OTW4-Żuczku,Żuczku ...:( Nowe foty od 96

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 21, 2011 8:53 Re: OTW4- Raficzek i Malutka chorują:-(Kciuki porosimy!

Biedny maluszek :(
Popiołek tak miał po calici, niestety przegrał walkę przez olewactwo wetów :(
Trzymam kciuki za Rafika bardzo mocno :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Czy weci nie sugerowali ściągnięcia płynu?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro wrz 21, 2011 19:04 Re: OTW4- Raficzek i Malutka chorują:-(Kciuki porosimy!

Mała miała znów gorączkę. U weta była kroplówka i coś tam jeszcze. Popiołek i Samik ok. Odpukać.choć Popiołek kupale am kiepskie. Nadal nie je sama. Siedzi na termoforku i nie rusza się.Jutro wet.

Rafik jakby lepiej. Iza, wet nic nie wspominał o odciąganiu płynu. Załapał z jedzeniem,ale tylko mleczko.Ale to pisałam.

Nasz Wojtek dał wyraz wielkiemu nie zadowoleniu. Pan zawinił. Przyszedł i chłopaka nie wygłaskał .Tylko zaraz do gówniarstwa poleciał tiutać. Olał sikawkowiec poduszke kocią w łazience.I pan wnioski musi przy szmacie wyciągnąć.Czystość sprzyja myśleniu. :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro wrz 21, 2011 19:06 Re: OTW4- Raficzek i Malutka chorują:-(Kciuki porosimy!

Oj, Asieńko, jak Twoje dziecię będzie się opiekować moim stadem w czasie mojego wyjazdu, to Ty uważaj, jakież to genialne myśli przyjdą jej do głowy. :lol:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro wrz 21, 2011 19:08 Re: OTW4- Raficzek i Malutka chorują:-(Kciuki porosimy!

Też masz Popiołeczka? :)
Oby mu się bardziej poszczęściło, niż mojemu :ok:

A o ściągnięciu płynu pogadaj z wetem, to by ułatwiło oddychanie.

Dużo zdrówka! :ok: :ok: :ok:

Erin

Post » Śro wrz 21, 2011 20:07 Re: OTW4- Raficzek i Malutka chorują:-(Kciuki porosimy!

Kciukamy mocno!!!!!!!! Nasza szylcia też ma początki zapalenia płuc - co za cholerstwo... :evil:
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

Post » Śro wrz 21, 2011 21:03 Re: OTW4- Raficzek i Malutka chorują:-(Kciuki porosimy!

Za zdrowie maluszków :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw wrz 22, 2011 7:59 Re: OTW4- Raficzek i Malutka chorują:-(Kciuki porosimy!

A ja rankiem melduję sie z Raficzkiem. Raficzek żywczy już bardziej. To taki pogodny dzieciak.Tak spokojnie znoszący zabiegi. Je tylko kocie mleczko i musy.Ale woli mleczko.Ciepłe i gęściejsze. Z oczek leci jeszcze i łezki wyżarły mu ranki. Ale nie broni sie przed samrowaniem. Okrutnie ma zapchany nosek.Charczy mu.W nocy nie można słuchać tego, bo niesie po mieszkaniu.Ale chłopak nie daje się. Rano wstaje pogodny i zadowolony. Jak tylko człek spojrzy na niego,dotknie to już mruczy.Schudł biedula. Dziś idzie z TZ do weta na kontrolę.Zobaczymy co doktorek powie. Zastrzyki znosi bardzo dobrze.
Obrazek

ASK@

Post » Czw wrz 22, 2011 8:05 Re: OTW4- Raficzek i Malutka chorują:-(Kciuki porosimy!

Asiu, zapytaj o ten płyn i o inhalacje.
Pixio po nich pokicha, pokicha i na jakiś czas jest spokój, bo nosek się odtyka.

Za zdrówko! :ok:

Erin

Post » Czw wrz 22, 2011 8:35 Re: OTW4- Raficzek i Malutka chorują:-(Kciuki porosimy!

Erin pisze:Asiu, zapytaj o ten płyn i o inhalacje.
Pixio po nich pokicha, pokicha i na jakiś czas jest spokój, bo nosek się odtyka.

Za zdrówko! :ok:

Dzisiaj TZ idzie.Ja musze siedzieć. Ale gadaliśmy o ściąganiu zaraz na początku.Powiedział doktorek,że jak będzie potrzeba to to zrobi.

