo dobrze zrobiłaś,ja bardzo żałuję że nie chodziłam na zastrzyki bo było -10 stopni,Bejbi kichała,ale łatwiej wyleczyć przeziębienie niż potem walczyć z jelitami.
Mam 20minut autem do kliniki,nawet troche mniej więc nie ma problemu podjechać.
vailet pisze:madzia89 pisze:vailet pisze:madzia89 pisze:madzia89 pisze:dostał zastrzyki dwa do skóry i coś 2 razy przez wenflon. Pytali czy chce tabletki,ale ja sie nie zgodziłam
Mam 20minut autem do kliniki,nawet troche mniej więc nie ma problemu podjechać.
To bardzo dobrze że blisko,ja mam na pieszo pół godziny do weta,tylko zawsze te kolejki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot], sherab i 698 gości