PAKT CZAROWNIC XXVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 23, 2011 7:07 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

8O Matko a co tam się dzieje 8O
Jakoś wierzę Unsowi :oops:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt wrz 23, 2011 8:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Wróciłam z Poznania. Pojechałam służbowo ale muszę przyznać, że spotkanie z poznańską frakcją Paktu zrobiło na mnie wrażenie stokroć większe i lepsze (!) niż konferencja. Plotkujemy? W kolejności poznawania:

Otóż kotka doroty jest niezwykle gościnna, otwarta i przyjaźnie nastawiona do świata. Przyjęła pod dach obcą babę, zaopatrzyła w bilety i instrukcję jak się poruszać po mieście i podstawiła pod nos miseczkę ciepłej strawy jak tylko przyprowadziła mnie do domu. No dobra to nie była miseczka. To była micha!!! O świcie wybiegała do pracy, bez strachu zostawiając mnie z Miałką. Opiekowała się mną jak kokoszka. Na koniec przyleciała na dworzec kolejowy z językiem na plecach, żeby się pożegnać, choć może chciała się po prostu upewnić, że naprawdę już pojechałam :mrgreen:

Miałeczka jest najbardziej rozgadanym kotkiem jakiego w życiu poznałam. No nie wiedziałam, że kot może tyle mówić! Gada i gada, wręcz wchodzi człowiekowi w słowo. Gościnności uczyła się od swojej dużej, to nie ulega wątpliwości, bo okazała wiele radości na mój widok. A nosek Miałeczki to czysta poezja! Mam zdjęcia i jeśli Dorota pozwoli to wkleję :1luvu:

A Bolkowa? Przebywanie w jej towarzystwie mogę porównać tylko do picia gorącej czekolady w jesienne szarugi. Człowiekowi robi się ciepło, wesoło i nabiera siły. Nie wiem jak ona to robi ale chciałabym znowu to przeżyć.

Dziewczyny Obrazek
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt wrz 23, 2011 9:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

jasdor pisze:
Nemi pisze:Mój głos na Unsa

Mój głos też na UNSA - pomimo afery, jaka sie wokół jego osoby pojawiła.

A ja przyjrzałabym się bliżej chłopakowi, niestety. Więc jeżeli możesz coś wyjasnić, to chętnie poczytam.
Chłopak pojawił się na forum pół roku temu - robi tyle jednoczesnie ( na wsi i bez pomocy innych osób), jest młody i zbiera mnóstwo kasy... Byłabym ostrożna w wychwalaniu. Było już trochę kocich aniołów na forum
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pt wrz 23, 2011 9:07 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Anda ale byli tam forumowicze, tylko nie pamiętam, którzy.

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt wrz 23, 2011 9:31 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Anda pisze:
jasdor pisze:
Nemi pisze:Mój głos na Unsa

Mój głos też na UNSA - pomimo afery, jaka sie wokół jego osoby pojawiła.

A ja przyjrzałabym się bliżej chłopakowi, niestety. Więc jeżeli możesz coś wyjasnić, to chętnie poczytam.
Chłopak pojawił się na forum pół roku temu - robi tyle jednoczesnie ( na wsi i bez pomocy innych osób), jest młody i zbiera mnóstwo kasy... Byłabym ostrożna w wychwalaniu. Było już trochę kocich aniołów na forum

Anda :ok:
Ostrożności nigdy za wiele. Śledzę wątek Unsa od jakiegoś czasu. Moje zdanie jest takie, że ten naiwny chłopak dał się w coś wmanewrować. Do tego idiotki z grona podgrzewaja atmosferę. W winę unsa nie bardzi wierzę, ale w jego naiwnośc już tak. Trudno - tak czy siak mleko się rozlało i to Uns bedzie musiał je posprzątać.
Podkreslę jeszcze raz! Nie wierzę, że cos ukradł. Moim zdaniem był po prostu naiwny i dał się naciągnąć wetowi. Bo inaczej nie umiem sobie wyjasnić jego stwierdzenia, że nie moze ujawniac szczegółów leczenia, bo to tajne 8O
Choc podkreślę też, ze ta AFERKA, KTÓRA KRĘCI SIĘ OBECNIE Z DALEKA PACHNIE NIĆMI PANIENEK Z GRONA...
Ach - tak czy siak Uns musi zrozumiec, ze jak się coś robi za cudzą kasę to nic nie może być tajne/pouufne.

