Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Broszka pisze:nikt już do nas nie zagląda![]()
welina pisze:Broszka pisze:nikt już do nas nie zagląda![]()
a ja chciałam się pochwalić że dziś kucharzę w nowej kuchni![]()
ogień trzaska pod kuchnią kaflową, na kuchni pichci się bigosik, w piekarniku kruche ciasto z jabłkami i czeka w kolejce chlebek...
jutro planuję zrobić trochę przetworów z jabłek![]()
chciałam serdecznie podziękować lanua za przysłanie szeleczek
E taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam zagląda,tylko jakieś lenistwo opętało i pisać się nie chce.Kacper z Lajlą zrobili sajgon z pokoju.A ja tylko siedzę i na to się patrzę.Trzeba jednak sie wziąć za robotę ,bo jutro Lanua z mężem wpada. Muszą mieć gdzie usiąść
![]()
Broszka pisze:nikt już do nas nie zagląda![]()
ogień trzaska pod kuchnią kaflową, na kuchni pichci się bigosik, w piekarniku kruche ciasto z jabłkami i czeka w kolejce chlebek...
bagheera pisze:Broszka pisze:nikt już do nas nie zagląda![]()
Akurat![]()
Siedzimy i wąchamy przez monitor te smażone jabłuszka i bigosik na kaflach...
welina pisze:A ja myślałam,że tylko mnie nie zaprosiła ze względu na moje gabaryty![]()
![]()
![]()
bagheera pisze:Broszka pisze:nikt już do nas nie zagląda![]()
Akurat![]()
Beasia pisze:bagheera pisze:Broszka pisze:nikt już do nas nie zagląda![]()
Akurat![]()
Mam tak samo, wprost czuję te przepyszne aromaty![]()
Bardzo chętnie obejrzałabym zdjęcia z Twojej zagospodarowanej już kuchni, o jakiej tylko mogę pomarzyć w moim 50 metrowym mieszkaniu na 9 piętrze
Broszka pisze:zapachy dzisiaj rzeczywiście smakowite - do tego zapach palonego drewna pod kuchnią![]()
chciałam następne fotki wstawić dopiero jak remont będzie skończony bo na razie część rzeczy jest nadal w pudłach i panuje "nieład artystyczny"![]()
a broda mi spuchła i boli... no kto wymyślił takie gzymsy na wykończenie blatu?![]()
bagheera pisze:Ja tam mogę łyżkami takie uprażone jabłka, na ciepło, z rodzynkami, gałką lodów waniliowych i może bitą śmietaną... cukru nawet nie trzeba... I tak plecami o cieplutkie kafle Mmmrrrauuu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 178 gości