a najdziwniejsze jest to, że on jest śliczny taki rozbrajający i kochany bez tych piór (chciałam z rozpędu napisac - bez sierści ) Dobrze, że się udało
Fajny golas U Was też jest dziś tak zimno? My już przygotowujemy się do zimy. Okienko w piwnicy otwarte, posprzątane, budka wyłożona kocykiem i... wygląda na to, że mamy pierwszego gościa. Gość jest raczej nieduży, czarno-bialy i bardzo szybko biega
Motta brak. Wszystko jest czekaniem... Wody — uczy pragnienie. Brzegu — morskie przestrzenie. Ekstazy — ból tępy jak ćwiek — Pokoju — o Bitwach pamięć — Miłości — nagrobny Kamień — Ptaków — Śnieg. Emily Dickinson
Hej, to ten pingwin, co łaził po osiedlu? (ten pierwszy) U nas bardzo ciepło dzisiaj ale może to dlatego, że musiałam wreszcie trochę posprzatać, bo już po kolana w drewnianym żwirku chodziłam na łące nadal sie opalają pod moim oknem - znaczy - lato jeszcze nie odeszło
Pozytywko czy my na pewno mieszkamy po przeciwnej stronie ulicy Nie wiem co to za jeden szczerze mówiąc. Bronio wypatrzył i dał głośno wyraz co myśli o łażeniu pod jego balkonem
Motta brak. Wszystko jest czekaniem... Wody — uczy pragnienie. Brzegu — morskie przestrzenie. Ekstazy — ból tępy jak ćwiek — Pokoju — o Bitwach pamięć — Miłości — nagrobny Kamień — Ptaków — Śnieg. Emily Dickinson
no jak to? Przeciez upał był Nawet byłam po twojej stronie Placu, bo odwiedzałam sklep. Sądząc z tego jak ubrani byli ludzie, oni tez uważali, że był upał Bronio ma rację - co mu jakiś pingwin będzie biegał pod balkonem. I to jeszcze opierzony pingwin
Caillou - wszystkiego najlepszego 100 lat I żeby Duża nie krzyczała. I jeszcze pełnej miseczki, mnóstwa fajnych zabawek, miziania, głaskania, smakołyków i żeby Duża nigdy nie krzyczała i nigdy nie musiała zabierac do weta - bo to niefajne takie... No i żeby Duża nie krzyczała... Karmel - obkrzyczany niesprawiedliwie