ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 20, 2011 19:50 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

O kurcze! Ale zonk :roll: :roll:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Wto wrz 20, 2011 19:51 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

tyle kasy :roll:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Wto wrz 20, 2011 19:52 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

kamari pisze:Mój mężulo też gra w totka, żeby kupić mi duży dom z wielką ilością ziemi. Będzie tam przytulisko dla zwierząt.
Kiedyś grał, żeby było na wyjazdy. Jak to się człowiekowi zmienia :mrgreen:

A ja to wam powiem, że nie wygram, bozia mi nie da wygrać, bo to by była marnacja :( .
Przez te wszystkie lata tak bardzo zminimalizowałam swoje potrzeby, że zwyczajnie nie wiedziałabym, co z tym zrobić.
Pewnie, kupiłabym sobie domek z ogródkiem dla zwierzaków, ale domek mały, bo kto by to sprzątał!
Urządziłabym wygodnie i funkcjonalnie, bo tak lubię.
Zaopatrzyłabym dzieci...no i już.
To wszystko. Reszta poszłaby na zwierzaki.
Bardzo wiele osób puka sie w głowę, jak im to mówię, twierdzą, że już lepiej byłoby, jakbym biednym chorym dzieciom pomogła.
Ale ja uważam, że juz tyle osób pomaga tym biednym chorym dzieciom, że starczy...trzeba o zwierzakach pomyśleć, im media nie robią reklam i nie proszą o pieniądze dla nich...
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto wrz 20, 2011 19:54 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Ja też bym tak zrobiła :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto wrz 20, 2011 19:55 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze:
kamari pisze:Mój mężulo też gra w totka, żeby kupić mi duży dom z wielką ilością ziemi. Będzie tam przytulisko dla zwierząt.

A ja to wam powiem, że nie wygram, bozia mi nie da wygrać, bo to by była marnacja :( .
Przez te wszystkie lata tak bardzo zminimalizowałam swoje potrzeby, że zwyczajnie nie wiedziałabym, co z tym zrobić.
Pewnie, kupiłabym sobie domek z ogródkiem dla zwierzaków, ale domek mały, bo kto by to sprzątał!
Bardzo wiele osób puka sie w głowę, jak im to mówię, twierdzą, że już lepiej byłoby, jakbym biednym chorym dzieciom pomogła.
Ale ja uważam, że juz tyle osób pomaga tym biednym chorym dzieciom, że starczy...trzeba o zwierzakach pomyśleć, im media nie robią reklam i nie proszą o pieniądze dla nich...

dokladnie :ok: zupełnie jak ja :D

kotx2

Post » Wto wrz 20, 2011 19:56 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Osiem lat pracowałam w fundacji zajmującej się hipoterapią i pomaganiem niepełnosprawnym dzieciom. Powiem krótko i bez wdawania sie w szczegóły. Nie dam złamanej złotówki na "biedne niepełnosprawne dzieci". Daje wyłącznie na zwierzęta.

justyna p

Post » Wto wrz 20, 2011 19:57 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Ja też. :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto wrz 20, 2011 19:58 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze:

Nie wiem, co rządzi naszym życiem, przypadek, zrządzenie losu, czy siła wyższa, ale czasem życie decyduje za nas.
Nie mieliśmy mieć wogóle zwierząt, bo lubimy wyjeżdżać. Ale nagle pojawił się Kitłaś. W Wigilię. Przypadek? nie sądzę. Wierzę, że nic się nie dzieje bez przyczyny.

Teraz moim największym marzeniem jest właśnie przytulisko. Mogę już nigdy nigdzie nie pojechać, jeżeli mogłabym dzięki temu zajmować się zwierzakami. A jeszcze 10 lat temu puknęłabym się w głowę, gdyby mi ktoś powiedział, że będę leczyć koty :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto wrz 20, 2011 20:01 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

A ja spotkałam mojego pierwszego kota Grysia 17 lutego, w moje urodziny i w Dzień Kota! :D I tez uważam że to znak!

justyna p

Post » Wto wrz 20, 2011 20:02 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Jej, jakby to pięknie było :1luvu: !
Zebrałybyśmy sie w kupę i zaczęły działać od razu...
Wiecie co, to marzenia takie, ale jakie piękne :D !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto wrz 20, 2011 20:04 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Noooo! I od razu sie pyszczol śmieje!

justyna p

Post » Wto wrz 20, 2011 20:10 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze:Jej, jakby to pięknie było :1luvu: !
Zebrałybyśmy sie w kupę i zaczęły działać od razu...
Wiecie co, to marzenia takie, ale jakie piękne :D !

Moje marzenia mają to wspaniałą właściwość, że się spełniają :mrgreen: Chociaż są nierealne, jak to marzenia.

Kto wie, może spotkałyśmy się na tym forum w jakimś konkretnym celu?

Małgosiu pomyśl, gdyby nie Plamek i jego okropna historia, nigdy byśmy się nie poznały.
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto wrz 20, 2011 20:14 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Ja też długo broniłam się przed zwierzakami z podobnego powodu. Pewnego dnia 12 lat temu "niechcący" pojawił się Filemon. Wyjechałam z nim na pół roku do Włoch. Po czterech latach całkowicie świadomie wzięłam Dudka - stwierdziłam, że z dwoma kotami da radę gdzieś wyjechać (chciałam wyjechać na stałe). A później stwierdziłam, że wszystko jedno gdzie jestem byle ze zwierzakami i pojawiła się cała reszta mojego stadka. Brakuje nam tylko małego domku z kawałkiem ogródka i pracy "u siebie", żebym mogła z nimi spędzać więcej czasu... ale wszystko przed nami i wierzę, że niedługo to marzenie też się ziści.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto wrz 20, 2011 20:15 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

To fakt, z czegos bardzo złego wyszło coś bardzo dobrego :D .
Wogóle to jeszcześmy się nie poznały :evil: .
Czekam na wizytę w Częstochowie :mrgreen: .

vip

Post » Wto wrz 20, 2011 20:18 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

zawsze marzyłam o kotach,niestety wczesniejsza beznadziejna sytuacja zyciowa nie pozwalała mi na to :( sytuacja nagle sie zmieniła o 360 stopni jak to mówi Doda :mrgreen: ...wierze w to ze marzenia sie spelniaja,bo moje sie spełniły 8)

kotx2

[poprzednia][następna]