Slodziaczek sliczny!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Jak ona super podskakuje.![]()
![]()
Slodziaczek sliczny!
spookyaga pisze:kalair pisze:Jak ona super podskakuje.![]()
![]()
Slodziaczek sliczny!
Często jak tak podskakuje zapomina o tym na co polowała i ucieka:D
kalair pisze:Oj, kochana, chyba musisz dolozyc kuwete. Niech ma wybor. No, trafila Ci sie wybitnie czysta kota.
kalair pisze:Mimo wszystko z tego co piszesz, ona potrzebuje dodatkowej kuwety. I tu moze lezec problem. Moze jakiejs mniejszej.
Bo jak ona zrobi taki kopiec, to naprawde nie ma sie jak juz drugi raz zalatwic.
kalair pisze:Hej hej, co tam u Skarpeteczki slychac?
spookyaga pisze:kalair pisze:Hej hej, co tam u Skarpeteczki slychac?
Hej ciociu, praktycznie cały czas śpię *zieeeew*. Chyba muszę zniszczyć im kanapę, za ciasna jest i się nie mieszczę razem z nimi w nocy. Jej Duży przyniósł takie duuże szklane coś, jak mnie tam włożył to było jeszcze dużo miejsca, i pachniało wodą i rybą. Chyba mi żywy bufet szykuje za to, że sama siedzę
![]()
kalair pisze:spookyaga pisze:kalair pisze:Hej hej, co tam u Skarpeteczki slychac?
Hej ciociu, praktycznie cały czas śpię *zieeeew*. Chyba muszę zniszczyć im kanapę, za ciasna jest i się nie mieszczę razem z nimi w nocy. Jej Duży przyniósł takie duuże szklane coś, jak mnie tam włożył to było jeszcze dużo miejsca, i pachniało wodą i rybą. Chyba mi żywy bufet szykuje za to, że sama siedzę
![]()
![]()
![]()
Skarpeciu, powiedz Duzym, ze nie wolno kotkowi ograniczac wolnosci.
A kanapa wieksza musi byc! No przeciez kotek powinien spac wygodnie!
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 47 gości