KOTY PANA STANISŁAWA - WSZYSTKIE ZWIERZAKI U SIEBIE:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 13, 2011 22:40 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-OGŁOZENIA PLIZ:)

Magis pisze:
Carmen201 pisze: I tym bardziej, że dzik - znaczy, że ruski :twisted:

O Ty! ................Zdrajco! :ryk:
Ruski to są kochane kotecki - tylko trzeba z nimi umieć postępować. One charakterne są. I jak ktoś nieobeznany to sobie może szybko wroga nr 1 wyhodować na własnej piersi :twisted:
Kaleido a Twój ruskowaty jest jak najbardziej, ma zielone oczy?

Zielone ma, si. To dobrze? ;]

Może jakies podpowiedzi, żebym nic nie schrzamiła..? Póki co lubi mnie tylko jak mam szynkę, ale nawet w chwili chwytania jej prycha tak, że szynka mu w pysku faluje O_o
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Pon wrz 19, 2011 17:00 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-OGŁOZENIA PLIZ:)

O jeżu, jakże tu cisza.
Ciotka Magis wyjechana, Ciotka Szalony Kocur megazajęta, ja wyadoptowująca jakieś małe Maluchy..

Ale - jest dobrze, coś gdzieś w weekenda miejmy nadzieję pojedzie :)

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pon wrz 19, 2011 17:43 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-OGŁOZENIA PLIZ:)

Carmen, uchyl rąbek tajemnicy któreś ze zwierzaków Pani Basi ma szansę? Magis jak wróci prześle mi fotki i ruszymy z bazarkiem ciuszkowym. Postaram się kilka ogłoszeń dziś uaktualnić, w pracy miałam ostatnio sajgon i czasu ni troszki :(
Futrzak rośnie na potegę, ma apetyt skubany, tłuszcz mu się buja i wyżera Miszczakowi z miski łobuz, ale wciąż jest megaprzutulaśny i kocham go najbardziej na świecie (czuję że trafił swój na swego, Futrzaczek to strzał w 10 - warto było na niego czekać :) )
Obrazek [b] Futrzak i Miszczu

KrufkaMała

Od: Pon lis 16, 2009 21:07

Post » Pon wrz 19, 2011 18:47 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-OGŁOZENIA PLIZ:)

No miejmy nadzieję, że wszystko się uda i pojedzie Mała do nowego życia :)

Kiedy wraca Ciotka Magis?

Asiu, koci zwis brzuszny oznacza, że Kotecek jest kochany, rozpieszczany i w ogóle :)
Moje starszaki mają zwiski w normie, Malinka nabywa, Baśkę tuczymy co by nie odstawała od normy, i skubana chętnie współpracuje :twisted:

Carmen201

Post » Pon wrz 19, 2011 19:46 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-OGŁOZENIA PLIZ:)

Karolowi tez troche przybylo sadelka :oops: ale nie zeby po ziemii sie ciagnelo
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Wto wrz 20, 2011 19:21 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-OGŁOZENIA PLIZ:)

Na fanpage'u fundacji się z nimi zgadałam (bo też szukają transportu dla Małej z Kutna do Wawy), że sunia może jechać wcześniej do nas i najwyżej ją przetrzymam. Bo oni szukali tylko 23-25 września, a jak dla mnie to ona może jechać nawet już.
Jeśli będziemy jechali w niedzielę autem, to z Łukaszem możemy zgarnąć ją po drodze (będziemy to wiedzieć w czwartek).

Jeśli będę jechać w sobotę pociągiem, to ona musi już być w Wawie do tej pory.

Szukamy więc PILNIE transportu Kutno-Wawa.

