Poznań-potrzebna pomoc! Młodziutkie kocurki śpią w krzakach!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 24, 2011 19:50 Re: Poznań-potrzebna pomoc! Młodziutkie kocurki śpią w krzakach!

Dzisiaj złapałam maluszka od tej dzikiej kotki i jest u mnie w domu do jutra. Klatki-łapki ustawione, mam nadzieję że się jeszcze 2wyłapią. Co innego małego przetrzymać na jedną noc a dwa dorosłe. Z dnia na dzień tracę nadzieję,że znajdą dom. Jedna pani, która miał dać ds, dzwoniła kilka razy. Dzwonię dzisiaj do niej że mam maluszka a ta do mnie że już ma innego kota. Ten tekst mnie powalił. Ludzie wybierają sobie koty jak z katalogu i myślą że kot z ulicy sam wejdzie do transportera, najlepiej żeby był pachnący zdrowy i do miziania. Chyba nigdy nie była na łapance, bo ci co byli to wiedzą że może to trwać kilka godzin albo nawet dni. Ludzie sa po prostu bez wyobraźni. Oprócz Ciebie ewar nikt tu nie zagląda.

miki27

Od: Nie cze 12, 2011 21:23

Post » Sob wrz 24, 2011 19:56 Re: Poznań-potrzebna pomoc! Młodziutkie kocurki śpią w krzakach!

Nie zaglada bo czasem ciężko.Dopiero trafiłam.

To,ze ktos nie bierze kota to normalka. Ludzie patrza na nie często jak przedmiot.

Trzymam kciuki :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob wrz 24, 2011 20:26 Re: Poznań-potrzebna pomoc! Młodziutkie kocurki śpią w krzakach!

Tak wiem, tylko bez sensu mi obiecywała i robiła złudną nadzieję.

miki27

Post » Nie wrz 25, 2011 10:21 Re: Poznań-potrzebna pomoc! Młodziutkie kocurki śpią w krzakach!

miki27 pisze:Tak wiem, tylko bez sensu mi obiecywała i robiła złudną nadzieję.

Bez sensu.
Ludzie tak mają.
Niestety.

jak kocurki?
Obrazek

ASK@

Post » Nie wrz 25, 2011 10:28 Re: Poznań-potrzebna pomoc! Młodziutkie kocurki śpią w krzakach!

Eeee-to tez troszkę nie tak-u mnie trzy zdrowe, cudne maluszki i tez nikt ich nie chce-zero zapytań, a mają 130 ogłoszeń i allegro :(
Ogólnie bryndza straszna, jeśli chodzi o domy :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie wrz 25, 2011 10:30 Re: Poznań-potrzebna pomoc! Młodziutkie kocurki śpią w krzakach!

kropkaXL pisze:Eeee-to tez troszkę nie tak-u mnie trzy zdrowe, cudne maluszki i tez nikt ich nie chce-zero zapytań, a mają 130 ogłoszeń i allegro :(
Ogólnie bryndza straszna, jeśli chodzi o domy :( :( :(

Łaska adoptującego na...rudym kocie jeździ. :mrgreen:
Nie martw sie znajdą domki. raz jest fajnie a raz mniej fajnie.

Martwi mnie kaici.Taka zjadliwa i nieprzewidywalna w tym roku. Prawie wszystkie moje małe tymczasy (nie tylko) małe ja miały.A kazda coraz gorsza w przebiegu.

Obrazek

ASK@

Post » Nie wrz 25, 2011 10:35 Re: Poznań-potrzebna pomoc! Młodziutkie kocurki śpią w krzakach!

ASK@ pisze:Łaska adoptującego na...rudym kocie jeździ. :mrgreen:
Nie martw sie znajdą domki. raz jest fajnie a raz mniej fajnie.

Martwi mnie kaici.Taka zjadliwa i nieprzewidywalna w tym roku. Prawie wszystkie moje małe tymczasy (nie tylko) małe ja miały.A kazda coraz gorsza w przebiegu.

Asiu-dokładnie!-rude jeszcze mają -jako-takie wzięcie-reszta juz nie! :(
Przy kalici świetnie pomaga lizyna-ja z doskonałym skutkiem stosowałam u Zoe, ale ona miała postać nadżerkową stosowałam enisyl-F
Już nie zaśmiecam wątku kocurków-sorry za OT!
Mam nadzieję, że uda się im znaleźć bezpieczne schronienie-choćby tymczas! :ok: :ok: :ok:

Edit-pozajączkowała mi się nazwa :oops: -poprawiłam
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie wrz 25, 2011 11:48 Re: Poznań-potrzebna pomoc! Młodziutkie kocurki śpią w krzakach!

Miałam pytanie na priv :D o dt dla Braciszków. Podałm nr tel i maiol, czekam terz z niecierpliwością. Wiadomo,że w ciemno nie dam kotów, muszę się rozeznać czy to wolontariusz czy osoba prywatna. Ale się cieszę,że jest jakiś odzew. Zobaczymy, będę dawać info na bieżąco. Dzięki dziewczyny za wsparcie!

miki27

Post » Nie wrz 25, 2011 12:20 Re: Poznań-potrzebna pomoc! Młodziutkie kocurki śpią w krzakach!

To trzymam-za choćby DT!-ale życzę stałego domku oczywiście! :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie wrz 25, 2011 12:26 Re: Poznań-potrzebna pomoc! Młodziutkie kocurki śpią w krzakach!

Nie dziękuję,żeby nie zapeszyć.

miki27

Post » Nie wrz 25, 2011 12:28 Re: Poznań-potrzebna pomoc! Młodziutkie kocurki śpią w krzakach!

Jasne! :D
Ale daj znać, jak będzie coś pewnego!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie wrz 25, 2011 12:37 Re: Poznań-potrzebna pomoc! Młodziutkie kocurki śpią w krzakach!

Wiadomo. Czekam na jakieś dobre wieści.

miki27

Post » Nie wrz 25, 2011 12:39 Re: Poznań-potrzebna pomoc! Młodziutkie kocurki śpią w krzakach!

Będę trzymać :ok:
Szyszka ............................................. Moris .............................................. Glutek i Muszka
Obrazek Obrazek Obrazek [url=https://naforum.zapodaj.net/e1a033c7ccbe.jpg.html][url=https://naforum.zapodaj.net/35b4fd9e2ec9.jpg.html]

iwaka

Od: Pt sie 12, 2011 18:33

Post » Nie wrz 25, 2011 12:42 Re: Poznań-potrzebna pomoc! Młodziutkie kocurki śpią w krzakach!

Przydadzą się!

miki27

Post » Nie wrz 25, 2011 17:40 Re: Poznań-potrzebna pomoc! Młodziutkie kocurki śpią w krzakach!

Nic nie przyszło, ale jak już obczaiłam osoba jest z Wrocławia, ciekawe jak widzi transport. Przecież, nie dam w ciemno kotów aż do Wrocławia.....

miki27

[poprzednia][następna]