Chłopak robi dobrą robotę, ale jest do tego jeszcze za młody. I ma kiepskich wetów niestety. Historia leczenia Forysia jezyła mi włosy na głowie. Kociak ciągany od weta do weta i codziennie tona leków!!! Każdy po swojemu. Jesli kociak żyje, to prawdziwy cud. Myslę, ze uns nie powinien rezygnowac ze swojej działaności, ale powinien działać pod opieką dorosłych kociarzy z forum. Dysponuje kątem dla kota i rękami dio opieki. Może więc ktoś mógłby objąć go "dozorem"? Wskazać sensownego werta, podrzucić go z kotami do elcznicy, jak będzie potrzeba?? Nie wiem. Wiem, ze szkoda by było stracić takiego Unsa )jeđli jest prawdziwy ;) ), ale od samego poczatku trzeba go nauczyć działać prawidłowo.

Bardzo mnie sprawa tego chłopaka poruszyła - oj bardzo. Nie wiem co mam mysleć. Po prostu chcę wierzyć, ze padł ofiarą swojej naiwnosci i małego doświadczenia zyciowego. Pozostaje nam tylko poczekac na wyjasnienie sprawy.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt wrz 23, 2011 9:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

zmieszczę się w setce i głos na AGN

Jak by było mało kotów , kociaków w Toruniu ..od jakiegoś czasu wciągnęłam się w wątek kotów ze Szczytna...
jeny tyle biedy , choroby i nieszczęścia wszędzie ...chętnych zapraszam do zaglądania...
Basia /horacy 7/ zmaga się sama z tym wszystkim ...viewtopic.php?f=1&t=132456
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pt wrz 23, 2011 10:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Dzięki za Wasze opinie na temat Unsa.
Zaraz spróbuję zrobić sobie przerwę i wczytać się w ten wątek.

Anda

Post » Pt wrz 23, 2011 12:19 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

może sie powtórzę, ale znalazłam coś takiego...
viewtopic.php?f=1&t=133454&start=90
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pt wrz 23, 2011 12:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Myślę, że Uns powinien poczekać na naszą ewentualna pomoc aż sytuacja się wyjaśni.
Pisze to po dokładnym przeczytaniu wszystkich, dotyczących go wątków.

Jest tam mnóstwo bicia piany i osobistych rozgrywek forumowiczek, ale sytuacja jest niejasna i tyle.

Anda

Post » Pt wrz 23, 2011 12:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Anda pisze:Myślę, że Uns powinien poczekać na naszą ewentualna pomoc aż sytuacja się wyjaśni.
Pisze to po dokładnym przeczytaniu wszystkich, dotyczących go wątków.

Jest tam mnóstwo bicia piany i osobistych rozgrywek forumowiczek, ale sytuacja jest niejasna i tyle.

Ale nie ma takiego zapisu w regulaminie, który dopiero co uchwaliłyśmy. Kto chce, oddaje swój głos na kogo innego. Ja nadal proszę, by mój głos należał do Unsa.

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Pt wrz 23, 2011 12:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Będzie, jak będzie.
Napisałam tylko, co myślę.

Anda

Post » Pt wrz 23, 2011 13:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Sama nie wiem co myśleć o tej całej aferze :| .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pt wrz 23, 2011 13:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Drogie Panie, na prośbę Siostry Prezes, kra jest odciętom od łącza, założyłam nową część naszych dywagacji, zaznaczam, że wątek w budowie i resztę zaraz uzupełnię :twisted:

:arrow: viewtopic.php?f=1&t=133473&p=7994706#p7994706
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Nie sty 22, 2012 10:57 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Ja chce dołączyć poproszę o konto a u mnie jest karma dla kotów (przeżyciowa niemiecka) za 5 zl kilo idealna na dokarmianie dzikusów ;) :kotek: :kotek:
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek

Rapadura

Od: Czw lip 15, 2010 16:42

Post » Nie sty 22, 2012 11:26 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Rapadura zapraszamy serdecznie.
Aktualny wątek czarownic --> viewtopic.php?f=1&t=137564

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

[poprzednia]