U mnie jako muchołapka służy Zosia...jest niezawodna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze: ...Ale Felkowi jestem wdzięczna![]()
Pomijajac juz to, ze to świetne ćwiczenie dla nóżek![]()
Ostatnio myślę dosyć jednokierunkowo![]()
KasiaF pisze:kamari pisze: ...Ale Felkowi jestem wdzięczna![]()
Pomijajac juz to, ze to świetne ćwiczenie dla nóżek![]()
Ostatnio myślę dosyć jednokierunkowo![]()
Naturalna rehabilitacja![]()
Ileż radości z tych naszych kotków...
Co do alergii, to sama mam ten problem, ale nie przeszkadza mi to w kochaniu, przytulaniu i całowaniu moich 12 Gufinskich,
a także 34 schroniskowych mruczków...
Kotki są tak cudownymi stworzeniami, że zupełnie nie wyobrażam już sobie życia bez nich![]()
![]()
![]()
jokototo pisze:ta alergia to dziwna sprawa jest. W zeszłym roku tak mi się z nosa lało że zrobiłam testy z krwi. I co? Mleko, pszenica, orzeszki i trawy oraz pleśnie. Kot wcale nie wyszedł , zero, ale jak mnie któryś pazuram zahaczy, nawet nie do krwi zaraz pręgi bąble wielgachne i swędzące.
kamari pisze:jokototo pisze:ta alergia to dziwna sprawa jest. W zeszłym roku tak mi się z nosa lało że zrobiłam testy
z krwi. I co? Mleko, pszenica, orzeszki i trawy oraz pleśnie. Kot wcale nie wyszedł , zero, ale jak mnie któryś pazuram zahaczy,
nawet nie do krwi zaraz pręgi bąble wielgachne i swędzące.
Ja robiłam testy lata temu, powychodziły alergie na różne dziwne rzeczy. Przyjęłam do wiadomości i już. Teraz antyalergeny
dostępne są w każdej aptece bez recepty i cudowania, więc wogóle się tym nie przejmuję.
Ja zauważyłam u siebie alergię na koty nowe. Jak się przytulą, to mnie pysk swędzi albo purchli dostaję. Po podrapaniu to samo,
tylko wtedy smaruję się propolisem (do propolisu mam nabożeństwo wielkie ).
Po kilku dniach mi wszystko przechodzi, jakbyśmy się z kotem "dogrywali".
No ale u mnie rotacja niezła i cały czas coś przychodzi i odchodzi
puszatek pisze:pewnie, że pamiętamy...Twoje bredzenie![]()
naprawdę...będzie przytulisko![]()
![]()
sama mówiłaś, że marzenia się spełniają![]()
![]()
kamari pisze:gdyby ktoś był zainteresowany dalszym ciągiem losów naszych kotów, zapraszamy http://www.facebook.com/profile.php?id=100002622099981
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter i 22 gości