OTW4-Żuczku,Żuczku ...:( Nowe foty od 96

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 19, 2011 22:43 Re: OTW4- Raficzek choruje:-(Kciuki porosimy!

Asieńko, jesteśmy, przesyłamy moc ciepłych myśli i mocno kciuki trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

[*][*][*] dla Czernidełka :( :( :(
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

Post » Wto wrz 20, 2011 5:21 Re: OTW4- Raficzek choruje:-(Kciuki porosimy!

Rafik dzielnie się trzyma.nawet stawił sie na jedzenie wczoraj wieczorem i dziś rano.ma tak zawalony nos i słabe płucka,ze przykrością jest słuchanie jego walki o oddech. Ale dobrze,że je.To dzielny chłopczyk.Tylko dotkniety zaraz mruczy.
Mała dziewunia słaba.Zaraz idę ja dokarmić bo nie je.Choć miseczką zainteresowała sie. Popłakuje tylko na nasz widok.Ona też pięknie mruczy choc ciałko słabe i maleńkie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto wrz 20, 2011 6:52 Re: OTW4- Raficzek choruje:-(Kciuki porosimy!

Potrzymam za chorowitki :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto wrz 20, 2011 7:05 Re: OTW4- Raficzek choruje:-(Kciuki porosimy!

Bazyliszkowa pisze:Potrzymam za chorowitki :ok: :ok: :ok:

Witaj na wątku. :1luvu:
I dzięki za kciuki.
Bardzo,bardzo są potrzebne.
Obrazek

ASK@

Post » Wto wrz 20, 2011 9:28 Re: OTW4- Raficzek i Malutka chorują:-(Kciuki porosimy!

witam Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto wrz 20, 2011 9:47 Re: OTW4- Raficzek i Malutka chorują:-(Kciuki porosimy!

Trzymamy za chorowitki :ok: :ok: :ok: My też musimy do doktora też u starszaków coś się dzieje. :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto wrz 20, 2011 10:14 Re: OTW4- Raficzek i Malutka chorują:-(Kciuki porosimy!

horacy 7 pisze:Trzymamy za chorowitki :ok: :ok: :ok: My też musimy do doktora też u starszaków coś się dzieje. :ok:

Zaczynam sie denerwować przed wizytą.Nachodziłam się z córką całe lata i umierałam ze strachu.Teraz mam takie same odczucia. Czy to jest normalne? Wczoraj TZ z przekąsem stwierdził,że powinnam iść pikietować za opiekuńczym na koty.
Obrazek

ASK@

Post » Wto wrz 20, 2011 10:38 Re: OTW4- Raficzek i Malutka chorują:-(Kciuki porosimy!

ASK@ pisze:
horacy 7 pisze:Trzymamy za chorowitki :ok: :ok: :ok: My też musimy do doktora też u starszaków coś się dzieje. :ok:

Zaczynam sie denerwować przed wizytą.Nachodziłam się z córką całe lata i umierałam ze strachu.Teraz mam takie same odczucia. Czy to jest normalne? Wczoraj TZ z przekąsem stwierdził,że powinnam iść pikietować za opiekuńczym na koty.

Może więcej by nas się znalazło na taką piketę. :lol:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto wrz 20, 2011 13:47 Re: OTW4- Raficzek i Malutka chorują:-(Kciuki porosimy!

Jesteśmy po wecie. Mała ma 40 gorączki. Leje sie przez ręce. Nie chodzi. Widać,że ją powaliło. Popiołek stan podgorączkowy.Ale koopl jego dziś okrutnie brzydki. A były już ok.U wszystkich.Wczoraj ona tak zaczęła. Stanęło na tym,że oboje dostali antybiotyk.Mała dodatkowo Tolfę.Do domu antybiotyki+tolfina. Jutro wizyta. Na razie kroplówki nie wymaga. Będziemy poić nadal+ conwa.Dyżury ustawione.

Rafik zaliczył także zestaw zastrzyków. Ale on je.Zdrobniał bardzo.Muszę chyba przepajać go dodatkowo. Płuca ma w miarę mocne bo całą drogę wydzierał się. Nos zapchany.Gorączki brak.

Igunia do weta robiącego zabieg musi pojechać.Bo wygląda jakby jej wewnętrzne nitki puściły.Tak kontrolnie. TZ pojedzie a przy okazji zabierze Felka na kastrację. Nawet słowa nie powiedział,że sam. Zablokowana jestem.

Za wszystkie ciepłe myśli i wszystkie kciuki serdecznie dziękujemy.
:1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Wto wrz 20, 2011 15:28 Re: OTW4- Raficzek i Malutka chorują:-(Kciuki porosimy!

