Koty w potrzebie- Filutka bez noska s.9

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 15, 2011 21:35 Re: Koty w potrzebie -właścicielka zmarła, syn poszczuł psem

iga5 pisze:Bylam dzis u kotków, zgłosiła się jedna fajna dziewczyna spoza forum która czasem pomoze w karmieniu. To bardzo duzo, na razie karmicielka przesuwa pójście do szpitala oczywiscie ze wzgledu na koty. Mam nadzieje, ze ich sytuacja sie wyjasni i znajda sie domki dla nich. Są rozkoszne, dziś bialo- czarna pieszczocha wszedzie za nami chodzila i wskakiwala na rece, jest niesamowita. A ostrozna czarnulka dała sobie wyjąć parę kleszczy i okazała się też niezłym miziakiem.
Jak jest ładna pogoda to pieknie się reprezentują na trawce, ale jak przyjdzie deszcz i zimno to nie mają schronienia :(

Kalla dzieki za deklarację :)

oby koteczki przed zimnem znalazły Dt

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Sob wrz 17, 2011 23:19 Re: Koty w potrzebie -właścicielka zmarła, syn poszczuł psem

Natasza, wielkie dzieki !!!
:D
Obrazek.

iga5

Od: Nie wrz 26, 2010 23:04

Post » Nie wrz 18, 2011 4:57 Re: Koty w potrzebie -właścicielka zmarła, syn poszczuł psem

Nie może też tak być, że pani, która karmi, przesuwa termin swojego pobytu w szpitalu.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie wrz 18, 2011 19:39 Re: Koty w potrzebie -właścicielka zmarła, syn poszczuł psem

Domy Tymczasowe na CITO
Obrazek

Dominka1

Od: Czw paź 07, 2010 0:50

Post » Pon wrz 19, 2011 8:41 Re: Koty w potrzebie -właścicielka zmarła, syn poszczuł psem

Dominka1 pisze:Domy Tymczasowe na CITO

mawin

Post » Pon wrz 19, 2011 10:44 Re: Koty w potrzebie -właścicielka zmarła, syn poszczuł psem

Poszukiwana kotka do domu wychodzącego (Szczecin):
Jahoda pisze:Użyczam swojego konta koleżance, która dłuższy czas szuka kota ale coś nie może trafić na tego właściwego ponieważ u nas do adopcji są albo maluszki albo koty bardzo dorosłe:

Dzień dobry
Szukam kotki do adopcji. Kotka powinna być towarzyska, szukać kontaktu z człowiekiem, takie rozmruczane "ciepłe kluchy" , kuwetowa, taka, której nie ciągnie na dwór. Chciałabym kilku miesięczną (8 - 9 mcy) ze względu na dzieci- tak aby potrafiła już sama czmychnąć jak będzie miała dość zabawy :wink: i aby można było z dużym prawdopodobieństwem określić jej charakter. Mam dwie córeczki w wieku 3 i 8 lat. Dzieci są nauczone jak traktować kota.
Mieszkam w bloku, z balkonu mam wyjście na mały ogródek zabezpieczony siatką. Gwarantuję oczywiście dobrą karmę i opiekę weterynaryjną.
Pozdrawiam Magda

Tu link do wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=133292

nika.wu

Od: Pt paź 29, 2010 13:07

Post » Wto wrz 20, 2011 13:52 Re: Koty w potrzebie -właścicielka zmarła, syn poszczuł psem

Przesłałam informacje koleżance, której koleżanka chciałaby uratować kotka z ulicy.
Trzymam kciuki, może się uda jeśli już jakiegoś nie wzaadoptowała :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Wto wrz 20, 2011 15:41 Re: Koty w potrzebie -właścicielka zmarła, syn poszczuł psem

Astaroth86 pisze:Przesłałam informacje koleżance, której koleżanka chciałaby uratować kotka z ulicy.
Trzymam kciuki, może się uda jeśli już jakiegoś nie wzaadoptowała :ok:

:ok:
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Wto wrz 20, 2011 21:56 Re: Koty w potrzebie -właścicielka zmarła, syn poszczuł psem

dzieki Astaroth :)

a ja mam dobrą wiadomość, tfu tfu...

Dzis wyadoptowałam biało-czarna miziasta "Krówkę" do domku stałego. Martwi mnie tylko,że tam nie ma mozliwości wychodzenia na dwór, a ona ponad pół roku zakosztowała wolności, ale w jej przypadku chyba przywiązanie do człowieka będzie wieksze niz chęć pobrykania na dworze.
Kciuki za "Krówkę" w nowym domku.
:kotek: :ok:
dzieki Natasza, ta Pani zgłosiła się z ogłoszenia na gumtree
Obrazek.

iga5

Od: Nie wrz 26, 2010 23:04

Post » Wto wrz 20, 2011 22:09 Re: Koty w potrzebie -właścicielka zmarła, syn poszczuł psem

podrzucę,śliczne koty, śliczne :1luvu:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto wrz 20, 2011 23:42 Re: Koty w potrzebie -właścicielka zmarła, syn poszczuł psem

Super!! Trzymam kciuki za "Krowiastą" :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Śro wrz 21, 2011 8:28 Re: Koty w potrzebie -właścicielka zmarła, syn poszczuł psem

iga5 pisze:dzieki Astaroth :)

a ja mam dobrą wiadomość, tfu tfu...

Dzis wyadoptowałam biało-czarna miziasta "Krówkę" do domku stałego. Martwi mnie tylko,że tam nie ma mozliwości wychodzenia na dwór, a ona ponad pół roku zakosztowała wolności, ale w jej przypadku chyba przywiązanie do człowieka będzie wieksze niz chęć pobrykania na dworze.
Kciuki za "Krówkę" w nowym domku.
:kotek: :ok:
dzieki Natasza, ta Pani zgłosiła się z ogłoszenia na gumtree

Kciuki trzymam :ok: moja kotka którą przygarnęłam jak miała około 7-8 miesięcy też wcześniej musiała żyć na dworze ale spokojnie daje radę w mieszkaniu, co prawda uwielbia balkon i czasami pcha się do drzwi, ale jest ok. Oby krówka też się przestawiła i była szczęśliwa w domku.

mawin

Post » Śro wrz 21, 2011 8:52 Re: Koty w potrzebie -właścicielka zmarła, syn poszczuł psem

Wspaniała wiadomość :1luvu: , bedziemy ogłaszac az wszytkie znajdą dom, mam nadzieję ze do zimy się uda :ok: :ok: :ok:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Śro wrz 21, 2011 14:59 Re: Koty w potrzebie -właścicielka zmarła, syn poszczuł psem

natasza25 pisze:Wspaniała wiadomość :1luvu: , bedziemy ogłaszac az wszytkie znajdą dom, mam nadzieję ze do zimy się uda :ok: :ok: :ok:

też mam taką nadzieję. czyli jeszcze trzy koty szukają domku.

mawin

[poprzednia][następna]