Fasolki wątek część 3. Zapraszam do nowego wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto wrz 20, 2011 23:54 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Fasloooooolciiuuuuuu!
Jakie dobre wieści tutaj na tym wąteczku!!!
Czyli wreszcie w domu trochę więcej spokoju...
Miziam Cię po pyszczku
Władzio
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Śro wrz 21, 2011 5:23 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

TygRyniu :1luvu:
Władziu :kotek:

Duża mówi, że jak wyszła, to wcale nie było mgły, a teraz jest. I że koty strasznie długo jedzą, dobrze, że chociaż nie pada. I Burego nie było, to duża się martwi.
Jakby ktoś chciał moją dużą, to się chętnie zamienię, bo nasza w kółko się martwi, nie daje nam spać i smętnie patrzy w stronę łazienki, jakby jej ta pustka przeszkadzała. Nam nie przeszkadza.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro wrz 21, 2011 5:35 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Czesc Fasolko

Wymienie na moja Fasolko-obudzila nas o 4 :idea: -halasuje drukarka,do tego otworzyla balkon i usiluje mnie zamrozic-Smakusia i rude -balkonuja 8O a tam przeciez zimno :roll: :roll: Mam dosc ,ja chce spac,ja chce ,by bylo cieplo-czemu kaloryfery sa lodowate?
Gucio sopelek
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Śro wrz 21, 2011 7:11 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

anulka111 pisze:Czesc Fasolko

Wymienie na moja Fasolko-obudzila nas o 4 :idea: -halasuje drukarka,do tego otworzyla balkon i usiluje mnie zamrozic-Smakusia i rude -balkonuja 8O a tam przeciez zimno :roll: :roll: Mam dosc ,ja chce spac,ja chce ,by bylo cieplo-czemu kaloryfery sa lodowate?
Gucio sopelek

No, Guciu, nasza by nie otworzyła balkonu. U nas kaloryfery też zimne, ale balkon? W życiu dużej, ona by umarła ze strachu, że Florka przeziębi pęcherz :roll:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro wrz 21, 2011 9:48 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

My też chcemy wymienić Dużą na inny model! Spokoju nam nie daje, wczoraj Doctorra do domu przywlokła, chociaż my nie chciałyśmy! On też pewnie by wolał do domu (swojego) pójść niż nas odwiedzać, bo mu się właśnie synek urodził.
I + K

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro wrz 21, 2011 12:57 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Fasolko, Ingusiu, Guciu - nie warto wymieniać Duzych, one WSZYSTKIE są tak samo zwariowane! Do tego zawsze może siętrafić jeszcze gorszy (bardziej zwariowany) egzemplarz, więc za duże ryzyko.
Sabcia rozsądna
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Śro wrz 21, 2011 13:00 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

jolabuk5 pisze:Fasolko, Ingusiu, Guciu - nie warto wymieniać Duzych, one WSZYSTKIE są tak samo zwariowane! Do tego zawsze może siętrafić jeszcze gorszy (bardziej zwariowany) egzemplarz, więc za duże ryzyko.
Sabcia rozsądna

No w sumie też racja...
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro wrz 21, 2011 14:48 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Lepsza duża zła, ale własna :roll:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro wrz 21, 2011 17:09 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Dzień dobry, Fasolko i duża Fasolki - po dłuższej przerwie.

Fasolko, myślę, że masz bardzo dobrą i kochaną dużą, a że czasem zachowuje się trochę dziwnie... cóż, to taka właściwość dużych. Nie są w końcu kotami. Cieszę się, że małe M razy dwa znalazły swoje domki i są w nich szczęśliwe, a Ciebie nie niepokoją swoją obecnością w łazience.

Głaski dla Ciebie, piękna Fasolinko :kotek:
A także dla pozostałych kocich dziewczynek. Pralcia szczególnie mnie ujęła - przypomina mi z wyrazu pyszczka moją dawną kotkę Wenę. Ale i tak Ty, Fasolko, jesteś najpiękniejsza :1luvu:
Świat należy do kotów. One tylko udają, że to my mamy nad nimi władzę...
Vipku...

Obrazek

Lublu

Od: Pon gru 26, 2005 1:09

Post » Śro wrz 21, 2011 19:30 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Lublu pisze:Dzień dobry, Fasolko i duża Fasolki - po dłuższej przerwie.

Fasolko, myślę, że masz bardzo dobrą i kochaną dużą, a że czasem zachowuje się trochę dziwnie... cóż, to taka właściwość dużych. Nie są w końcu kotami. Cieszę się, że małe M razy dwa znalazły swoje domki i są w nich szczęśliwe, a Ciebie nie niepokoją swoją obecnością w łazience.

Głaski dla Ciebie, piękna Fasolinko :kotek:
A także dla pozostałych kocich dziewczynek. Pralcia szczególnie mnie ujęła - przypomina mi z wyrazu pyszczka moją dawną kotkę Wenę. Ale i tak Ty, Fasolko, jesteś najpiękniejsza :1luvu:

Ale fajnie :P
Ciociu, Pralcia jest nawet całkiem w porządku kotka. Tylko czasem mamy drobne scysje. Nie to, co Frania, ona nawet patrzy, jak jestem w kuwetce. Dlatego wolę chodzić do kuwetki, jak duża jest w domu. Duża mówi, że Frania i Pralcia, jak były malutkie, też chodziły do kuwety, jak duża była w domu. Frania to nawet umiała cały dzień trzymać :( i czekać.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro wrz 21, 2011 20:02 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Duża coś mówi, że tęskni. Już ja wiem, za kim duża tęskni, jakbyśmy nie wystarczały :?
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro wrz 21, 2011 20:55 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Fasolko, ludziowie tak mają, że się przyzwyczajają
My chyba też...
Principessa (która udaje, że jej nic nie obchodzi)
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Śro wrz 21, 2011 20:57 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

MalgWroclaw pisze:Ciociu, Pralcia jest nawet całkiem w porządku kotka. Tylko czasem mamy drobne scysje. Nie to, co Frania, ona nawet patrzy, jak jestem w kuwetce. Dlatego wolę chodzić do kuwetki, jak duża jest w domu. Duża mówi, że Frania i Pralcia, jak były malutkie, też chodziły do kuwety, jak duża była w domu. Frania to nawet umiała cały dzień trzymać :( i czekać.
Fasolka[/i]

My też chodzimy do kuwety najchętniej jak duża jest w domu bo wtedy szybko sprząta. Jak nie sprząta, to robię drapu-drap w żwirku, aż sprzątnie. Nie lubimy brzydkich zapachów, więc czekamy aż wróci.
Czarusia
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro wrz 21, 2011 21:01 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

E, Duduś zakrywa górką papieru toaletowego :roll:
Duzi jak urządzali łazienkę to przykręcili jeden uchwyt na rolkę i drugi na rolkę zapasową
A teraz rolka i tak generalnie nie wisi, a stoi poza zasięgiem Dudusia :mrgreen:
Ale i tak moje musi być na wierzchu :twisted:
P
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Śro wrz 21, 2011 23:21 Re: Fasolki wątek część 3. Zaszczepiłam Małą Mi i Małego Mru

Hmm, a może Frania tak się teraz odgrywa za to swoje czekanie? W każdym razie nie stresuj się, Fasolko, nawet gdy Frania na Ciebie patrzy. W końcu ładnemu we wszystkim ładnie - czyli w kuwecie również :mrgreen:
Świat należy do kotów. One tylko udają, że to my mamy nad nimi władzę...
Vipku...

Obrazek

Lublu

Od: Pon gru 26, 2005 1:09

[poprzednia][następna]