*Lubelskie Tymczasy*cz.5-Krowa, cielątko i małe różnej maści

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 22, 2011 8:57 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-potrzebny DT dla kotki z maluchami!

bloo pisze:Dla zainteresowanych: http://www.barfnyswiat.org/ :D

Super, ze już jest to forum.
Bloo, spakowana jesteś do szkoły??? :mrgreen:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Czw wrz 22, 2011 14:01 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-potrzebny DT dla kotki z maluchami!

Anda pisze:
bloo pisze:Dla zainteresowanych: http://www.barfnyswiat.org/ :D

Super, ze już jest to forum.
Bloo, spakowana jesteś do szkoły??? :mrgreen:

Ojjj weeeeź, zaczynam się powoli denerwować :crying: Niczym mała dziewczynka :mrgreen:
Zobaczyłam dziś plan zajęć: taki se. Nie będę miała kiedy Cię odwiedzać...poza piątkiem :twisted:

bloo

Od: Pon cze 02, 2008 18:01

Post » Czw wrz 22, 2011 16:13 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-potrzebny DT dla kotki z maluchami!

Piątek to bardzo dobry dzień na odwiedziny :mrgreen:

Anda

Post » Czw wrz 22, 2011 20:10 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-potrzebny DT dla kotki z maluchami!

Musze podzielić się z Wami cioteczki wiadomościami o mojej maleńkiej Abi. Dzisiaj dostałam o niej długi list od jej Dużych. bardzo mnie ucieszył, bo od września 2010 dostałam tylko smsa i potem krótkiego maila, ale to było dawno temu.
Czasami zastanawiałam się co u maleństwa.
A maleństwo wygląda tak:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A tak wyglądała 2 tygodnie po zabraniu jej do nowego domu.
Obrazek
Zacytuje fragmencik mały listu od pani Izy:

W załączeniu przesyłam kilka zdjęć koteczki (zdjęcia wysyłam dopiero teraz bo teraz widać najwyraźniej jak bardzo zmieniła się w ciągu tego roku). Kotkę nazwaliśmy Panna Migotka, choć coraz bardziej pasuje do niej imię Psotka:) koteczka jest zdrowa, w lutym miała zabieg sterylizacji, jest bardzo mądrą , energiczną kotką i nie da sobie w kaszę dmuchać jest ciekawska i psotna...nasza iskierka:)

:D :D :D :D

Anda

Post » Pt wrz 23, 2011 7:11 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-potrzebny DT dla kotki z maluchami!

Pamiętam Abi. Trzeba przyznać, że wyrosła na piękną pannę :D
Obrazek

Agnieszka16

Od: Wto cze 19, 2007 10:52

Post » Pt wrz 23, 2011 8:23 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-potrzebny DT dla kotki z maluchami!

Taż ona była u Ciebie Aga przez chwilę :mrgreen: termoforkiem się nie martw - jakos nadejdzie czas, ze się spotkamy.

Anda

Post » Pt wrz 23, 2011 9:26 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-potrzebny DT dla kotki z maluchami!

Pamiętam właśnie takiego ciągle głodnego maleńtasa pomykającego po domu i ganiającego Wedla :1luvu:
Obrazek

Agnieszka16

Od: Wto cze 19, 2007 10:52

Post » Pon wrz 26, 2011 17:12 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-potrzebny DT dla kotki z maluchami!

Poszukiwany jest nowy dom dla dorosłego, wychodzącego kota.
Sytuacja nie jest dramatyczna ale dosyć trudna.
Kot jest zdecydowanie wychodzący i w dodatku bardzo łowny.
Gdyby zdarzył się cud i znalazł się ktoś zainteresowany - podam kontakt do obecnej Opiekunki.
Kot tak poza tym jest wielkim pieszczochem...
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Wto wrz 27, 2011 10:30 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-potrzebny DT dla kotki z maluchami!

