RATUNKU!!!Devon zjadł metr nici dentystycznej

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 25, 2011 16:25 Re: RATUNKU!!!Devon zjadł metr nici dentystycznej

madzia89 pisze:chyba to co na dole pisze

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

I jeszcze Synergal i Tolfedyne.
Niech śpi, niech zbiera siły. Trzymaj go w ciepełku, na termoforze jakimś.
salma75

Post » Nie wrz 25, 2011 16:27 Re: RATUNKU!!!Devon zjadł metr nici dentystycznej

madzia89 pisze:Wczoraj lepiej sie poczuł około 18....może dzisiaj tez tak bedzie. Jeszcze jutro jedziemy do kliniki i na tym chyba koniec z tymi lekami....

Koniec? Jak długo on antybiotyk dostaje? Kiedy był zabieg? Wybacz, ale nie mam czasu doczytać, może potem.... :oops:
salma75

Post » Nie wrz 25, 2011 16:31 Re: RATUNKU!!!Devon zjadł metr nici dentystycznej

salma75 pisze:
madzia89 pisze:Wczoraj lepiej sie poczuł około 18....może dzisiaj tez tak bedzie. Jeszcze jutro jedziemy do kliniki i na tym chyba koniec z tymi lekami....

Koniec? Jak długo on antybiotyk dostaje? Kiedy był zabieg? Wybacz, ale nie mam czasu doczytać, może potem.... :oops:

23 był zabieg...znaczy się niewiem czy koniec,napisałam chyba ponieważ powiedzieli mi,że jutro bedzie miał wyciagany wenflon.

madzia89

Od: Pt mar 04, 2011 11:23

Post » Nie wrz 25, 2011 16:33 Re: RATUNKU!!!Devon zjadł metr nici dentystycznej

Czy on to dostał w tabletkach :?: Jeśli tak to może po tym podrażnić jelita,jak Bejbi miała Synergal to z bólu zjadła narożnik i dostała zapalenie jelit.Ona tak na ból reaguje,pożera co się da i rozrywa.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Nie wrz 25, 2011 16:34 Re: RATUNKU!!!Devon zjadł metr nici dentystycznej

dostał zastrzyki dwa do skóry i coś 2 razy przez wenflon. Pytali czy chce tabletki,ale ja sie nie zgodziłam

madzia89

Post » Nie wrz 25, 2011 16:35 Re: RATUNKU!!!Devon zjadł metr nici dentystycznej

vailet pisze:Czy on to dostał w tabletkach :?: Jeśli tak to może po tym podrażnić jelita,jak Bejbi miała Synergal to z bólu zjadła narożnik i dostała zapalenie jelit.Ona tak na ból reaguje,pożera co się da i rozrywa.

Nie sądzę. Ma przecież wenflon.

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Nie wrz 25, 2011 16:39 Re: RATUNKU!!!Devon zjadł metr nici dentystycznej

MaybeXX pisze:
vailet pisze:Czy on to dostał w tabletkach :?: Jeśli tak to może po tym podrażnić jelita,jak Bejbi miała Synergal to z bólu zjadła narożnik i dostała zapalenie jelit.Ona tak na ból reaguje,pożera co się da i rozrywa.

Ma do kroplówki,ale mam nadzieję że mu podali w wenflon.
Obrazek ,

vailet

Post » Nie wrz 25, 2011 16:40 Re: RATUNKU!!!Devon zjadł metr nici dentystycznej

madzia89 pisze:dostał zastrzyki dwa do skóry i coś 2 razy przez wenflon. Pytali czy chce tabletki,ale ja sie nie zgodziłam

madzia89

Post » Nie wrz 25, 2011 16:40 Re: RATUNKU!!!Devon zjadł metr nici dentystycznej

MaybeXX napisał(a):
vailet napisał(a):
Czy on to dostał w tabletkach :?: Jeśli tak to może po tym podrażnić jelita,jak Bejbi miała Synergal to z bólu zjadła narożnik i dostała zapalenie jelit.Ona tak na ból reaguje,pożera co się da i rozrywa.

Ma do kroplówki,ale mam nadzieję że mu podali w wenflon.

madzia89 pisze:
madzia89 pisze:dostał zastrzyki dwa do skóry i coś 2 razy przez wenflon. Pytali czy chce tabletki,ale ja sie nie zgodziłam

madzia89

Post » Nie wrz 25, 2011 16:42 Re: RATUNKU!!!Devon zjadł metr nici dentystycznej

madzia89 pisze:

Bardzo dobrze zrobiłaś,ja bardzo żałuję że nie chodziłam na zastrzyki bo było -10 stopni,Bejbi kichała,ale łatwiej wyleczyć przeziębienie niż potem walczyć z jelitami.
Obrazek ,

vailet

Post » Nie wrz 25, 2011 16:47 Re: RATUNKU!!!Devon zjadł metr nici dentystycznej

vailet pisze:
madzia89 pisze:

Bardzo dobrze zrobiłaś,ja bardzo żałuję że nie chodziłam na zastrzyki bo było -10 stopni,Bejbi kichała,ale łatwiej wyleczyć przeziębienie niż potem walczyć z jelitami.

Mam 20minut autem do kliniki,nawet troche mniej więc nie ma problemu podjechać.

madzia89

Post » Nie wrz 25, 2011 16:54 Re: RATUNKU!!!Devon zjadł metr nici dentystycznej

madzia89 pisze:
vailet pisze:
madzia89 pisze:

To bardzo dobrze że blisko,ja mam na pieszo pół godziny do weta,tylko zawsze te kolejki :x
Obrazek ,

vailet

Post » Nie wrz 25, 2011 16:58 Re: RATUNKU!!!Devon zjadł metr nici dentystycznej

podasz nr konta na pw :?: 8)
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie wrz 25, 2011 17:15 Re: RATUNKU!!!Devon zjadł metr nici dentystycznej

vailet pisze:
madzia89 pisze:
vailet pisze:
madzia89 pisze:

To bardzo dobrze że blisko,ja mam na pieszo pół godziny do weta,tylko zawsze te kolejki :x

Ja mam 5 minut na nogach do weterynarza w mojej wiosce,ale tam już nie pójdę. Przez niego Tetruś byłby już na drugim świecie. Dobrze,że przypomniałam sobie o tym forum i mi poradziłyście co mam zrobić. Wole zajechać sobie do Bielska do lecznicy i mieć pewność,że nic nie grozi moim pupilom;)

madzia89

Post » Nie wrz 25, 2011 19:49 Re: RATUNKU!!!Devon zjadł metr nici dentystycznej

Jeżeli chodzi o samopoczucie, to przez kilka dni może mieć rożne nastroje i pewnie będzie dużo spał. Timek chciał mieć ciepło i cicho dopóki dostawał leki, a potem musiałam go pilnować bo chciał już skakać po meblach i parapetach... Będzie dobrze - ciepło, spokój i dużo miłości, i kocio się pozbiera. One wiedzą kiedy są kochane i wtedy walczą :D
Obrazek ObrazekObrazek

Eleni

Od: Pon kwi 28, 2008 10:40

[poprzednia][następna]