Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
olafen pisze:No i ,
Punia zjadła dziś już 4 strzykawki - 20, ale w autobusie trochę zwymiotowała. Sama nie jest jedzeniem zainteresowana. Trzeba na silę. Trochę tym pluje, ale dostanie jeszcze jedną strzykawkę dziś.
jutro będzie miała biochemię, ale nie wiem, czy ja ją dostanę, bo nie mam skąd. Jutro też ostatni zastrzyk z tej serii. Lekarz określił tak, jeśli te dwa tygodnie przeżyje, to za dwa tygodnie następna seria.
A ja mam do Was dziewczyny pytanie. Mama zapłaciła za całość virbagenu 380 zł , a Punia waży ze 2-3 kilo. ten lek jest przecież na wagę ciałka, czy można resztę użyć za dwa tygodnie i czy mama ma pytać o resztę tego leku?
Co o tym myślicie?
vailet pisze:najszczęśliwsza,super że tak pomagasz Puni i starasz się![]()
najszczesliwsza pisze:vailet pisze:najszczęśliwsza,super że tak pomagasz Puni i starasz się![]()
Nie super, bo nie mogę sprawić żeby tak po prostu wyzdrowiała...
tillibulek pisze:jakby czlowiek mial na to wplyw to Punia juz by byla zdrowa jak rydz - tak by sie chcialo wszystkim kotom dac zdrowie i szczescie.... przynajmniej ja tak mam, ale niemoc w portfelu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bells, Google Adsense [Bot], jolabuk5 i 796 gości