Kochane maleńtasy... takie kciukole trzymamy żeby to choróbsko wreszcie dało pożyć :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto wrz 20, 2011 18:58 Re: OTW4- Raficzek i Malutka chorują:-(Kciuki porosimy!

Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Od: Wto paź 19, 2004 19:35

Post » Wto wrz 20, 2011 19:38 Re: OTW4- Raficzek i Malutka chorują:-(Kciuki porosimy!

Jowita pisze:zapraszam na bazarek
viewtopic.php?f=20&t=133369&p=7982981#p7982981

Dziękuję serdecznie i witam Ciebie Jowitko.

Przekopiję z wątku maleńtasów:
Malce utulone, ugłaskane. Leżały na mnie opatulone gustownym różowym szlafrokiem. :lol: Polarowym.Mała ciągle wtulała się.Trzeba ciągle głaskać bo jak nie to skrzeczy. Samik najbardziej żywy nie mógł podjąć decyzji jak i gdzie ma mi wleźć na głowę. Popiołek wtula się w szyję wyciąga pysio i...próbuje ssać usta/nos. Całuśny chłopak. Mała słaba jest ale próbuje sama jeść. Conwe pije strzykawą.Musi tylko być ciepła.
Popiołek podjada. Podchodzą do misek i odchodzą z niezadowolonymi pysiami.
Chłopcy mają okrągłe pysie z zadartymi noskami.Mała jest delikatna o wydłużonej twarzyczce.Dziewunia. :1luvu:

Rafik walczy dzielnie. Martwiłam się,że nie pije.Martwiłam się,że trzeba będzie go na siłę poić. Ale przypomniałam sobie,że jest wielbicielem mleczka kociego. Rozrobiłam takie wodniste co to homeopatycznie :wink: tylko mlekiem czuć :mrgreen: I chłopak oderwać się nie mógł od miski.Charczy mu z ciałka jak potworowi co to ciała wysysa :mrgreen: Bardzo zdrobniał.

Wszystkie dzieciaki są dzielne i kochane.Mruczą przy najmniejszym dotknięciu.

Dzięki za kciuki,wsparcie i za to,że jesteście z nami :1luvu: .

Felek po kastracji. Igunia po kontroli.
Chłopak wprost z kontenerka polazł do misek i trzepnął awanturkę,że puste.
Igunia ma gulę w miejscu cięcia ale to nic niebezpiecznego.Musimy jednak wgląd robić.

I żeby dopełnić kielich nieszczęść, to dzwonili z Koterii. Dymna kocia okazała się ludzio-lubna pierwszej wody. Pytali czy mogą ja ogłosić na "krótkich adopcjach".Tzn że jak będzie miała szczęście i ktoś ją przez czas przetrzymania wypatrzy,to nie wróci na ulicę.
Mam o co się modlić :!: :cry:
O DS/DT o cokolwiek niż ulica. :cry:
Nie śmiem nawet prosić o kolejny domek.
Obrazek

ASK@

Post » Wto wrz 20, 2011 22:17 Re: OTW4- Raficzek i Malutka chorują:-(Kciuki porosimy!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za maleńtaski i domek dla koteczki z Koterii Nasza szylcia też ma gorączkę... :roll: :(
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

Post » Wto wrz 20, 2011 23:04 Re: OTW4- Raficzek i Malutka chorują:-(Kciuki porosimy!

Zapraszam na skromny bazarek dla Rafika viewtopic.php?f=20&t=133377

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Śro wrz 21, 2011 5:17 Re: OTW4- Raficzek i Malutka chorują:-(Kciuki porosimy!

welina pisze:Zapraszam na skromny bazarek dla Rafika viewtopic.php?f=20&t=133377

:1luvu:

Rafik tak charczy,że aż słuchać nie można.Serce boli,że tak walczy o oddech. Ale stawia się dzielnie na śniadaniu.Nie za bardzo może jeść.Nie ma na nic smaka. Jednak chętnie pije mleczko mixolowe.Więc dostaje.Korzysta wzorowo z kuwety. Nie pcha sie na mnie ciągle,więc jest lepiej zdrowotnie.
Małą nie je. Gardzi wszystkim. Dostaje conwę co 2-3 godz.Po troszeczku.Popiołek żwawy, Samik spi.Obaj chłopcy zjedli.
Zostaję dziś w domu.Jest córka i zadba o nie.Ale zastrzyków sama nie poda.Temperatury nie zmierzy.Nie chcę przesuwać drastycznie godzin ich podania.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]