Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bagheera pisze:Alergia sralergia... pewien mój kuzyn miał podobno alergię na koty i rzeczywiście kichał przy nich okrutnie, a miał ich, przybłęd zresztą, ...cztery
Najwyraźniej, jak ludzkie dziecko się pojawia, to zwierzaki już niepotrzebne![]()
Udostępniłam
TWQ pisze:Bardzo mi przykro...
A ja się czuję zupełnie bezsilnie...
Potwierdzam tylko że zrobię przelew dla kotów ze Szczytna. W ten czwartek, na pewno.
Ale bywalcem forum jednak nie zostanę.
Na forum moje usposobienie nie jest mile widziane, a ja się nie mam zamiaru kłócić z tutejszymi weterankami.
Krótko: w samym tylko wrześniu wpłaciłem na Willisa (cegiełki allegro), darowizna dla JOKOT, pojutrze przelew dla Szczytna i jeszcze zgłosiłem chęć pomocy finansowej dla Funduszu Immunologicznego.
Wcześniej wielokrotnie wpłacałem np. darowizny na rzecz AFN z Ostródy. No i 1% na kocie OPP.
Ale 20 minut temu napisano mi tu że ludzie bywają okrutni i jestem to właśnie m.in. ja.
Bo skrytykowałem ludzi wyrzucajających z domu koty.
Ehhhhhhh!
MalgWroclaw pisze:TWQ pisze:Bardzo mi przykro...
A ja się czuję zupełnie bezsilnie...
Potwierdzam tylko że zrobię przelew dla kotów ze Szczytna. W ten czwartek, na pewno.
Ale bywalcem forum jednak nie zostanę.
Na forum moje usposobienie nie jest mile widziane, a ja się nie mam zamiaru kłócić z tutejszymi weterankami.
Krótko: w samym tylko wrześniu wpłaciłem na Willisa (cegiełki allegro), darowizna dla JOKOT, pojutrze przelew dla Szczytna i jeszcze zgłosiłem chęć pomocy finansowej dla Funduszu Immunologicznego.
Wcześniej wielokrotnie wpłacałem np. darowizny na rzecz AFN z Ostródy. No i 1% na kocie OPP.
Ale 20 minut temu napisano mi tu że ludzie bywają okrutni i jestem to właśnie m.in. ja.
Bo skrytykowałem ludzi wyrzucajających z domu koty.
Ehhhhhhh!
To jest tylko forum internetowe. Bywają tu ludzie spokojni, pracowici i pieniacze także. Może się nie zniechęcaj?pozdrawiam Cię (nie mam żadnych złych intencji)
TWQ pisze:Serce mi pęknie...![]()
![]()
A ten ostatni kotek z łezką w oku... I chwycił się nogi żeby go nie zostawiać...![]()
![]()
![]()
Gdzie to dokładnie jest? W schronisku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot] i 110 gości