na koniec, żeby już nikt nigdy nie próbował tego pomysłu powtórzyć, szczodrze obdarowała mnie jasną, śmierdzącą, rzadką koopą (na czarną spódnicę)

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jej siostra pisze:Pestka stanowczo mówi, że galerianką nie jest i sobie nie życzy być
na koniec, żeby już nikt nigdy nie próbował tego pomysłu powtórzyć, szczodrze obdarowała mnie jasną, śmierdzącą, rzadką koopą (na czarną spódnicę)
Tweety pisze:Annazoo pisze:queen_ink pisze:Dymitr oto wraca z adopcji.
A co się stało?!?
I dlaczego wróciła Pestka, moja chrześnica, ktoś wie?!?
się nabyłprzecież pani chciała natychmiast, już i tak samo szybko musiał wrócić?
Peściak wrócił, bo pani, która adoptowała ją została jakby trochę przymuszona przez swoje koleżanki po śmierci swojej koteczki i przyprowadzona do nas w bezwiednym celu. Niestety, dla nie to było za wcześnie
jej siostra pisze:Pestka stanowczo mówi, że galerianką nie jest i sobie nie życzy być
Kocuria pisze:anno, spróbuj jakieś te preparaty enzymatyczne albo bakteryjne - przychodzi mi na myśl biodor (na bazie bakterii, dość drogi, nie próbowałam) albo urine off (na bazie enzymów, podobno lepszy, u nas się sprawdza... na podłodze). ale nie wiem, czy to wniknie do środka w materac.
Annazoo pisze:Kocuria pisze:anno, spróbuj jakieś te preparaty enzymatyczne albo bakteryjne - przychodzi mi na myśl biodor (na bazie bakterii, dość drogi, nie próbowałam) albo urine off (na bazie enzymów, podobno lepszy, u nas się sprawdza... na podłodze). ale nie wiem, czy to wniknie do środka w materac.
Potrzeba mi czegoś, co zadziała głęboko, bo Elvis się wysiurał porządnie po narkozie.
Zaraz poczytam o tych preparatach. Dzięki.
A jak ktoś przeprowadzał odśmierdzanie materaca, to chętnie poslucham rad
Tosza pisze:Annazoo pisze:Kocuria pisze:anno, spróbuj jakieś te preparaty enzymatyczne albo bakteryjne - przychodzi mi na myśl biodor (na bazie bakterii, dość drogi, nie próbowałam) albo urine off (na bazie enzymów, podobno lepszy, u nas się sprawdza... na podłodze). ale nie wiem, czy to wniknie do środka w materac.
Potrzeba mi czegoś, co zadziała głęboko, bo Elvis się wysiurał porządnie po narkozie.
Zaraz poczytam o tych preparatach. Dzięki.
A jak ktoś przeprowadzał odśmierdzanie materaca, to chętnie poslucham rad
jak nalejesz duzo, to zadziała głegoko
Annazoo pisze:Jak zneutralizować zapach rozkładającego się moczu w materacu łóżka?
Nie chodzi mi o "przykrycie" zapachu moczu jakimś innym.
_namida_ pisze:Annazoo pisze:Jak zneutralizować zapach rozkładającego się moczu w materacu łóżka?
Nie chodzi mi o "przykrycie" zapachu moczu jakimś innym.
Dzisiejszego wieczoru miałam okazję zetknąć się z podobnym dylematem. Przez ostatnie 3 godziny myślę, że udało się odmoczyć materac w wodzie z proszkiem w wannie. Idziemy się położyć na karimatach.
Kocuria pisze:wow, albo masz miniaturowy materac, albo gigantyczną wannę
Tweety pisze:widzę na allegro wznowienia, chyba dzisiejsze lub wczorajsze a Chloris w domu, podobnie jak Melon
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 97 gości