Czy po Samantę ktoś pisze? Albo inne kociaste/ psiaste? :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto wrz 20, 2011 19:47 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-OGŁOZENIA PLIZ:)

Kciuki za Małą, niech jej się wiedzie!!!
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Śro wrz 21, 2011 11:27 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-OGŁOZENIA PLIZ:)

Łukasz to lama, a ja nie zamierzam się z nim użerać :mrgreen:

7:16 w sobotę i niedzielę startuje InterRegio z Wawy (cena ok. 35 pln). W Kutnie jest chwilę po 9tej. Jest też jeszcze wcześniejsze TLK o 5:40 z Wawy, w Kutnie o 7:23. Czy np. wet nie mógłby przy okazji np piątkowej wizyty u Hobbita zabrać Małej i przetrzymać? Dość śmiała propozycja, wiem :/ ale może by się udało to zgrać? Chyba, że nie planujemy wizyt w tym tygodniu - czy wtedy p. Basia nie mogłaby przywieźć Małej do miasta autobusem lub kogoś od siebie poprosić za zwrot kosztów czy cokolwiek?
Zabrałabym psinę z samego rana.

Jeśli jadę tym wcześniejszym, to z Kutna mogę jechać do Poznania 9:06, na miejscu będę 11:08. Lub też startuję 10:16, na miejscu 12:18.

Mogę nawet przyjechać do Kutna, podjechać busem gdzieś bliżej - ale nie wiem, gdzie busów szukać, znajduję tylko jakieś dziwne, jeżdżące jedynie w tygodniu...

Szalony Kot

Post » Śro wrz 21, 2011 12:53 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-OGŁOZENIA PLIZ:)

To jest straszna dziura. Nie wiem czy tam w ogóle jadą jakieś autobusy :?
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Śro wrz 21, 2011 15:33 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-OGŁOZENIA PLIZ:)

Byłam tam dwa razy ;)
Jeżdżą dwa razy dziennie, ale chyba własnie tylko te, co znalazłam, w tygodniu, do szkoły dowożą... :/

Szalony Kot

Post » Śro wrz 21, 2011 21:05 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-OGŁOZENIA PLIZ:)

Szalony nie pisz tak brzydko, Łukasz to fajny i pomocny facet, aczkolwiek skomplikowany :mrgreen:
Autobus P. Basia wyczaiła jeżdżący najwcześniej po 12 w sobotę, no i nie wiadomo, czy kierowca weźmie Małą do busa bez kagańca, którego nie ma..
Dzwoniłam też do Sabinki, ale nie odebrała telefonu, więc nie wiem, czy w ogóle jest w Kutnie.
Przychodzi mi do głowy jeszcze mój osobisty Ojciec, ale nie wiem, czy nie wyjeżdża gdzieś roboczo............Do weta dzwonić z prośbą o transport?

Myśl, Szalony Kocie! :)

Carmen201

Post » Czw wrz 22, 2011 7:43 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-OGŁOZENIA PLIZ:)

Carmen201 pisze:...nie wiadomo, czy kierowca weźmie Małą do busa bez kagańca, którego nie ma..
...

pożyczyć kaganiec?
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Czw wrz 22, 2011 15:13 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-OGŁOZENIA PLIZ:)

Tam to nie ma od kogo - nawet jeśli mają kagańce, to nie są to mili i pomocni sąsiedzi..

Ale ale, coś się klaruje transportowo, zaczynam dopinać.
Pani Inga, Asystentka naszego ulubionego kutnowskiego weta, może podwieźć Sunię w sobotę do Martyny do pociągu :) Teraz kciuki, żeby się czasowo wyrobiły, bo pociąg w Kutnie stoi, bagatela, 2 minuty.. Martyna weźmie kaganiec (tzn. ładnie ją proszę, żeby wzięła, i smycz Martyna jak masz, co?), dodatkowo Kota w Wawie pod pachę (też jedzie do Poznania :) i wio..... :)

Dobra, to dopinam organizacyjnie :)

Carmen201

Post » Czw wrz 22, 2011 15:38 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-OGŁOZENIA PLIZ:)

Ciotka do mnie zadzwoniła i z miejsca "weź kaganiec", jakby oczywiste było, że człowiek bez zwierząt kaganiec na pewno ma :>
Tia :>

Szalony Kot

Post » Sob wrz 24, 2011 10:44 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-OGŁOZENIA PLIZ:)

Melduję, że wróciłam. :D Ogarnę się trochę z robotą (wyjedzie człowiek na moment to się zaraz wszystkim przypomina, że cośtam trzeba na już zrobić 8) ) i lecimy dalej z bazarkami.

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

[poprzednia][następna]