może jutro dorciu?
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
pinokio_ pisze:No to jutro rano ruszamy![]()
![]()
![]()
Patmol pisze:ja ogłaszam w tej chwili cztery koty - jest mnóstwo zapytań, ale tylko o Rudego![]()
tylko, że Rudy ma lekką depresję i powinien iść do kogoś kto ma jakieś pojęcie o kotach
ewar pisze:Sherina, to może weź tego rudaska, będzie im raźniej, a jakby jakiś dwupak się trafił byłoby wspaniale.
sherina pisze:Patmol pisze:ja ogłaszam w tej chwili cztery koty - jest mnóstwo zapytań, ale tylko o Rudego![]()
tylko, że Rudy ma lekką depresję i powinien iść do kogoś kto ma jakieś pojęcie o kotach
no właśnie, o rudasy się biją![]()
Patmol, on lekko wycofany jest ? tak zrozumiałam..ewar pisze:Sherina, to może weź tego rudaska, będzie im raźniej, a jakby jakiś dwupak się trafił byłoby wspaniale.
mógłby w zasadzie przyjechać, trzeciego jeszcze ogarnę, ale jakiś odzew jest z tego co Patmol pisze i nie wiem czy dobrze by zniósł podróż i nowe lokum a potem następne. Może musi ochłonąć na razie i się poczuć bezpiecznie. Żeby nie przedobrzyć.
tak, ale Mój Rudy, czyli dorosły, trzyletni kot, którego wzięłam ze schroniska, bo nie jadłsherina pisze:Patmol, on lekko wycofany jest ? tak zrozumiałam..
Użytkownicy przeglądający ten dział: persik_ns i 11 gości