Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:jej siostro, weźmiesz dwa dyniowate, jedno ułożymy do snu, a potem obudzimy, ew. będą na zmianę, co?
Heleno, dasz radę zabrać się z banerem i ulotkami?
Pamiętajcie, żeby wziąć worki i coś do zapaszenia w wypadku kupala...
Ja mam w aucie, może wieczorem do gal krak podrzucę, ale nie wiem, bo umieram.
_namida_ pisze:Przyłączę się - i tekst dla Tosidła jest raczej niezachęcający do adopcji.
mahob pisze:Przydałyby się bardzo dodatkowe zdjęcia Tolka do ogłoszeń...
I tekst dla Pestki.
I dla Gila.
Mogę pomarudzić?
_namida_ pisze:Dzwoniłam do Karalucha, wszystko jest jak było, Montany nikt nie zaadoptował, dziczy dalej tak samo, jeśli ma być nadal ogłaszana i na stronie afnu, prosiła żeby Tweety o tym zadecydowała.
Etiopia pisze:Już wiadomo co jest piscy wredne paskudne jadowite bakterie w płucach i przewodzie pokarmowym ciężkie do wytłuczenia![]()
![]()
Tweety pisze:_namida_ pisze:Dzwoniłam do Karalucha, wszystko jest jak było, Montany nikt nie zaadoptował, dziczy dalej tak samo, jeśli ma być nadal ogłaszana i na stronie afnu, prosiła żeby Tweety o tym zadecydowała.
za Boga Ojca nie wiem co z tym kotem zrobić
Tweety pisze:Etiopia pisze:Już wiadomo co jest piscy wredne paskudne jadowite bakterie w płucach i przewodzie pokarmowym ciężkie do wytłuczenia![]()
![]()
ale da się to jakoś wybić?
Etiopia pisze:Tweety pisze:Etiopia pisze:Już wiadomo co jest piscy wredne paskudne jadowite bakterie w płucach i przewodzie pokarmowym ciężkie do wytłuczenia![]()
![]()
ale da się to jakoś wybić?
Da sie leczenie będzie bardzo długie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 93 gości