Małą przyszła rano mnie przywitać.Nawet zagadała. Ale nie zjadła nic.Choć wykazała zainteresowanie miskami. Siedzi prawie ciągle w kontenerku na termoforku.Zosiu, dzięki twojej pięknej torbie pięknie termowforek się prezentuje i zapakowuje.Wiem,nie do tego przeznaczona ale nadaje się świetnie. :lol:
Dostała wczoraj i dziś gerbarka i w kuwecie widac było kolorystyczną różnicę.Dzieki temu wiem,że kupale są lepsiejsze. Popiołek ma brzydkie nadal. Ale jest wesoły misiaczek. I je.A co nie może to zagrzebie.
Soreczek wesoły, pogodny i przytulaśny. Fuczy na obce osoby.Do nas biegnie radośnie. Co nie zje to zagrzebie.Tulis wielki z niego. Ma najczarniejsze futro z rodzenstwa.Błyszczące i rozczochrane.
Obrazek

ASK@

Post » Czw wrz 22, 2011 15:50 Re: OTW4- Raficzek i Malutka chorują:-(Kciuki porosimy!

Kciukam Asiu za te wszystkie małe potwory za ich zdrówko
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Czw wrz 22, 2011 15:54 Re: OTW4- Raficzek i Malutka chorują:-(Kciuki porosimy!

ode mnie także ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za footerka!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Czw wrz 22, 2011 17:14 Re: OTW4- Raficzek i Malutka chorują:-(Kciuki porosimy!

Potrzymam :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw wrz 22, 2011 17:28 Re: OTW4- Raficzek i Malutka chorują:-(Kciuki porosimy!

Jestem w domu.Ale wszystko ogarnąć, utulić, nakarmić...Czasu mało.Budowlańce jak do nich weszłam to strasznie ucieszyły sie.Chłopaki tylko.Mała siedzi w kontenerku. Tylko głowinę podniosła i zaćwierkała.Poleżeliśmy razem.Ona na przodach pod kamizelką,chłopaki na niej i na mnie.Musiałam pilnować by kruszynki nie zgnietli.Cała trójka mruczała .Ważne,że mała zaczęła pomrukiwać. Popiołek latał od mojej twarzy do miski.Chapał coś tam i przychodził dawać buzi. Do tej pory Felixa czuję
U weta dostała dziewunia znów kroplówkę +leki. W kontenerku zrobiła kupala ale takiego prawie ok. Popiołek na oko dobrze ale kuweta nadal be.Więc coś się dzieje w środku.Antybiotyk dostaje. Pokichuje jeszcze. Sorek biega, fuczy i wdzięczy się.Obaj mają apetyt.Mała nadal nie wykazuje chęci jedzenia.Betka. Nie mają temperatury.

Rafik troszkę lepiej.Ciszej oddycha.Oczki brzydko łzawią.Pije tylko mleko-czyli bez zmian.Ale nie odwodnił się. Wysechł. Tylko mądro-mózgowa głowina mu duża została.Nosi ją na chudej szyjce i długaśnych łapkach.Czasem mam wrażenie,że przeważy go.

Za kciuki serdeczne dzięki :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Czw wrz 22, 2011 19:17 Re: OTW4- Raficzek i Malutka chorują:-(Kciuki porosimy!

Oby tak dalej i jeszcze lepiej :ok:
Za kotunie.
Asieńko ja mam dwa (tylko niewiem czy obydwa znajdę w tym zamieszaniu) termoforki futrzaste krówki... to może odłożęi Ci sprezentuję tak żeby koteńka na miękkim futerku leżała... Może Rafał jakoś podczas mojej nieobecności będzie pędził w Twoim kierunku żeby podrzucić... Maluszkom takie termoforki bardziej by się przydały...
A te termoforki to jeszcze z serii kolekcji różnych krówek...

Trzymam kciuki za maleńtasy :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt wrz 23, 2011 5:17 Re: OTW4- Raficzek i Malutka chorują:-(Kciuki porosimy!

Lakunia pojechała do domu. Będzie miała 7 m-czną koleżankę Pepi. I dwie Duże.
Kciuki za aklimatyzację :ok:
Bądź szczęśliwa dzieciaku :1luvu:
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]