Komu kotka, komu kotkę? Śliczna parka szuka domku.......

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lip 09, 2011 21:24 Re: Komu kotka, komu kotkę? Śliczna parka szuka domku.......

Parę zdobiłam, niedużo chyba 2 lub 3... Wkleję jak tylko będę zgrywała inne fotki.
Za kastrację moje kochane wety policzyli tylko 60 zł. :1luvu:

Na dniach wkleję na wątek paragon za puszeczki dla naszej parki i paragon od weta. Niedługo się skończy mój bazarek na dogo to wszystko solidnie porozliczam.
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Pon lip 11, 2011 17:44 Re: Komu kotka, komu kotkę? Śliczna parka szuka domku.......

Jak czują się śliczności :1luvu:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pon lip 11, 2011 20:28 Re: Komu kotka, komu kotkę? Śliczna parka szuka domku.......

Na razie jestem zarobiona to fotki później. Maluchy na szczęście zdrowe, teraz już całkowicie bezpiecznie spacerują po podwórku i wylegują się w słońcu. Chyba troszkę przytyły :D
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Post » Wto lip 26, 2011 14:12 Re: Komu kotka, komu kotkę? Śliczna parka szuka domku.......

Łomatkokochana ,ale żeście spadły piękności.Przecież Was nikt nie wypatrzy :( 8O Co u was słychać.Dużo głasków :1luvu: :1luvu: :1luvu:

welina

Post » Pt lip 29, 2011 9:31 Re: Komu kotka, komu kotkę? Śliczna parka szuka domku.......

Również ślę głaski dla ślicznej parki z mojego miasta :D
Obrazek Klara, Tosia i Pingwin fotostory--->zapraszamy :)
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Od: Śro sie 15, 2007 18:14

Post » Pt sie 05, 2011 21:00 Re: Komu kotka, komu kotkę? Śliczna parka szuka domku.......

Co u koteczków słychać? :)

Pod smażalnią jest jeszcze kolorowa, oswojona kotka w wysokiej ciąży :(

Cudak1

Od: Pt wrz 04, 2009 17:39

Post » Pt sie 05, 2011 21:06 Re: Komu kotka, komu kotkę? Śliczna parka szuka domku.......

welina pisze:Łomatkokochana ,ale żeście spadły piękności.Przecież Was nikt nie wypatrzy :( 8O Co u was słychać.Dużo głasków :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Szkoda,ż e nie mają domu....lato się skończy........
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Śro sie 17, 2011 20:04 Re: Komu kotka, komu kotkę? Śliczna parka szuka domku.......

AlfaLS pisze:Na razie jestem zarobiona to fotki później.

Czekamy cierpliwie na fotki :) Co u kociaków? Ktoś na dogo miał chyba robić ogłoszenia? Nie było żadnego odzewu? :|

Cudak1

Post » Śro sie 17, 2011 20:47 Re: Komu kotka, komu kotkę? Śliczna parka szuka domku.......

O Matko słodka zapomniałam o tych fotkach!!!!!! Kilka zrobiłam Oskarkowi jak czasem bywa u mnie w domu na wizytach ale koteczka głównie siedzi sobie na podwórku lub u sąsiadki / a właściwie teraz sąsiada :D / i jak ją widzę to nie mam aparatu :(

Muszę się poprawić :oops:

Na razie takie, które już mam na fotosiku. Oskarek i jeden z moich małych tymczasików:
Obrazek

Obrazek

Jak tylko zrobię fotki koteczki to zaraz wstawię i zajmiemy się ogłoszeniami.......
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Post » Śro sie 17, 2011 21:16 Re: Komu kotka, komu kotkę? Śliczna parka szuka domku.......

Dziękuję za zdjęcia :) na 1. Oskarek wygląda, jakby polował na tymczasika :lol: i urósł chyba trochę? Obróżkę ma od pcheł? Żeby się tylko, gdzieś nie zahaczył...

Za ogłoszenia trzeba się wziąć, bo szkoda, żeby takie fajne, oswojone koteczki były bez domków...

Cudak1

Post » Śro sie 17, 2011 23:10 Re: Komu kotka, komu kotkę? Śliczna parka szuka domku.......

Obróżka to do wiadomości wszystkich mieszkańców, że to "nasz" kociak. Sąsiadka wszystkim zakłada :D . Kalinka też miała taką ładną zieloną ale chyba ją zgubiła bo dziś jak ją widziałam to obróżki nie miała tylko ślad po niej....
Odpchlane są środkiem w rozpylaczu ale są dzielne i nawet nie protestują :D

Wiesz, one już sobie trochę same ten dom organizują :ryk: Bardzo lubią chodzić do sąsiadki do domu, są tam bardzo grzeczne, zwłaszcza Oskarek :lol: . Nie sposób ich nie kochać. Gorzej z Kalinką bo on się załatwia po całym domu tylko nie tam gdzie trzeba...Ale może to jest reakcja na wyjazd sąsiadki? W każdym razie jak Janeczka wróci to na pewno nad nią popracuje, bo nie da się ukryć że Kalinka złapała ją za serce :1luvu: .
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Post » Nie sie 21, 2011 11:01 Re: Komu kotka, komu kotkę? Śliczna parka szuka domku.......

Jeśli same sobie domek organizują, to dobrze :ok: Nie będą marzły zimą :D

Zapraszam na bazarek: viewtopic.php?f=20&t=131962&start=0

Cudak1

Post » Śro wrz 21, 2011 18:48 Re: Komu kotka, komu kotkę? Śliczna parka szuka domku.......

Nooooooooooo spadły biedaki na samo dno.Cały miesiąc nikt nie zaglądał. :roll: Co słychać u pięknej parki :?: :1luvu:

welina

Post » Śro wrz 21, 2011 19:19 Re: Komu kotka, komu kotkę? Śliczna parka szuka domku.......

Kochani, strasznie jestem zarobiona ale obiecuję, ze jutro będzie pełna relacja plus foty. Poczekacie jeszcze dzień?
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Post » Czw wrz 22, 2011 21:42 Re: Komu kotka, komu kotkę? Śliczna parka szuka domku.......

Kociaki ok. Zdrowe, zadowolone, siedzą w domu u sąsiadki i nie zamierzają zmieniać tego lokum :D .

I z tym jest problem. Ja nie wiem jak go rozwiązać i proszę Was o pomoc...... Moja sąsiadka ma ogromne serce do zwierzaków, zresztą jej mąż też... Ale niestety nie ma zbyt dużych dochodów, jak to emerytka... I teraz nasze maluchy po prostu poszły sobie do niej i już... Ona ich nie wyrzuci, ona chce żeby one u niej już zostały na stałe....Ona je pokochała... Ale to jest w tej chwili jej 7 i 8 kot... Nie chcę im szukać domu na siłę bo nie chcę jej tych kotów na siłę zabierać. Ale mam też świadomość że gdzieś gdzie te kociaki może miałyby lepiej... Gdzieś gdzie kotów jest mniej... Janeczka dba o koty, ostatnio zmarł jej kociak, który miał 19 lat. Znałam go od małego...

Kalinka i Oskarek są zadbane, zadowolone...
Co ja mam robić???????

A teraz coś dla oka:

Obrazek, Obrazek,Obrazek

Oskarek:

Obrazek, Obrazek, Obrazek
Obrazek Obrazek

AlfaLS

[poprzednia][następna]