Moderator: Estraven
anulka111 pisze:Czesc Fasolko
Wymienie na moja Fasolko-obudzila nas o 4-halasuje drukarka,do tego otworzyla balkon i usiluje mnie zamrozic-Smakusia i rude -balkonuja
a tam przeciez zimno
![]()
Mam dosc ,ja chce spac,ja chce ,by bylo cieplo-czemu kaloryfery sa lodowate?
Gucio sopelek
jolabuk5 pisze:Fasolko, Ingusiu, Guciu - nie warto wymieniać Duzych, one WSZYSTKIE są tak samo zwariowane! Do tego zawsze może siętrafić jeszcze gorszy (bardziej zwariowany) egzemplarz, więc za duże ryzyko.
Sabcia rozsądna

Lublu pisze:Dzień dobry, Fasolko i duża Fasolki - po dłuższej przerwie.
Fasolko, myślę, że masz bardzo dobrą i kochaną dużą, a że czasem zachowuje się trochę dziwnie... cóż, to taka właściwość dużych. Nie są w końcu kotami. Cieszę się, że małe M razy dwa znalazły swoje domki i są w nich szczęśliwe, a Ciebie nie niepokoją swoją obecnością w łazience.
Głaski dla Ciebie, piękna Fasolinko![]()
A także dla pozostałych kocich dziewczynek. Pralcia szczególnie mnie ujęła - przypomina mi z wyrazu pyszczka moją dawną kotkę Wenę. Ale i tak Ty, Fasolko, jesteś najpiękniejsza
MalgWroclaw pisze:Ciociu, Pralcia jest nawet całkiem w porządku kotka. Tylko czasem mamy drobne scysje. Nie to, co Frania, ona nawet patrzy, jak jestem w kuwetce. Dlatego wolę chodzić do kuwetki, jak duża jest w domu. Duża mówi, że Frania i Pralcia, jak były malutkie, też chodziły do kuwety, jak duża była w domu. Frania to nawet umiała cały dzień trzymaći czekać.
Fasolka[/i]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, MB&Ofelia i 25 gości