Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dzikafretka pisze:ossett: Wg Ciebie tak wygląda zdrowy kot?
Ja nie wiem, co mu jest, nie wiem czy prawdą jest ta wersja o poparzeniu, chciałabym tylko, żeby nie cierpiał, jeśli jest chory.
A koty trzeba wysterylizować, inaczej zrobi się ich 1000, potem dwa, i będzie więcej takich Bolków, bo jak wspominałam na początku, nie wszyscy turyści czy pracownicy zamku są przyjaźni kotom (co może potwierdzać, o ile jest prawdą, wersja o poparzeniu).
Joanna_Axlowa pisze:Prosiłam żeby w razie czego kota nie usypiać, że pomogę w leczeniu...
ossett pisze:I nie gadaj bzdur o 1000 kotów, które tam się pojawią jeżeli Bolka zostawi się przy życiu
sisay pisze:15-letniego kota
marikita pisze:sisay pisze:15-letniego kota
O tym, że kot ma 15 lat mówiła ta sama osoba (w rozmowie z xmartix, str.3 wątku), która twierdziła, że koty są leczone przez weta. A okazuje się, że nie są leczone. Wiek kota także mógł zostać wyssany z palca.
Kot równie dobrze może mieć kilka lat. - ('Zeznania pod przysięgą' ossett mnie nie przekonują, ludzka pamięć jest bardzo zawodna.)
dzikafretka pisze:Nie chodzi mi w tym wypadku o Bolka tylko o sterylizację kotek na tym terenie. Teraz ty przesadzasz.
po co ruszać 15-letniego kota z miejsca, w którym spędził całe życie i jak widać dobrze sobie radzi?
ossett pisze:marikita pisze:sisay pisze:15-letniego kota
O tym, że kot ma 15 lat mówiła ta sama osoba (w rozmowie z xmartix, str.3 wątku), która twierdziła, że koty są leczone przez weta. A okazuje się, że nie są leczone. Wiek kota także mógł zostać wyssany z palca.
Kot równie dobrze może mieć kilka lat. - ('Zeznania pod przysięgą' ossett mnie nie przekonują, ludzka pamięć jest bardzo zawodna.)
Na pewno ma co najmniej 8 lat. Widziałam go pierwszy raz 7 lat temu i już wtedy nie wyglądał na młodzieniaszka.
ossett pisze:Nie dziwi mnie, że moje zeznania ani to co mówią ludzie z Książą Cię nie przekonuje. Jak ktoś się uprze, żeby "pomagać" to nie ma siły, która mogłaby go powstrzymać.
[...]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Levika, Sillka i 128 gości