wspólne życie - wątek optymistyczny nieustająco :-)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 25, 2011 17:32 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

kamari pisze:A właśnie o tobie myślałam :1luvu:
Jesteś na forum tylko wtedy, kiedy trzeba :ok: I tak być powinno i tak też chcę. Może nie chę :oops: ale powinnam.

Mario kochana moja!!!! jeśli nie chcesz, tylko myślisz, że powinnaś - to nie powinnaś!!!!!!!

wiem, że głupio piszę, ale mam nadzieję, że matołka zrozumiesz - ja też się już trochę wszelkimi forumowymi aferami zmęczyłam, więc zaglądam co parę dni i tylko na te wątki, na których mi w jakiś sposób zależy - ale ja nie mam pod stałą opieką stada ukochanych przez forumowiczów kocich bied!!!

aaaa - bo bym skłamała - i zakładam zawsze wątek moim tymczaskom, tak jak teraz - bo nadal pomimo wszystko głęboko wierzę we wsparcie i pomoc cudownych osób z forum w adopcjach i sytuacjach problemowych!!! :1luvu:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Nie wrz 25, 2011 17:35 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

i jak kupina Omini? była już?
bo ja tak trochę z doskoku czytam :oops:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie wrz 25, 2011 17:40 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

No dobrze, ja wszystko rozumiem...

Muszę chociaz trochę ograniczyć swoją bytność na forum, bo komputer mam odpalony ze względu na pracę cały dzień, czyli nie ma siły, żeby tu przez ciekawość nie zajrzeć :oops: :oops: :oops: (odpala mi wszystkie zakładki na raz)

A jak zajrzę, to poza napisaniem, że Ominia zrobiła właśnie kupę (bo zrobiła :dance:) tracę kupę :wink: czasu na bezsensowne denerwowanie się :roll: I durne przepychanki słowne.
Spróbuję to jakoś wypośrodkować. O kotach informacja na pewno będzie pełna :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie wrz 25, 2011 19:33 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

Ale nowiny !
Fb - ja co jestem kompletnie anti-fb :evil:
Nie mowiac juz ze to jest dopiero zzeracz czasu :mrgreen: (i personalnych danych :twisted: )
A co ja bede czytac ? :mrgreen: Gdzie ja znajde tak fajne i dowcipne opisy futrzakow :mrgreen:
:evil:
"Najmarniejszy kot jest arcydziełem. "
Leonardo da Vinci

Luna Obrazek Minusz

ObrazekObrazek

Luna53

Od: Czw cze 09, 2011 10:17

Post » Nie wrz 25, 2011 19:42 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

A ja właśnie miałam zrezygnować z fb... :mrgreen:
co prawda faktycznie miau jest złodziejem czasu
Na dodatek niespecjalnie mogę pomóc, prócz dobrego słowa tu i tam, więc generalnie głównie się stresuję... :roll:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Nie wrz 25, 2011 19:50 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

O rany, przy Heniu nie miałam tyle telefonów i pw co teraz :twisted:

Postaram się, na prawdę bardzo, wszysstko ogarnąć i prowadzić, ale moz być tak, że czasem zniknę :roll: Nie dlatego, że coś złego się dzieje, tylko dlatego, że znowu wzięłam się ostro do pracy i nadrabiania zaległości :oops:

A jednocześnie nie ukrywam, że uwielbiam pisać o naszysz kotach, chociaż teraz, w trakcie przemeblowania pracowni, które bardzo logicznie wynika z mycia podłogi przed położeniem dywanów Niusi, Niusia i Coco wiszą mi na nogach domagając się atencji i skutecznie przeszkadzają w przesuwania szafy :twisted:
Bo zeby położyć dywan trzeba umyć podłogę. A najlepiej również po kątach. A jak po kątach, to trzeba przesunąć meble. A jak się je przesunie, to najlepiej poprzestawiać jeszcze lepiej.
A jak się człowiek jeszcze lepiej rozpisze, to się w życiu nie uwolni od tego forum :twisted: :twisted: :twisted:

Podobno włoscy naukowcy wynaleźli cząsteczkę, która porusza się szybciej od światła. Umożliwia nam to ponoć podróże w czasie. To ja poproszę, żeby zawsze było wczoraj :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie wrz 25, 2011 19:51 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

bagheera pisze:A ja właśnie miałam zrezygnować z fb... :mrgreen:
co prawda faktycznie miau jest złodziejem czasu
Na dodatek niespecjalnie mogę pomóc, prócz dobrego słowa tu i tam, więc generalnie głównie się stresuję... :roll:

A mnie się właśnie wydaje, że na fb ludzie więcej działają :roll: A pomagasz bardzo dużo :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Nie wrz 25, 2011 20:39 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

Marysiu, rozumiem i szanuję Twoją decyzję. Jednak nie ukrywam, że bardzo będzie mi Ciebie brakowało. Twój wątek jest jednym z nielicznych, które jeszcze śledzę na tym forum.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie wrz 25, 2011 20:41 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

kamari pisze:O rany, przy Heniu nie miałam tyle telefonów i pw co teraz :twisted:

Postaram się, na prawdę bardzo, wszysstko ogarnąć i prowadzić, ale moz być tak, że czasem zniknę :roll: Nie dlatego, że coś złego się dzieje, tylko dlatego, że znowu wzięłam się ostro do pracy i nadrabiania zaległości :oops:

A jak się człowiek jeszcze lepiej rozpisze, to się w życiu nie uwolni od tego forum :twisted: :twisted: :twisted:

Podobno włoscy naukowcy wynaleźli cząsteczkę, która porusza się szybciej od światła. Umożliwia nam to ponoć podróże w czasie. To ja poproszę, żeby zawsze było wczoraj :ok:

Ja tam nie chcę, żeby zawsze było wczoraj, a przynajmniej może na żądanie!
A z tym CERNem to podobno prosto prujemy do końca świata... :mrgreen:

No i nie od dzisiaj wiadomo, że największy odzew zawsze powodują wieści, że coś się kończy... :wink:

PS. toast za ominiową kupę oczywiście!!! :piwa:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Nie wrz 25, 2011 20:42 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

też sobie idę... :cry:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Nie wrz 25, 2011 20:43 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

No nie no, Kamri, pliiizzzz...
Ja też nie jestem fejsowa, jak ja się, przepraszam, będę odstresowywać w pracy?

Z drugiej strony rozumiem, że nie masz czasu. Może pisz tu chociaż...raz na dwa dni? Jakąś historyjkę, filmik albo co..

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

Post » Nie wrz 25, 2011 20:46 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

kamari...Twój post o gadaniu jednym językiem był świetny :ok: :lol:
przepraszam jednym...głosem :lol:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Nie wrz 25, 2011 20:49 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

Widzę, że więcej jest takich niefejsowych jak ja... ale za to uzależnionych od wieści ze spa Kamari... zmniejszenie ilości wiadomości o kociastych jakoś przeżyjemy... ale o żadnym kończeniu nie ma mowy!

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Nie wrz 25, 2011 21:09 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

kamari pisze:A jak się człowiek jeszcze lepiej rozpisze, to się w życiu nie uwolni od tego forum :twisted: :twisted: :twisted:

Rozumiem Cię doskonale!!!
Sama mam przez net takie zaległości w realu, a najbardziej - w porządkach :oops: , że lepiej nie mówić.
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Nie wrz 25, 2011 21:11 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-)

Fejs nie jest zły :mrgreen: Co prawda dostaje się człowiekowi większa dawka nieszczęścia dziennie, ale za to można więcej zdziałać :ok:
Coco i Feluś są u mnie przez fb. Nie mówię, że to dobrze, ale mogę przynajmniej coś dla nich zrobić :roll:

Na miau wkurzają mnie drobiazgi, czepianie się, dogryzanie...tego na fb nie ma.

Teraz najbardziej chodliwa jest sprawa Uns. Dzieciak chce coś zrobić, nie jest obojętny, ale zamiast mu wytłumaczyć, to "dorośli" go gnoją. Nie podoba mi się to bardzo. Za dużo mamy aktywnej i wrazliwej młodzieży ?
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]