A czesanie Gringo już uwielbia miłością dozgonną, ćwiczymy od pierwszego dnia

Jedyne co, jeszcze do przećwiczenia, to czesanie pod pachami i na szyi - szczotka jest zbyt interesująca w tych miejscach

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Opłakać trzeba każdego tymczasaBez tego się nie obejdzie
![]()
A czesanie Gringo już uwielbia miłością dozgonną, ćwiczymy od pierwszego dniaPrzy tym przyrząd do czesania jest kompletnie nieistotny
![]()
Jedyne co, jeszcze do przećwiczenia, to czesanie pod pachami i na szyi - szczotka jest zbyt interesująca w tych miejscach
HEJ
zobaczylam na facebook ze maly Gringo szuka domu,ujołmnie od pierwszego spojzenia, wiec mysle ze moge sie zaoferowac i przygarnac maluszka
nie trafil by on bezposrednio do mnie(ja mieszkam w bloku) tylko do domu z ogrodkeim moich rodzicow , maja oni paromiesiecznego kocurka ktory jest raczej spokojny wiec mysle ze nie bada mieli problemu z dogadaniem.
prosze o odpowiedz czy maluch jest jeszcze do wziecia.
jedyny problem to to ze bede mogla odebrac go dopiero w nastepna niedziele
[nr tel; pozdrawiam, blabla]
tillibulek pisze:OKI, Ty to masz poczucie humoru![]()
![]()
ja juz nie nadazam za tym Twoim zwierzyncem
ale a propos szukania kota dla kogos, czyli dla bliskiej rodziny, to nie uwazam tego za złe... w koncu osoby w wieku naszych rodzicow czesto nie mają na tyle umiejetnosci, zeby poruszac sie po internecie, zakladac sobie konta na FB itp., więc prosza o to swoje dzieci...
ja tez swego czasu rozgladalam sie na kotami dla znajomej z pracy... a to bardzo dobra osoba... cala rodzina kociarzy, dwa zaadoptowali z Miauka
tillibulek pisze:zrob w 1 poscie![]()
![]()
o to, faktycznie ewenement siakiś
OKI pisze:Miałam właśnie bardzo rozsądny telefon w sprawie Gringo![]()
W związku z tym urosła mi wiara w ludzi, która podupadła po tym bardzo nierozsądnym mailu otrzymanym z rana
tillibulek pisze:OKI pisze:Miałam właśnie bardzo rozsądny telefon w sprawie Gringo![]()
W związku z tym urosła mi wiara w ludzi, która podupadła po tym bardzo nierozsądnym mailu otrzymanym z rana
łooo jak fajnie![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 32 gości