Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Greta_2006 pisze:Mnie tylko bardzo zdziwiło usunięcie wątku o hotelu "Na kocią łapę", który to wątek założyła osoba, która z tej oferty skorzystała i w kórym opisała własne doświadczenia (i niestety, swoich kotów).
Przecież opis własnych doświadczeń, poparty rachunkami od weta, to nie żadne plotki ani pomówienia.
Więc dlaczego?
Greta_2006 pisze:Mnie tylko bardzo zdziwiło usunięcie wątku o hotelu "Na kocią łapę", który to wątek założyła osoba, która z tej oferty skorzystała i w kórym opisała własne doświadczenia (i niestety, swoich kotów).
Przecież opis własnych doświadczeń, poparty rachunkami od weta, to nie żadne plotki ani pomówienia.
Więc dlaczego?
PcimOlki pisze:Ja tam się boję ratlerków. Nieobliczalne są jak kamikadze.
Poker71 pisze:Greta_2006 pisze:Mnie tylko bardzo zdziwiło usunięcie wątku o hotelu "Na kocią łapę", który to wątek założyła osoba, która z tej oferty skorzystała i w kórym opisała własne doświadczenia (i niestety, swoich kotów).
Więc dlaczego?
Dlatego że admin o ile bez szczególnych problemów wybroniłby się przed sądem, to wymagałoby to od niego jednak jakiegoś zachodu i być może kosztów.
Femka pisze:Poker71 pisze:Greta_2006 pisze:Mnie tylko bardzo zdziwiło usunięcie wątku o hotelu "Na kocią łapę", który to wątek założyła osoba, która z tej oferty skorzystała i w kórym opisała własne doświadczenia (i niestety, swoich kotów).
Więc dlaczego?
Dlatego że admin o ile bez szczególnych problemów wybroniłby się przed sądem, to wymagałoby to od niego jednak jakiegoś zachodu i być może kosztów.
ale to prowadzi do smutnego wniosku, że naprawdę obrońcami praw zwierząt i miłośnikami kotów jesteśmy tylko do momentu, gdy owa miłość wymaga od nas jakiegoś zaangażowania. To chyba najsmutniejsza konstatacja, jaka mogła pojawić się na kocim forum.
Femka pisze:moja konstatacja nie odnosi się do przypadku KM
Poker71 pisze:...AFAIR to sąd właściwy do miejsca zamieszkania powoda czyli w każdym końcu Polski.....
PcimOlki pisze:Poker71 pisze:...AFAIR to sąd właściwy do miejsca zamieszkania powoda czyli w każdym końcu Polski.....
Chyba nie. Ostatnio rozmawiałem o tym z koleżanką prawniczką i ona twierdziła, że właściwym jest sąd miejsca zamieszkania pozwanego.
Poker71 pisze:....
może być sąd właściwy do miejsca popełnienia zdarzenia...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości