Kuba i Buba już w DS - dziękujemy

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon wrz 19, 2011 6:42 Re: malutka szylkretka i rudy maluch Tom szukają Domu- podlaskie

dziś mała panna przyjedzie, odbiorę i potem umówie się z dorcią na przekazanie okruszka :)
może jutro dorciu?
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Pon wrz 19, 2011 20:43 Re: malutka szylkretka i rudy maluch Tom szukają Domu- podlaskie

No to jutro rano ruszamy :ryk: :1luvu: :ok: :kotek:
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Wto wrz 20, 2011 7:04 Re: malutka szylkretka i rudy maluch Tom szukają Domu- podlaskie

pinokio_ pisze:No to jutro rano ruszamy :ryk: :1luvu: :ok: :kotek:

czyli dziś :)
a ja wczoraj rozmawiałam z Dt Szylci, i będą wieści na wątku, bardzo dziękuję za tymczasowanie małej, jesteśmy ogromnie wdzięczne, trzymam kciuki Irenko za dzisiejszą szczęśliwą Waszą podróż, po nowe życie
jedzie z podlasia sunia Lira i kitka Szylcia do Stolicy :ok:
Obrazek Obrazek

ina11

Post » Wto wrz 20, 2011 7:08 Re: malutka szylkretka i rudy maluch Tom szukają Domu- podlaskie

Melduję się 8) Ino, miło było poznać.
Czekamy :)
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Wto wrz 20, 2011 7:32 Re: malutka szylkretka i rudy maluch Tom szukają Domu- podlaskie

Sherina, to Ty bierzesz szylcię? :lol:
A co z rudaskiem?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto wrz 20, 2011 7:58 Re: malutka szylkretka i rudy maluch Tom szukają Domu- podlaskie

A nie wiem co z rudaskiem, chyba tylko szylcia jedzie, Ewa ja nic nie wiem. Dorcia mi tylko o Violince mówiła.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Wto wrz 20, 2011 8:10 Re: malutka szylkretka i rudy maluch Tom szukają Domu- podlaskie

Szkoda, bo u Ciebie koty idą jak woda, Tom nie potrzebowałby nawet ogłoszeń, załapałby się na ogłoszenia "chrześniaków".

ewar

Post » Wto wrz 20, 2011 8:22 Re: malutka szylkretka i rudy maluch Tom szukają Domu- podlaskie

Ano, pewnie tak, o poprzednie rudaski dzwonili jeszcze z miesiąc a one już były w domkach, rudaskami jest zainteresowanie, nie wiedzieć czemu :roll: :wink: mi bardzo podobaja się czarne jak smoła, no i szylki.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Wto wrz 20, 2011 8:32 Re: malutka szylkretka i rudy maluch Tom szukają Domu- podlaskie

Ja kocham buraski, a ostatnio coś stałam się fanką czarnych kotów.W sumie to kolor jest mi obojętny, zakochuję się w kocie, bo jest przemiły i już.Miałam kilka szylkretek, czarno-złota Brenda była kotem ze snów.Jej Duża też tak uważa, była to z resztą miłość od pierwszego spojrzenia.Wystarczyło, że weszła na wątek i zaraz był telefon, że po nią przyjedzie.Mróz -30,pociąg z przesiadką, transport miałam za pięć dni, ale Duża nie mogła się doczekać.Z trudem ją przekonałam, że pięć dni to krótko, a Brenda będzie z nią całe lata.
Sherina, to może weź tego rudaska, będzie im raźniej, a jakby jakiś dwupak się trafił byłoby wspaniale.

ewar

Post » Wto wrz 20, 2011 8:36 Re: malutka szylkretka i rudy maluch Tom szukają Domu- podlaskie

ja ogłaszam w tej chwili cztery koty - jest mnóstwo zapytań, ale tylko o Rudego :?
tylko, że Rudy ma lekką depresję i powinien iść do kogoś kto ma jakieś pojęcie o kotach

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto wrz 20, 2011 8:54 Re: malutka szylkretka i rudy maluch Tom szukają Domu- podlaskie

Patmol pisze:ja ogłaszam w tej chwili cztery koty - jest mnóstwo zapytań, ale tylko o Rudego :?
tylko, że Rudy ma lekką depresję i powinien iść do kogoś kto ma jakieś pojęcie o kotach

no właśnie, o rudasy się biją :roll:

Patmol, on lekko wycofany jest ? tak zrozumiałam..

ewar pisze:Sherina, to może weź tego rudaska, będzie im raźniej, a jakby jakiś dwupak się trafił byłoby wspaniale.

mógłby w zasadzie przyjechać, trzeciego jeszcze ogarnę, ale jakiś odzew jest z tego co Patmol pisze i nie wiem czy dobrze by zniósł podróż i nowe lokum a potem następne. Może musi ochłonąć na razie i się poczuć bezpiecznie. Żeby nie przedobrzyć.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Wto wrz 20, 2011 8:58 Re: malutka szylkretka i rudy maluch Tom szukają Domu- podlaskie

Irena w drodze, wiec nic już nie dołączymy ...
Obrazek Obrazek

ina11

Post » Wto wrz 20, 2011 9:10 Re: malutka szylkretka i rudy maluch Tom szukają Domu- podlaskie

Ładna ta księżniczka, Rudy oczywiście też ale rudego już mam łobuza - na dzis dzień sam jest i wyżywa sie na piętach syna.
Z tym popędem na rude musi cos być bo brata bliźniaka mojego rudaska ukradli z podwórka podczas jakiejs wiejskiej zabawy. (mam tylko nadzieję, że jak zobaczyli, że ma krótszy o połowe ogonek - taki sie urodził - to go nie porzucili i że trafił do jakiegos domku)
Jak byłam z moim kotem na wczasach pod koniec sierpnia i wyszłam z nim na spacer na smyczy to jakis pan mi powiedział, żebym uważała na kotka bo kradną takie rude cuda bo w niemczech jest na nie "moda" i kupują za dużą kase. Nie wiem ile w tym prawdy ale ja swojego nie sprzedam.
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto wrz 20, 2011 9:22 Re: malutka szylkretka i rudy maluch Tom szukają Domu- podlaskie

sherina pisze:
Patmol pisze:ja ogłaszam w tej chwili cztery koty - jest mnóstwo zapytań, ale tylko o Rudego :?

no właśnie, o rudasy się biją :roll:

Patmol, on lekko wycofany jest ? tak zrozumiałam..

ewar pisze:Sherina, to może weź tego rudaska, będzie im raźniej, a jakby jakiś dwupak się trafił byłoby wspaniale.

mógłby w zasadzie przyjechać, trzeciego jeszcze ogarnę, ale jakiś odzew jest z tego co Patmol pisze i nie wiem czy dobrze by zniósł podróż i nowe lokum a potem następne. Może musi ochłonąć na razie i się poczuć bezpiecznie. Żeby nie przedobrzyć.

Aha, rozumiem.

ewar

Post » Wto wrz 20, 2011 9:23 Re: malutka szylkretka i rudy maluch Tom szukają Domu- podlaskie

sherina pisze:Patmol, on lekko wycofany jest ? tak zrozumiałam..
tak, ale Mój Rudy, czyli dorosły, trzyletni kot, którego wzięłam ze schroniska, bo nie jadł 8)
ten Rudy maluch Tom to jest, z tego co pisze pinokio, w dobrej kondycji psychicznej :mrgreen:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

[poprzednia][następna]