A jaki on. Ten kot.
Bo jak pytam o dom to lubię wiedzieć. Mniej więcej wiek i kolor sierści.
Może ktoś zapyta o to.

Anda

Post » Wto wrz 27, 2011 13:38 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-potrzebny DT dla kotki z maluchami!

Wiek to on ma na oko ze trzy, może cztery lata.
Nie jestem pewna czy da się bardziej sprecyzować.
To znajduch.
No i w sumie taki niewyględny: biały, z szroburymi łatkami...
Charakter ma fajny 8)
Kastrowany oczywiście ale instynkt myśliwego działa mu bezbłędnie.
I częściowo o przynoszenie łupów też rozbija się problem.
Kot obdarowuje swoimi zdobyczami sąsiadki swojej obecnej Opiekunki... :?
No i koniecznie chce być wychodzący...
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto wrz 27, 2011 16:57 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-potrzebny DT dla kotki z maluchami!

Zapytam - mam znajomych którzy wspominali o kocie i myszach wokół domu.
Ale nie obiecuję.

Jest zniżka na skaling zebów.
Co o tym myślicie:
http://gruper.pl/x.php/1,8366/Lublin-sk ... d=19019470

Anda

Post » Śro wrz 28, 2011 9:21 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-potrzebny DT dla kotki z maluchami!

I jeszcze: czteromiesięczna, czarna jak węgielek koteczka szuka...
Na początek :arrow: DT, bo siedzi w lecznicy co dla zdrowego kota nie jest dobrym pomysłem.

O, taka:

Obrazek Obrazek Obrazek
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Pt wrz 30, 2011 21:46 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-potrzebny DT dla kotki z maluchami!

PILNE!!
do niedzieli 2.10 muszę znaleźć tymczas dla kocurka.
miał tymczasować od tego tygodnia u mnie, jednak nagle moim 2 współlokatorkom coś odwaliło i kategorycznie na kota w mieszkaniu się nie zgadzają [wersja oficjalna - będzie w mieszkaniu chomik, o którym nie zostałam wcześniej uprzedzona, który podobno sam sobie otwiera klatkę i z niej wyłazi i że kot go zje. ściemą mi to wali na kilometr, ale nie dam im po twarzy. wcisnąć kota na siłę przyznam szczerze - boję się. nie tyle o siebie i ich 'ale', co o kota. dorosły, charakterny dałby sobie radę, a to jest mała kochana przylepka]. tam gdzie jest teraz, może zostać najpóźniej do niedzieli.
przepytałam wszystkich znajomych spoza miau i za przeproszeniem - wielka, czarna dupa.
zapewniam karmę, żwirek, jestem w stanie sypnąć jakimś niewielkim groszem w podzięce za opiekę [podkreślam - niestety tylko niewielkim]. młody ma ok. 4 miesięcy, odrobaczony, zaszczepiony, zdrowy, proludzki i prokoci, bezkonfliktowy. garnie się strasznie i do ludzi i do kotów, w schronie umrze z rozpaczy, a ja razem z nim :(

novacianka

Od: Pt lip 24, 2009 0:13

Post » Pt wrz 30, 2011 22:30 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-potrzebny DT dla kotki z maluchami!

Dziewczyny, :?
Wiem, ze mam miejsce, ale mam cięzki czas w życiu. Nie ogarniam tego co się dzieje i co się będzie działo.
Nie mogę teraz brać tymczasa.
Ale jak patrzę na to dziecko w klatce to mi serce pęka.
szlag
A tu jeszcze kolejne czarne u novacianki :(

Co do tego dorosłego, też dupa. Mają już. Wzięli ze schronu.

Anda

Post » Pt wrz 30, 2011 23:00 Re: *Lubelskie Tymczasy*cz.5-potrzebny DT dla kotki z maluchami!

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Pozostajesz na zawsze odpowiedzialny za to, co oswoiłeś."
Webdeveloper/*NIX admin szuka zleceń.

Od: Śro sie 24, 2011 21:32

[poprzednia][następna]