oooo..do TOZ-u zglosimy!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotkins pisze:Dogadzaj sobie teraz,bo to ten moment kiedy jesteś dla siebie naważniejsza...jeszcze!
Potem już nigdy tak nie będzie:)
Pasożytek Tobą zawładnie i koniec...mój ma 15 lat i wczoraj gnałam żeby go odebrać z korków z matmy 160/godz po autostradzie(na szczęście!).Zdążyłam!Ale on się spóźnił:)
Jest kretynkiem bo ma 15 lat...ale mamusia tego nie widzi.Mamusia go kocha.Uwielbia..ciiii...
kokocha pisze:ezzme, po pierwsze gratuluję robalka w brzuchu:)
A po drugie to szkoda, że Dimka jeszcze nie ogolonyJa lubię ogolone koty
Władek właśnie odrasta i się zastanawiam czy go nie złapac przy jakiejś okazji
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam ciepło
ezzme pisze:kotkins pisze:Dogadzaj sobie teraz,bo to ten moment kiedy jesteś dla siebie naważniejsza...jeszcze!
Potem już nigdy tak nie będzie:)
Pasożytek Tobą zawładnie i koniec...mój ma 15 lat i wczoraj gnałam żeby go odebrać z korków z matmy 160/godz po autostradzie(na szczęście!).Zdążyłam!Ale on się spóźnił:)
Jest kretynkiem bo ma 15 lat...ale mamusia tego nie widzi.Mamusia go kocha.Uwielbia..ciiii...
dokładnie tak ma moja mama ze mnąjestem rozpieszczona do granic jedynaczka, może nie rozpuszczona, ale rozpieszczona to tak
![]()
mama wczoraj przyjechała do mnie ok. 160km w jedną stronę i zrobiła zupkę (coraz mniej zupkinamawiam mamę na żur w przyszłym tygodniu)
była z babcią to nie mogła zostać, ale jak się uda to w przyszłym tygodniu zostanie chociaż na noc
![]()
mam nadzieję, że czujesz się lepiej?kokocha pisze:ezzme, po pierwsze gratuluję robalka w brzuchu:)
A po drugie to szkoda, że Dimka jeszcze nie ogolonyJa lubię ogolone koty
Władek właśnie odrasta i się zastanawiam czy go nie złapac przy jakiejś okazji
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam ciepło
dziękimam nadzieję, że robalek będzie grzecznie siedział na miejscu
też bym wolała już Dimkę ogolonego, mycie zafajdanej kudłatej wyrywającej się dupki nie jest fajne i chyba się kołtuni powolijest szansa, że w piątek uda mi się coś zorganizować
podczytałam, że Twój Władzio coś narzeka: że pies, że koperty, że czasu nie masz dla niego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości